dhoward Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dassaaam dan sevgilerle http://www.complex.com/sports/2011/06/shots-fired-deshawn-stevenson-asks-lebron-how-his-dirk-tastes
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/251620_10150207406937106_712237105_7321614_6284775_n.jpg koyuldu mu göremedim. sdf
S-H Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 toggie said: valla ilerleyen yıllar dedigin 13-14 sene sonrası herelde. o zamana kadar sampiyon olamamıssa zaten sampiyon olamamıs kabul ederiz. siz kimsiniz :D şampiyon olamazsa zaten şampiyon olamamıştır kim nereye kabul ediyor anlayamadım
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yası 40'a dayandıgında hala sampiyon olamamıssa zaten 6. adam olarak gidip sampiyonluk yasadıgında bugun dirk'ün, kobe'nin yasadıklarını yasamıs sayılmaz yani lebron onu diyorum. onun oncesinde de kim 6. adam yapabilir ki lebron'u? gercekci olalım.
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kobe de yanci statusunde olmadan sampiyonlugunu 30 yasinda yasadi. daha var lebron icin. sorun yok.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 her ne kadar 1. yıldız shaq olsada kobe yancı değil 2. yıldızdı o takımda. shaq olmasa kobe, kobe olmasada shaq kazanamazdı o şampiyonlukları.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 shaq kobe olmadan kazandı, kobe shaq olmadan kazandı. yancı mancı diyip ikisinin de becerilerini hice sayan adamla basketbol tartısmayalım surada.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Kobe, yanında Shaq olmasa şampiyonluk kazanamazdı 2000-2002 arasında. Orası garanti ama kimse o yıllarda Shaq'ın Kobe yerine atıyorum bir Kevin Martin ile şampiyon olamayacağını iddia edemez. O yıllardaki Shaq'ı izlememiş olan, istatistiklerden veya gördükleri 3-5 videodan konuşanlar sadece böyle bir iddiada bulunabilir bence... Ayrıca LeBron'a yancı demek iyi, Kobe'ye o yıllarda yancı deyince kötü. Başka? Hayır ikisi de yancı değil elbette ama yaptığınız komik.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 LeBron'a yancı diyenle de basketbol tartısmam zaten.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Gözümüzle izledik abi finalleri yapmayın kobe degilde kevin martin olsa shaq bile avucunu yalıyabilirdi hadi belki bir iverson falan olsa tamam ama çok sıradan bir adam yetmezdi illa bizlerin iyi oyuncu dedigi tiplerden biri olması lazım shaq için hatta hemen akabinde wade ile şampiyon oldu falan o kategoride adamlar olmadan hayatta shaq sampıyon olamazdı. Hatta orlando.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abicim kimse tek basına bi takımı sampiyon yapamaz zaten. birilerinin yanında yine birileri olmak zorunda.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Aynen lebronda yancı degil zaten kobe de degildi ki zaten shaq gibi bir muazzam basket devine lafımız yok bıraktı gitti bizi gerçi ama o en buyuk rol sahibi olsa bile kobenin katkılarını yancı degil 2. star olarak gormelıyız. Boston sampıyon olundugunda kimler yancıydı :D kg star dıgerlerı yancı mı oluyor :D lebron wade bence star bosh yancı yalnız onu rahatlıkla soylıyebılırım adam harbiden o ikisi yanında star degil yancı olur :D
Holy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Shaq, wade ile şampiyon olduğunda 34 yaşındaydı yanılmıyorsam. Ve evet, shaq, yanında kobe olmadan da şampiyon olabilirdi bence de. İnanılmaz basketbol zekası ve fiziğiyle resmen yenilmezdi adam. Howard'ın o kalibrede bir adam olabilmesi için daha 3-4 sezon var önünde gibi görünüyor. En önemli farkları ise kendisine faul yapıldığında shaq potayı da kırarak bitirirdi, howard faul sonrası bitirme konusunda biraz zayıf.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Aslında o bitirme kafayla alakalı bişi howardda shaq kadar atletik kaslı bır adam ama kafasında o faul sonrası canavarlaşma olmuyor shaq oyle degildi yıkar geçerdi. Adam emekli olunca ne nostalji yaptık be :D
Holy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Shaq basketbolun başına gelmiş en güzel şeydir bana göre. MJ tabi ki en iyi, majestelerine saygımız sonsuz ama işin eğlence ve şov yönünü de oyunuyla harmanladığı için basketbol seven veya sevmeyen herkesin izlediği bir adamdan bahsediyoruz :)
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Son 10 yılda All-Star maçlarının hakkını veren tek adamdı bence.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 okumadım yazılanlarıda ağlayanlarmı var ?
Holy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kermit said: okumadım yazılanlarıda ağlayanlarmı var ?ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hala ağlıyomusun yiğit ? YAPMA ŞUNU YAPMA ARTIK YENİLGİYİ KABUL ET
Holy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 biz yenilince sakalımız kesilir. biz yenince KOLUNUZU KOPARTIRIZ.
S-H Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 toggie said: yası 40'a dayandıgında hala sampiyon olamamıssa zaten 6. adam olarak gidip sampiyonluk yasadıgında bugun dirk'ün, kobe'nin yasadıklarını yasamıs sayılmaz yani lebron onu diyorum. onun oncesinde de kim 6. adam yapabilir ki lebron'u? gercekci olalım. bende onu diyorum aslında ama lebron gibi yüreksiz bir adam pişkin pişkin gidip 6. adam olursa sırf şampiyonluk için şaşırmam yani,00-02 yıllarında shaq'ın takımı 4v5 bile yapar adam durdurulması imkansız bir haldeydi sırf o yıllardaki dominasyonu biraz azalsın diye bir sürü kural eklediler.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sabonis said: Kobe, yanında Shaq olmasa şampiyonluk kazanamazdı 2000-2002 arasında. Orası garanti ama kimse o yıllarda Shaq'ın Kobe yerine atıyorum bir Kevin Martin ile şampiyon olamayacağını iddia edemez. O yıllardaki Shaq'ı izlememiş olan, istatistiklerden veya gördükleri 3-5 videodan konuşanlar sadece böyle bir iddiada bulunabilir bence... Ayrıca LeBron'a yancı demek iyi, Kobe'ye o yıllarda yancı deyince kötü. Başka? Hayır ikisi de yancı değil elbette ama yaptığınız komik. eğer bana diosan lebrona yancı demiorm. lebron su anda miaminin 2,5 yıldızından biri. ilerde yancı olarak şampiyon olabilir anca diorm ben. ayrıca shaq kobesiz şampiyon olamazdı bunun arkasında dururu o yıllar için. kobe'de shaq'siz şampiyon olamazdı o yıllar. daha sonra 2side yanlarındakilerle tekrar şampiyonluk yaşadılar. shaq wade'in yanında 1. yıldızdı ama eskisi gibi değildi yine. paylaşıyolardı wadele daha çok. kobe'de lakersla olan 2 şampiyonluğunda 1. yıldızdı yanında gasol vardı 2. yıldız olarak.
oldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 MJ kacırmıs biri olarak izledigim zamanlar için de en durdurulmaz adam: shaq en iyi lider : duncan en iyi oyun kurucu:kidd en iyi sutör:Ray allen en iyi hucumcu :kobe en iyi savunmacı: Ben wallace diyebilirim heralde izledigim yıllar içinde de en cok gelişen heralde Dirk N. dir adam 2004 senesinde K. Garnett için pf pozisyonunda en durdurulmaz adam diyordu düşünüyorumda adamın oyunu o zmandan bu zamana ne kadar degişmiş simdi KG nerde dirk nerede o zmanki dirk nerede simdiki nerede . Bu yıllar içinde en iyisi de kobedir heralde tek basına bile playofflarda tur atlattı nede olsa
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 http://www.nbamodasi.com/wp-content/dosyalar/2011/06/cardinal_james.jpg http://www.nbamodasi.com/wp-content/dosyalar/2011/06/james-kobe-jordan.jpg
Öne çıkan mesajlar