Mach Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Opeth yeni çıkaracağı albüm'ün adını yayınladı. Album eylül ayında roadrunner records tarafından çıkarılacakmış. Heritage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Çıktı sandım ben de, daha çooook var... Heycanlandım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Neyse baslıgı degistirdim milletin yüregine inmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 oo harika daha çok var dediğiniz Eylül ya, gayet iyi işte opeth albümü sonbaharda dinlenir zaten yaz sıcağında naapıcan opethi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Clean karanlık bi sound bekliyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 clean olmasın aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 akerfeldt bi açıklamasında bu albümün death metal olmayacağını söylemişti. ilk böyle full-on metal bi demo yapmış, mendez'e dinletmiş - ikisi de sevmemiş. daha fusion'a yakın ve herkesin, özellikle sadece metal dinleyen insanların hiç hoşuna gitmeyecek bir albüm olmuş. 70's prog ve fusion karışımı diyordu röportajın sonunda da. adresini bulduğum anda yazacağım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Benim orgazmik bir şey olabilir öyleyse. Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 70 progressive olsun ama damnation olmasın, 1 damnation yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Yeni bir Ghost Reveries istemiyorum zaten ben. Kendisi mükemmel bir albümdü ama kendilerini tekrarlamalarını istemiyorum. 70ler Opeth'e iyi gider diye düşünüyorum hatta. Watershed'den sonra iyi bir yön olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 dream theater etkisinden kurtulmuşlardır inş yakışmıyodu hiç opeth e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şu per wiberg'in ayrılması üzdü beni. söyle burdendaki gibi bir klavye solosu olsa hic fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Şarkı listesi de açıklanmış. said: “Heritage” “The Devil’s Orchard” “I Feel the Dark” “Slither” “Nepenthe” “Haxprocess” “Famine” “The Lines in My Hand” “Folklore” “Marrow of the Earth” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 "akerfeld diyor ki" said: Commented Åkerfeldt, "It will be our 10th album/observation. I dig it; we all do. In fact, it feels like I've been building up to write for and participate on an album like this since I was 19." Åkerfeldt went a little deeper and described the music contained within "Heritage", saying, "It's quite intense at times in some 'old' murky way, and quite beautiful and stark at times, if I may say so myself. "It's obvious I'm going to say nice things about it since I wrote, basically, the whole piece, but I guess it will raise a few eyebrows and it certainly is an acquired taste. "I think you'll need a slightly deeper understanding of our music as a whole to be able to appreciate this record. "I've realized my influences for this album are so diverse that I can't really say what it sounds like. "If I can compare it to any other band, it would have to be OPETH, but it's different from the stuff we've done before. "I've listened a lot to ALICE COOPER for the last year, yet I can't say it sounds like 'No More Mr. Nice Guy'. "I hope you'll like it once you hear it." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 çok helecanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 haydi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Şarkı isimleri gerçekse çok tırtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 opeth tırt zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 valla şu son albümlerinden "vuaa açiimde dinliim" diyeceğim bi parçaları yok inşallah ona benzemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 watershed güzeldi bence, bu da güzel olacaktır eminim. meraklardayız mikael. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 GERGE said: Çıktı sandım ben de, daha çooook var... Heycanlandım bir an. worşip yapma pls, ergen misin? bkz Flassh said: opeth tırt zaten :) talihsiz bir açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yanlış oldu, silinebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Opeth çok bozdu. Son 3-4 albümdeki yeni tarzlarını hiç beğenmiyorum. Morningrise istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 aç dinle aga o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar