Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kozyatağı-Kavacık E5'te tehlikeli yarış

roket adam

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

istanbul park'ın kişi başı günlük 100 liraya açılmasının kime ne zararı olurdu_

polise ailesinin veya kendisnin yedirdiği rüşvet haftada 100 liradan fazladır heralde bu tiplerin. "pistte yarışmanın tadı yok ki, trafikte beceremeyen fakirlerin arasından geçip havanı basacaksın" bunlara göre.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul Park elit bir pist, ucuz olmamasının birçok mantıklı sebebi var. Haftanın her günü her saati halısaha gibi, gokart pisti gibi dolu olmasını istemezsiniz öncelikle. Sonra bunun asfalt aşınması var, orada sadece F1 değil farklı zamanlarda farklı yarışlar oluyor, E5 gibi pist olmaz yani. Beceremeyenlerin sağa sola çarpıp hasar verme ihtimalleri var. Kuma çıkıp lastik bariyere bile vursalar onun enkazını kaldırmak, bariyeri onarmak, kumu temizlemek falan derken, öyle işte durum.

Yarışmak isteyene tek yer İstanbul Park değil sonuçta, gider amatör rally'lere katılır meraklısı. Bunların derdi o değil, 3 zengin bebesi kanka "hadi beraber gazlayalım camdan cama da muhabbet olur" demiş çıkmış işte, başkaları umurlarında değil.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sırf heyecan olsun diye yol tutuş limitinde makas atıyolar. sorsan herkes ustadır ama hata bir kere yapılıyor işte.

evet videoda yarış yok tabi, iki üç sıra makaslayıp sonra birbirlerini çekiyor kendilerine tapan herifler.

iyice arap ülkesi gibi oldu trafiğimiz, sadece kurallara uyanların cezalandırıldığı sistem.

şu klasikle nostalji yapalım.

Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

geçende 80 kmlik yerde sadece 88km yaptım diye 150 gayme ceza yedim, haram ediyorum burdan

evet aynısı benim de başıam geldi ve yine 88 le yakalandım

nerede yakanlandığımı geçtim 80 i geçtiğimi bile hatırlamıyorum.. böyle yolun bir bölümünde kadrana bakmamıştım da orada da imkanı yok çevrilmenin

yada 90 ı az geçtim ama adamlar az geçtim diye daha az ceza olsun diye 88 mi yaptılar bilemedim onu

88 lan çok spesifik
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Türkiye'de otomobil ile ilgili üst düzey insanlar otomobil sporlarına yeterli önemi verdiklerini ve hala neden caddelerde yarış yapıldığını söylemekte; bir kişide şu istanbul park gibi pistlerin gençlere açılmadığı hakkında yorum bile yapmamakta; Bunlar boş kavgalar pistleri gençlere açın, sokakta yarışanlara faiş fiyattan ceza kesin olsun bitsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...