Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Elderon, 15 Eylül 2004 09:48 tarihinde demiş ki: Vay be... Lise zamanlarını özledim ben ;) Keşke bizde liseli olsaydıkta spor ayakkabı giyiyoruz diye okula almasalardı... :p seni yelelerinden almazlardı.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 almazlar gomlegımın ıcınde renklı atlet vardıye almamıslardı benı daha ne yapcaklar kı[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Silthanas, 15 Eylül 2004 10:26 tarihinde demiş ki: atlasaniza yan duvarlardan iceri? lol bi keresinde saç uzun diye almamıştı ibrahim berber,saçta baya uzundu yani omuza geliyodu nerdeyse:)şapkanın altına sokmuştum saçı,kapıda ibrahim berber şapkayla okula girilmez dedi bi çıkardım şapkayı saçlar indi toptan aşağı adam bana baktı ben adama baktım:) sadece baktı ben de arkamı döndüm direk yan duvarlara gittim:) 2 tane köpek kovaladı moda ilköğretim okuluna kadar:) sonra baktım elemanlar pes etmiş kapıları açmış:) heh yan duvarlardan atlayın yine de,köpekler her zaman olmuyo:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 abi içeri yan duvardan atlarken millet garip bakıyor :D bu ne okul aşkı diye unutmuyorum lisedeyken millet yanduvardan dışarı kaçardı biz devamsızlık yüzünden içeri girerdik adamlar ne yapıyoz diye mön mön bakardı :D ah lise günleri ahh[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bizde duvar yok demir parmaklıklar var atlayamıoz :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 okul eheh neyse ilk gunler hep oledir bi 2 ay geçsin herkez gene acilir jöleler sürünür sakallar hafif delikanli sitilii birakilir üzmeyin canınızı :) bende lisede okurken oleidi :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Silthanas, 15 Eylül 2004 10:26 tarihinde demiş ki: atlasaniza yan duvarlardan iceri? önce serviş girişi duvarı deenir bakılır ki üzerine leş gibi gres yağı sürülmüş zaten gömlek bok olduğundan atlanılır duvardan pantalon kurtarılır ertesi gün aynı duvardan bu sefer yağın üstüne winston kartonu konulur öyle atlanılır bu sefer kirlenen karton kutu olur :) ama bu sene azimle duvarın yüksekliğini arttırmışlar fizbozum oradan artık anca sen atlarsın biz de SJ nin yanındaki doğlagaz kutularından gireriz okula bu arada öğrenciler çamlık kısmındaki tlleri de keserek yeni bir kağpı yapmışlar okula takdir ettim gençleri[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 okulu sevdirmeye mi çalışıyorlar tiksindirmeye mi anlamıyorum ben.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Üniversite gibisi yok beah.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bizim pkulda b*kunu çıkaranlardan (özel kalamış lisesi) benimde saçlarla başım dertte sayılır, en azından bikaç hafta içinde olucak:) müdür uyardı şimdilik düzelttir diye ama berbere gidersem başıma geliceği bildiğimden (adama düzelt dicem makinayla toptan alıcak:)) şimdilik bişey yapmıyorum.:) ayakkabı sorun (daima spor giyerim, siyah olursa bişi demiyolar eheh), gömlek sorun (24 saat dışarda;)), içe giyilen t-shirt sorun neymiş efendim beyaz olucakmış (bende siyah tabikide) hatta çoraplar da beyaz olucak şeklinde bi baskıyıda orta okullara yapıyorlar sanırım, veya umarım yapıyorlardır çünkü bi sürü beyaz çoraplı çocuk var:D[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 spor ayakkabı almayabilirler de jölenin nesi var ki? ben pek öyle bi sorun yaşamadım lisede 1-2 defa uyarıldım sadece. seviyolardı demekki. ama bi kere müdür yardımcısı ayakkabılarım spor ayakkabı diye almamıştı.beden hocası ordaydı,ona söyledim,müdür yardımcısıyla tartışmaya girdi bu ayakkabılarla hangi sporu yapıcak bu çocuk diye.soktu sora içeri. günümü kurtarmıştı kadın. pek bi sewdim ben de ondan sonra.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bizde de vardı aynı muhabbetler hergün kontrol yaparlardı. en son yöntemim tamamen doğru giyinip yarım beyinli müd. yardımcısının suratına dik dik bakmaktı.(işe yarıyodu hatta bir kere benim ismimi bağıra bağıra bir arkadaşımı azarladıydı eheh) bir ara gidip topunuzun allah belasını versin diyecem..[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Eylül 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 buda birşeyimi beni 7 sene okuyupta mezun olduğum okulun törenine almadılar ben böyle okulu.. birdaha gidersem o okula allah belamı versin ben oranın mezunu falan olmak istemiyorum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: theKingpin, 15 Eylül 2004 08:21 tarihinde demiş ki: Merak ediyorum burda bi ton insan var.. her yerde değişik okullarda okuyan mezun olan insanlar var acaba , hiç bir okulda böyle bir sistem var mı ? bu gün okula jöleli ve spor ayakkabı giyenleri almadılar.. kapıdan döndük zaten okulun yarısı gitti.. (spor ayakkabı giyiyordum) yazıklar olsun ya .. Beter ol :D Şakası bir yana bu yaptıkları çok ilkelce.Biz serbest kyafetten bahsederken bunlar ne yapıyorlar...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yaw bızım okul mersınde İAL kural 1-) jolelı sac yasak 2-) kızlar ıcın renklı corap yasak, 3-) ıcıne renklı tshırt yasak, 4-) gomleklerın etek ucu pantalon weya eteğın ıcın de olcak 5-) uzun sac 6-) spor ayakkabısı benı de 2. gun okula almadılar gıttık 2 arkadas saclarımızı kestırdık gerı donduk (kı bunu ıstememıslerdı ama bız gerı donduk) ızın kagıdı aldık sabah ıcıcn eheheheh yane erkeklerın sacı kısa olmadıgında bıde jole yasak olursa ne yapalım sacımıza fon mu cekelım yuh yane bı sınır olmalı tamamda yane ınsan da sacını joleler[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 isyan cikarin alt tarafi toplu olarak gidecek okul ararsiniz yada aldiginiz uzaklastirma cezasi (hala varsa) gunlerinde ne yapacaginizi planlarsiniz[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail | fink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bizde fırçalıyıp sonra alıyorlar..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Üsküdar amerikana ilk başladığım da aşırı üniforma disiplini vardı ceketsiz kravattsız asla olmazdı, gömlekler içeri sokulmalı her ders hoca girmeden ceket tekrar giyilir tekrar sorulur çıkartaiblirmiyiz die. hoca ya evet der ya da hayır uyuzluuna göre falna. orta okul falan hpe böle idare ettik lise de bazı ayrıcalıklar tanımaya başladılar. İşte Siyah veya Lacivert boğazlı kazak giyebilirsiniz ddediler içinize gömlek giymeseniz de olur dediler. Sonra ertesi gün millet normal kazakler giymeye başladı. Sonra o siyah mavi kazaklar pembe sarı beyaz oldu. Pantalona da gri veya siyha giyebilirsiniz dendi istediiniz tarz, o pantaolonlar da kot olmaya başladı falan yavaş yavaş okulu sahiplendik ve en son tamamen serbest okula gidiyorduk ehehe. Sonra mezun oldum ama şimdi bu sene tekrar psikopata bağlamışlar, üniforma kurallarını arttırmışlar falan yine. Allahtan kurtuldum :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lan olm ptesiden sonra spor ayakkabı yasak dedi müdür psikopatı lem naapcam olm bende irenç durur len normal aykkabı[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Mortis, 15 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki: Üsküdar amerikana ilk başladığım da aşırı üniforma disiplini vardı ceketsiz kravattsız asla olmazdı, gömlekler içeri sokulmalı her ders hoca girmeden ceket tekrar giyilir tekrar sorulur çıkartaiblirmiyiz die. hoca ya evet der ya da hayır uyuzluuna göre falna. orta okul falan hpe böle idare ettik lise de bazı ayrıcalıklar tanımaya başladılar. İşte Siyah veya Lacivert boğazlı kazak giyebilirsiniz ddediler içinize gömlek giymeseniz de olur dediler. Sonra ertesi gün millet normal kazakler giymeye başladı. Sonra o siyah mavi kazaklar pembe sarı beyaz oldu. Pantalona da gri veya siyha giyebilirsiniz dendi istediiniz tarz, o pantaolonlar da kot olmaya başladı falan yavaş yavaş okulu sahiplendik ve en son tamamen serbest okula gidiyorduk ehehe. Sonra mezun oldum ama şimdi bu sene tekrar psikopata bağlamışlar, üniforma kurallarını arttırmışlar falan yine. Allahtan kurtuldum :) oh super olm ya uskudar amerikana git de kıyafet şeyi olsun biz baalda sürünüyoz lem.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bizim okulda jöle sürmeyene hocalar veriyo :lol: al sür adama dön diyo Renkli çorap falan gibi abuk takıntıları yok sadece makyajın b.kunu çıkartmayın diyorlar kızlara, çıkaran okula alınmaz diye bişi yok sadece git makyajını sil adam gibi bi makyaj yap derler, müdür muavini kravatı olmayan erkeklerle dalga geçer, belini içine sokmayan öğrencilerin gömleklerinin dışarda onal bölümünü boyar sadece :lol: 2 tommy hala lekeli. onun dışında tuvalet civarları sıgara dumanı ile sis bulutu halini aldığı için arada bi hoca gelir tuvaletin önünde ki büyük camı açar, camı açmadan içmeyin leş gibi kokmuş koridor der ve gider, sigara biterse gider hocadan rica bile ederiz :lol: Din hocamız bayandır, 26 yaşlarında hoş alımlı güzel giyinen bir hatundur :lol: genelde zaten bütün hocalar birbirinden güzel, bazı sınıflarda yiyişenler falan olurdu şimdilerde artık kalmadı o eski aşklar :lol: işte bi sıkı yanı bizim okulun içki içerken yakaladılar mı epey dır dır dır ediyolar... :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ay lov may skul[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: sheref, 15 Eylül 2004 19:36 tarihinde demiş ki: Bizim okulda jöle sürmeyene hocalar veriyo :lol: al sür adama dön diyo Renkli çorap falan gibi abuk takıntıları yok sadece makyajın b.kunu çıkartmayın diyorlar kızlara, çıkaran okula alınmaz diye bişi yok sadece git makyajını sil adam gibi bi makyaj yap derler, müdür muavini kravatı olmayan erkeklerle dalga geçer, belini içine sokmayan öğrencilerin gömleklerinin dışarda onal bölümünü boyar sadece :lol: 2 tommy hala lekeli. onun dışında tuvalet civarları sıgara dumanı ile sis bulutu halini aldığı için arada bi hoca gelir tuvaletin önünde ki büyük camı açar, camı açmadan içmeyin leş gibi kokmuş koridor der ve gider, sigara biterse gider hocadan rica bile ederiz :lol: Din hocamız bayandır, 26 yaşlarında hoş alımlı güzel giyinen bir hatundur :lol: genelde zaten bütün hocalar birbirinden güzel, bazı sınıflarda yiyişenler falan olurdu şimdilerde artık kalmadı o eski aşklar :lol: işte bi sıkı yanı bizim okulun içki içerken yakaladılar mı epey dır dır dır ediyolar... :lol: valla salladın mı bilmiyorum ama eger yeryüzünde bole bi okul varsa yani. Olm bizimde hayallerimiz var lem[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 peeeh ben o zaman cennette okumuşum be ne bulursak giiyoyrduk valla. ta bu sene 1990 larda idi en son liseyi bitirdiğimde sadece aman okul bahcesinde icmeyin sigara da nerde icerseniz için derlerdi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ehühe pm den mesaj atsın gelmek isteyenler kaydettirelim :lol: 7 muçuk milyar flan sanırım ben kardeşimle 15 veriyorum işte[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar