Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kozyatağı-Kavacık E5'te tehlikeli yarış

roket adam

Öne çıkan mesajlar

75 promilli arkadas i teste goturduk 51 verdiler.

vermiyolar yani gene de :D

teste gidene kadar rahat 2 saat oyalanıyosun ama her geçen saat için de 10 promil üste ekleniyo gibi bi geyigi vardi.

cevirmeden cikiyosun da polisle beraber etfale gidiosun da kan veriyosun da sora o kani alip adli tipa goturuyosun da falan, rahat 2 saatlik olay
Sosyal ağlarda paylaş

abi arkadaşım aynı yerde yakalanmıştı gittik.
gayet gaziemir-buca (izmir) 15dk. kanı verdi gider gitmez. 30dk sonra sonuç geldi. üflediğinde 52 çıkmıştı 78 mi ne çıktı kanda.

hani öyle oyalanma durumu olsa zaten giderdim ben de ama ı ıh cık :)

yalnız adamlar hiç bakmıyo ya, ehliyet benim olmasa yani kesinlikle anlamazlardı, fotonun da alakası yok kaç yıllık. hatta geyik yaptık biraz ben söyleyince anca baktılar fotoya falan. arkadaşın ehliyetiyle gezsem bişi olur mu acaba :P
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

kozyatağında, abartısız söylüyorum, 6 yıldır her gece saat 12 sıralarında VAAOOOOUVVVVV diye basan bir horozbi çocuğu var. bir gün bulucam o şerefsizi. eğer tanıyorsanız ö.m atın. bye.

Bulursan beni de çağır birlikte dövelim. Eşşeği suya götürür susuz getiririm o herif için.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bugün iyi post kastım bu bölümde, kendimi durduramıyorum.
Yer ıslak olmasa da ufak tefek çıkıntılara çarpmadıkça takla atmaz herhalde normal bir araba. Arabın arabasının ne olduğunu anlamadım, muhtemelen bu koyduğumla denk de tutulmaz ama aşağıdaki vidyoda 3:50'den az sonra bir yerlerde 360 derece dönülüyor. Jeremy Clarkson bile yapıyorsa arap olmaya gerek yok :p

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...