Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bunun konusu yok muymuş ya, Brian Fargo babanın son oyunu. Available: 31 May 2011 This game will unlock in approximately 4 days and 11 hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bir süredir steam'de assassin pack veriyorlar preorder edenlere. ama karar veremedim alsam mı almasam mı diye. hiç bişi ifade etmedi videolar, bunca aydır ilgimi de çekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 benim de son beleş oyunum, oynayacaz işte napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Videolar gerçektende hiç bir fikir sahibi etmedi beni -.- Fos çıkacak gibi :/ Özledim bi bow kullanmayı şöyle yanar döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kotu degilmis bu o kadar, oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Toplam 6 ability, 3 spell gördüm, fazlası yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 millet korsanını oynuyo 2 gündür steam'de avrupa için preload açılmadı dahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 biraz bakındım gears of war misali baya güzel, rahat bi oynanışı var. map editor e bakmadım ama kullanımı fln kolaysa baya gideri var gibi. keşke az biraz güneş ışığı gökkuşağı fln koysalarmış gözleri daha az yorarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 biraz baktım da, daha fazla oynamak için hiç bir neden göremedim. co-op için bile oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Arkadaşla co-op oynadık biraz, sıkıcı. Hamachi'den lan çalışmıyor Gamespy ile oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fena değil oyun aslında eğlencelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yeni oynuyorum daha, çok action olmuş be. ama seslendirmeler falan güzel sonuna kadar oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 abi indirdim ama yüklemeye bile üşeniyorum, neden bilemedim. : zengin olduğum için parasıyla indirdim tabi, korsanla falan işimiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar