Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth - Heritage (Yeni Albüm Duyurusu)

Mach

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

eksik yazmış

a fair judgement
burden
harvest

gibi parçalarla başlarsan "böğürmesiz" opeth progresifine alışırsın. sonra bir üst mesajdakilere geç.

hele grand conjurationla başlarsan verir 2. dakkada brutali, erkendne küsersin yazık olur:)

daha sonra alışınca brutali sevdirecek adamdır akerfeldt

ya opethi tanıması için vermedim o listeyi,

setlist.fm e girdim en son 6 ağustostaki konserlerinde çaldığı playlisti koydum. sonuçta konsere gidecek adam. Dinleyeceği şarkılar onlar.

harvesttir burdendır çalmaz onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
albumu komple ilk dinleyisimde acikcasi cok sasirmadim devil's orcharddan sonra. ama yer yer brutalli sarkilar felan olabilir boyle ilginc bisiyler diye de ufak bi beklentim vardi.

ya ben albumun sadece kapagini begenmedim. gayet guzel sarkilar var albumde. fakat opethin sound olarak diger albumlerinden en uzaklastigi albumu bu heralde. karakteristik opeth varyasyonlari gene var albumde. fakat sanki album "90 sonrasini domine ettik, bizden oncekiler arasinda neden olmayalim" dercesine bi denemeyle o doneme ait bi kosetasi album de olmali hissiyatiyla yapilmis gibi algiladim ben su an.

albumu daha uzunca bi sure dinledikten sonra tekrar goruslerimi belirticem. daha derinlemesine bi incelemek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

famine 4:56 daki riff inanılmaz

FAKAT albümü bi 5-6 kere dinledim , yani böle akılda kalacak çok bişey yok, çok kopuk parçalar birbirinden. Hani böle güzel dinliosun gayet ama böle abi şu şarkı şöle böle diemiosn. Resmen böle bişeyler çalio druo sonra tekrar öle gidio duruo garip
kopuk geld, ve vokaller çoook az ve 1-2 tane dışında çok sıradan geldi vokaller hiç de iyi iş çıkarmamış vokallerle,

çok büyük konuşmiim die en kötü opeth albümü galiba
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bayıldım valla.
Canım sert bir şeyler istiyorsa zaten hiç bir zaman Opeth ilk tercihim olmadığından hiç sorun etmiyorum bu kafalarını valla. Bu tür işleri daha iyi kotarıyorlar zaten.
Line up değişiklikleri ve Steven Wilson faktörü zaten death metal kısmının arpa vermesini imkansızlaştırıyor ayrıca, benim için geçerli tabi bu. Steven Wilson'u sevmediğimden değil, bayılırım da Opeth ve Orphaned Land'i piç ediyor gibi gelmiyor değil bazı bazı.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
ve vokaller çoook az ve 1-2 tane dışında çok sıradan geldi vokaller hiç de iyi iş çıkarmamış vokallerle

Bence vokaller konusunda çok çok iyi iş çıkarmış Mikael. Her albümde daha da geliştiriyor kendini zaten. Bir de şu nezle efektini koymasalar çok daha iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...