barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j3n3xhXZ5Fc şunu çalsalar yeterli sebep gitmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 goldbären said: eksik yazmış a fair judgement burden harvest gibi parçalarla başlarsan "böğürmesiz" opeth progresifine alışırsın. sonra bir üst mesajdakilere geç. hele grand conjurationla başlarsan verir 2. dakkada brutali, erkendne küsersin yazık olur:) daha sonra alışınca brutali sevdirecek adamdır akerfeldt ya opethi tanıması için vermedim o listeyi, setlist.fm e girdim en son 6 ağustostaki konserlerinde çaldığı playlisti koydum. sonuçta konsere gidecek adam. Dinleyeceği şarkılar onlar. harvesttir burdendır çalmaz onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 opeth'in genel soundu hakkinda bisiler edinmek icin direk blackwater park albumunu, eger brutalden pek hoslanmiyorum diyorsan once damnation dinleyerek baslayabilirsin. zaten daha sonra gerisini sen merak edip dinlemek istersin :) hatta gelmisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 @mortis, setlist detayını kaçırmışım ya, haklısın. hele benim yazdıklarımı dinler giderse adamda yanlış beklenti oluşur sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Şu albümde Mikael yerine başkası vokal yapsa Opeth albümü olduğunu bile anlamazdım. Damnation dahil, o kadar alakasız Opeth'in önceki işleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 devil's orchard - 5.52'ten sonra giren solo yanık yanık of çokgzel sankim evet evet 2.dinleyişim de tüylerim dikildi çok güzel bu solo şarkıda zaman zaman davullar idkkatimi çekti bi de başka bi numara yok devam ediyoruz bakalım dinlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 pek beğenemedim ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Güzel bir albüm bence. Damnation havalarında melodiler. Ghost Reveries çıktı çıkalı ama yeni Opeth albümlerinden birini sevebileceğime inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Albumu daha dinlemedim ama Mikael'in kendi aciklamasi var bir daha asla damnation gibi album yapmicaz diye. Hadi bakalim diyorum ve dinlemeye basliyrorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Zaten sertlik olarak benzemiyor. Melodik yapılar çok benziyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 albumu komple ilk dinleyisimde acikcasi cok sasirmadim devil's orcharddan sonra. ama yer yer brutalli sarkilar felan olabilir boyle ilginc bisiyler diye de ufak bi beklentim vardi. ya ben albumun sadece kapagini begenmedim. gayet guzel sarkilar var albumde. fakat opethin sound olarak diger albumlerinden en uzaklastigi albumu bu heralde. karakteristik opeth varyasyonlari gene var albumde. fakat sanki album "90 sonrasini domine ettik, bizden oncekiler arasinda neden olmayalim" dercesine bi denemeyle o doneme ait bi kosetasi album de olmali hissiyatiyla yapilmis gibi algiladim ben su an. albumu daha uzunca bi sure dinledikten sonra tekrar goruslerimi belirticem. daha derinlemesine bi incelemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi opeth dinlerken o müthiş karmaşık ritimleri ve perküsyonu bekliyorm ben, mikaelin arada brütal girişlerini falan.arada bir kaç parça yine öyle olur diye ümit ediyodum ama yok yani benim istediğim opeth bu değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Liebe said: ama yok yani benim istediğim opeth bu değil... al benden de o kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yine mi kız albümü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi bi ben mi olaya çok duygusal bakıyom lan? denizden opeth çıksa yerimci bi ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 albüm zaten kötü değil hani dinlenir de işte ben böyle deliverance gibi "BAM BAM BAM" diye girsin ortalık yıkılsın istiyorum işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kötü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 famine 4:56 daki riff inanılmaz FAKAT albümü bi 5-6 kere dinledim , yani böle akılda kalacak çok bişey yok, çok kopuk parçalar birbirinden. Hani böle güzel dinliosun gayet ama böle abi şu şarkı şöle böle diemiosn. Resmen böle bişeyler çalio druo sonra tekrar öle gidio duruo garip kopuk geld, ve vokaller çoook az ve 1-2 tane dışında çok sıradan geldi vokaller hiç de iyi iş çıkarmamış vokallerle, çok büyük konuşmiim die en kötü opeth albümü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ben bayıldım valla. Canım sert bir şeyler istiyorsa zaten hiç bir zaman Opeth ilk tercihim olmadığından hiç sorun etmiyorum bu kafalarını valla. Bu tür işleri daha iyi kotarıyorlar zaten. Line up değişiklikleri ve Steven Wilson faktörü zaten death metal kısmının arpa vermesini imkansızlaştırıyor ayrıca, benim için geçerli tabi bu. Steven Wilson'u sevmediğimden değil, bayılırım da Opeth ve Orphaned Land'i piç ediyor gibi gelmiyor değil bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Mortis said: ve vokaller çoook az ve 1-2 tane dışında çok sıradan geldi vokaller hiç de iyi iş çıkarmamış vokallerle Bence vokaller konusunda çok çok iyi iş çıkarmış Mikael. Her albümde daha da geliştiriyor kendini zaten. Bir de şu nezle efektini koymasalar çok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bir de albümü kulaklıkla sindire sindire dinleyin. Bilgisayar başında başka şeylerle uğraşırken ki ilk dinleyişlerimde ben de pek bi tad alamamıştım. Albümdeki o kopukluklar, kaos falan çok iyi planlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 abi çok güzel olmuş. comusa bayaa benzeyen yerler var.onun dışında böyle bir sürü prog gruplarından esintiler var.hiç opeth dinliyomuşum gibi değil.o da çok iyi orchidden sonra en beğendigim albüm bu olcak galiba.gerisini sadece kızlar dinliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Hala alışamadım albüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar