roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bunun başlığı niye yok? "Bu herifleri teslim etmezseniz AB'ye almayız" restine istinaden birer birer "yakalanan??!!" kasaplardan bir diğeri. Bugün "adalete teslim edilmiş." Halbuki bir şey yapmayacağız denilerek, -aynı o masum boşnaklara dediği gibi-, silahları devlet eliyle alınsaydı -aynı o masum boşnaklara yaptığı gibi-, bir arnavut veyahut boşnak mahallesine bırakılsaydı balkanların herhangi bir yerinde ya da istanbul'da, her organı ayrı ayrı direklere asılsaydı o zaman adalet yerini bulmuş olacaktı. O bile yetmeyecekti gerçi bu kadar masuma karşılık. Dokuz bin insanın rastgele öldürülmesinden, kadınlara tecavüz edilmesinden, otuz beş bin insanın yerinden yurdundan edilmesinden sorumlu bu insan demeye dilimin varmadığı "varlığın" osmanlı'dan kalma 600 yıllık kuyruk acısını bundan 16 sene önce, 1995 temmuzunda o masumlardan çıkarmasının karşılığı "adalete teslim edilmek" bir hücrede çürümek olmamalı... http://www.youtube.com/watch?v=X-7H5rX77P4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bi gün de şah ya da vezirlerin harcandığını görsek keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 oha..videonun altındaki Sırp milliyetçisi bir yorum CCCC diye bitiyor. şunu da koyayım http://www.youtube.com/watch?v=e7IoOPpIOro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Çok merak ediyorum, geceleri uyumaya çalıştığında gözünün önüne gelmiyormu yaptığı adilikler? Rahatsız olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 En üstteki videoyu bugün bir 30 kere falan izledim. Adam soğukkanlı. İntikam almış. Rahat. Böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 SeaGle said: Çok merak ediyorum, geceleri uyumaya çalıştığında gözünün önüne gelmiyormu yaptığı adilikler? Rahatsız olmuyor mu? Kendisini kahraman olarak gören milyonlarca insan var, pek rahatsız değil bence yaptıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 o.. evladı, bunu işkenceyle 1 ayda falan öldürmeleri lazım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 adam psikopattır bişey hissetmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bugün bu haberi duyunca çok sevindim. Eve geldiğim gibi açmayı düşünüyordum açılmış =) Bu varlık bile denilemeyececek "şey"e bu ceza çok hafif. Her şeyden öte asıl üzende AB üyeliği için şimdi yakalanması. 15 senedir nerdeydiler? Asıl komik yanıda. Ratko Miladiç ile masada boşnakları gözünü kırpmadan satan BM'nin adamın peşinde olması. Olan binlerce insanımıza oldu. Ratko Miladiç sadece buzdağının görünen kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Şunu da izlemeyen varsa hala http://www.youtube.com/watch?v=ppAn0LNU_V8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben haberi okuduktan sonra asıl BM'nin nasıl/neden katliama müdalahe etmeyip katliama göz yumduğuna şaşırdım. ne gibi bi çıkar gütmüş olabilir diye düşündüm baya ama yok yani bişe söyleyemiyorsun.ucaklar bombalamak için havalanmışken bir kaç saat havada kalıp bombalama emri gelmemiş olması ve ertesi gün katliamın başlamıs olması.yok yani hiçbir açıklaması düşündükçe sinirim bozuluyo ulan 9 bin insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 olaydan çok kısa bir süre önce hollandalı bm askerlerinin boşnakların silahlarını toplaması var bir de. youtube'da videoları bile var, bu miladiç iti otobüslere bindirilen insanlara merak etmeyin, rahat olun her şey yoluna girecek falan diyor. inanılmaz bir soğukkanlılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi cidden çok merak ediyorum var mı BM'nin bi açıklaması vs nasıl hesap verdiler yani bu olaydan sonra nedir gerekçeleri,kimse sormadı mı aklınızdan ne geçiyordu diye? uluslararası anlaşmalara göre dokunulmazlığı varmış BMnin ölenlerin yakınları dava açamamış resmen şuç ortağı herifler ve bir tane ülkede çıkıp hesabını soramamış yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bugün yakalanan adamın katliamdan önce Birleşmiş Milletlerin oradaki komutanı olan Hollandalı ile kadeh tokuşturması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Aket-Atum said: oha..videonun altındaki Sırp milliyetçisi bir yorum CCCC diye bitiyor. şunu da koyayım http://www.youtube.com/watch?v=e7IoOPpIOro samo sloga srbina spasava (sirp'i sadece beraberlik,birlik kurtarabilir) demek oluyo o cccc. kiril alfabesinde s = c olarak yaziliyor. bayragada dikkat edersen 4 tane c var. onla bi alakasi varmi tam olarak bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi ben de zaten Belgrad ülkü ocaklarına bağlı olduğunu düşünmemiştim adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sıprları görünce korumaları gereken boşnakları korumayıp topukları götüne vura vura kaçan hollanda barış gücü askerlerinin çok büyük sorumluluğu vardı. Avrupa anca otursun kınasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Daha komiği memleketine gidinde üstün hizmet madalyası aldı o hollandalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 adam "ben haçlı seferlerini kaldığı yerden devam ettiriyorum, avrupa bana engel olmayacaktır" demişti zaten ve aynen dediği gibi avrupa karışmamıştı hiç birşeye. clinton ve abd olmasa herhalde şimdi boşnak kalmamıştı dünyada. yaptıklarını öğrenen kızının intihar etmesi belki vicdanını sızlatan tek olaydır geçmişiyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Srebrenica katliamının sorumlusu Mladiç, bütün dünyada büyük bir infiale yol açan bu saldırıdan sonra yaptığı bir açıklamada “Bu, benim Sırp milletine hediyemdir. 14’üncü asırda başlayan ve 5 asır süren Türk hakimiyetinin intikamını aldık” diye konuşmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-13573585 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 evde -artık bilinç altı nasıl çalıştıysa- ratko miladiç YAKILDI diye okudum ve bi saniye için gerçekten mutlu oldum. bildiğin sevinç sardı tüm hücrelerimi. sonra geçti ama.. yakalanmış sadece. şimdi demokratik bir mahkeme, sözde bir yargılama ve uzuuuuuuuuuuuuuun bir yargılama süreci. böyle adaletten nefret ediyorum. tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Biri Christianity Fuck Yeah koysun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 15 yildir bulamiyorlardi sozde. Baskentin merkezine 100km mesafede bir evde yakalanmis. Adam omrunu tuketti ceza almadan. Simdi gelmis 70 yasina tutukluyorlar. Artik AB'e girelim hem sende yaslandin merak etme bir 10 yil da mahkeme surer zaten olur gidersin diye adami tutukladilar. ABD'nin Usama'yi oldurduk diye sallamasindan bile daha kotu bu 15 yildir got kadar ulkede su adami bulamamalari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Napolyonn said: Srebrenica katliamının sorumlusu Mladiç, bütün dünyada büyük bir infiale yol açan bu saldırıdan sonra yaptığı bir açıklamada “Bu, benim Sırp milletine hediyemdir. 14’üncü asırda başlayan ve 5 asır süren Türk hakimiyetinin intikamını aldık” diye konuşmuştu. ilk mesajdaki videoyu izlerseniz buna bizzat şahit olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar