küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Fotoğraflı bir anlatım olacaktı ancak, yaşadığım sd kart probleminden ötürü biraz sönük olacak. Evet özellikle sen yalnız yaşayan erkek-veyahut yeteneksiz kadın- şimdi vereceğim tarif ile artık sen de ne yesem ya derdinden kurtulacak. Burger King'e bir ton para vermekten sıyrılacaksın. Aslında tüm Türkiye'de zevkle yendiğini sandığım bir lezzetimiz sanıyordum ben bunu ama evime gelen kadın arkadaşlara hazırladıktan sonra "yoo ilk defa yiyorum çok iyiymiş" tepkileri ile karşılaşınca. Issız Adam olmak isteyen kişilerle paylaşmak istedim. Gerekli olan ana malzemeler, Patates Yumurta Sıvı Yağ Bu malzemeler isteğe göre arttırılabilir tabi, ben sosis de kesiyorum içine güzel oluyor. Öncelikle patatesleri küpküp kesiyoruz, onlar kızgın yağda kızarırlarken, yine sosileri aynı şekilde kesip, yumurtalarımızı çırpıyoruz. Patateslerin kızarmasına yakın, pişmesi için sosileri de içine döküyoruz, en son çırptığımız yumurtaları da katıyoruz. Ve yemeğimiz hazır afiyet olsun. http://i.imgur.com/stVVf.jpg tek kurtarabildiğim fotoğraf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 offf nasl canm istedi abv ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Soğan ve yeşil biber de ayrı bi tat veriyor,güzel oluyor. edik:imla vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dün yedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yeşil biber denemiştim de, soğan garip olur be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Gayet güzel oluyor,bi dene istersen.Küp küp doğrayıp pembeleşinceye kadar kızart.SOnrası bildigin gibi işte.. PS:beğenmezsen hakaret etmek yok yanlız. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hahah deneyeyim bi, soğan severim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 soğan,karabiber,yumurta çok iyi,üstüne patatesi ekleyip deneyeceğim birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 karabiber falan atıyorsun tabi canım yazmadım o baharatları. başka türlü baharatlar da kullanılır illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 o tava teflon olmayacak ve o patatesler dibine yapışacak ki ne güzel olur. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 öğrenci yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 canım çekti lan akşama yapayım bari. kırmızıbiber karabiber şart ama üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 küheylan said: yeşil biber denemiştim de, soğan garip olur be? http://forum.paticik.com/read.php?62,5570111,5570780#msg-5570780 sen işi bilmiosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 oha bunu bilmeyen kaldımı ki, bildiğin patatesli yumurta kavurması işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 aynalitahir said: o tava teflon olmayacak ve o patatesler dibine yapışacak ki ne güzel olur. (:D o patatesleri kaşıkla almak da keyiflidir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 annemin yemekleri varken buna ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 az yimirta koydun galiba? hic belli olmuyo. ben pattisli yumurta yaptigimda omlet gibi formu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hakkaten ben yumurta göremedim sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sosis patatesli yumurtanın büyüsünü bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 vaniLLe said: az yimirta koydun galiba? hic belli olmuyo. ben pattisli yumurta yaptigimda omlet gibi formu oluyo. dediğim gibi sd kart sıkıntı yaptı. bu daha sosileri yeni koymuş hali. daha eklenecek yumurta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ellerine sağlık :) akşam denerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 scorch said: küheylan said: yeşil biber denemiştim de, soğan garip olur be? http://forum.paticik.com/read.php?62,5570111,5570780#msg-5570780 sen işi bilmiosun :P aaa ilk defa biri benim mesajımı linkledi. çok mutluyum lan. acayip mutluyum şuan.sarılabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Lan şu yemeği de tutosuz yapın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 olm yemeği bilmeyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi evet. bicak tutmaya korkan erkek gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar