roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bir bu http://www.zapkolik.com/264088/otoyolda-gercek-yaris-goruntuleri.html bi de ayrıca bayıldığım bu var https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150264568041117&oid=126432528692&comments istanbul park'ın kişi başı günlük 100 liraya açılmasının kime ne zararı olurdu_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 polis ne işe yarıyor ? adamı çevirdiler mi sağa dönüyor anlamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 geçende 80 kmlik yerde sadece 88km yaptım diye 150 gayme ceza yedim, haram ediyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Kardesim tamam yarıs yaparsın ama onunda bir adabı var.Almanya da yarıs yapanlar bombos otobana cıkıyorlar,ölücekler ise kendileri ölüyor sadece pek araba olmadıgı icin. Cıkın anasını satıyım izmit otobanına geberin gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 izmit otobanı boş mu?=) istanbul park 100 lira çok ucuz olur ama dediğin gibi buranın bunlara tahsis edilmesi gerek belki motorsporları yarışçısı bile çıkarabiliriz içlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yorumlar daha korkutucu resmen. Şu videoyu izleyip hala "arabalara bak xD" diyenlerden, "lan bana denk gelseler var ya geçerim hepsini..." diyenlere kadar müthiş bir angut spektrumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://www.zapkolik.com/249020/bu-yaris-arabasi-gecilmez.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Hepsinin tez zamanda acı içinde ve kimseye zarar vermeden gebermesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yarış nerde var ilk vidyoda? Arada hızlanan 2 S2000 görüyorum, bir de Mini gösteriyor kendini falan da... yarış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bi yakınına çarpıp öldürsünler o zaman, ha makasmış ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 "roket adam" said: istanbul park'ın kişi başı günlük 100 liraya açılmasının kime ne zararı olurdu_ polise ailesinin veya kendisnin yedirdiği rüşvet haftada 100 liradan fazladır heralde bu tiplerin. "pistte yarışmanın tadı yok ki, trafikte beceremeyen fakirlerin arasından geçip havanı basacaksın" bunlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 s2000li olan videodaki yer maltepe sahil degil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Herifler bok değil demedim ama ben (: Tamamen lüzumsuz hareketlerde bulunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 İstanbul Park elit bir pist, ucuz olmamasının birçok mantıklı sebebi var. Haftanın her günü her saati halısaha gibi, gokart pisti gibi dolu olmasını istemezsiniz öncelikle. Sonra bunun asfalt aşınması var, orada sadece F1 değil farklı zamanlarda farklı yarışlar oluyor, E5 gibi pist olmaz yani. Beceremeyenlerin sağa sola çarpıp hasar verme ihtimalleri var. Kuma çıkıp lastik bariyere bile vursalar onun enkazını kaldırmak, bariyeri onarmak, kumu temizlemek falan derken, öyle işte durum. Yarışmak isteyene tek yer İstanbul Park değil sonuçta, gider amatör rally'lere katılır meraklısı. Bunların derdi o değil, 3 zengin bebesi kanka "hadi beraber gazlayalım camdan cama da muhabbet olur" demiş çıkmış işte, başkaları umurlarında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi sırf heyecan olsun diye yol tutuş limitinde makas atıyolar. sorsan herkes ustadır ama hata bir kere yapılıyor işte. evet videoda yarış yok tabi, iki üç sıra makaslayıp sonra birbirlerini çekiyor kendilerine tapan herifler. iyice arap ülkesi gibi oldu trafiğimiz, sadece kurallara uyanların cezalandırıldığı sistem. şu klasikle nostalji yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Motorize polislere hareket çeken esikibinler çok iyi ahahaha. "Devam et kardeşim sen naabion yaaaaa " >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 S2000'i nasıl kaydırıyor akan trafikte... Hayvan herifler... Sonu bu işte bu tiplerin... hih hih hiiii hih hih hiii, aaaaoaoaaoaoaoaaoaoao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 "Tatar Ramazan" said: geçende 80 kmlik yerde sadece 88km yaptım diye 150 gayme ceza yedim, haram ediyorum burdan evet aynısı benim de başıam geldi ve yine 88 le yakalandım nerede yakanlandığımı geçtim 80 i geçtiğimi bile hatırlamıyorum.. böyle yolun bir bölümünde kadrana bakmamıştım da orada da imkanı yok çevrilmenin yada 90 ı az geçtim ama adamlar az geçtim diye daha az ceza olsun diye 88 mi yaptılar bilemedim onu 88 lan çok spesifik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sınır 80'se 104'e kadar yiyeceğin ceza aynı zaten de, sınır 80'ken 88'e kadar izin olması lazım, demek 88'in kendisi dahil değilmiş ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 haha polise hareket yapan video cok bomba ya, bir de s2000 nasil bir alet yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 güzel bi alet. de bu herifler it, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 geçen pendik köprüsünün altında araba bekliyodum s2000 geçti bitane adam napmışsa arabaya bir ara gaz verdi sağır oluyodum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 susturucu iptali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 akrapovic de olabilir dicem de s2000 ama motor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Türkiye'de otomobil ile ilgili üst düzey insanlar otomobil sporlarına yeterli önemi verdiklerini ve hala neden caddelerde yarış yapıldığını söylemekte; bir kişide şu istanbul park gibi pistlerin gençlere açılmadığı hakkında yorum bile yapmamakta; Bunlar boş kavgalar pistleri gençlere açın, sokakta yarışanlara faiş fiyattan ceza kesin olsun bitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar