Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Yeni dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ama markalar ile ilgili yorum almak için açtım konuyu.Markalar arasında acer, lenovo, casper, asus, sony, hp, lg, toshiba. Şimdi kullananlar kullandıkları markalar ile ilgili görüşlerini ve Teknik Servis, özellikle teknik servis ile ilgili yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.Biraz geniş çaplı bir araştırma yapıyorum bir kaç ayrı kişi için. Fiyat 1.5, 2 arası genel olarak ama fiyattan öte markalar ile ilgili görüşleri merak ediyorum.Fiyata en uygun performanslı en iyi laptop illa ki seçilir. Markaların serileri ile ilgili (kullandığınız, gördüğünüz vb.) yorum yapabilrseniz güzel olur. Teşekkürler TÜRKİYE !
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Acer hakkında yorum yapabilirim: Elimden 4 Acer Notebook geçti, en yenisi 2 en eskisi 7 yıllık. Hepsi hâlâ çalışıyor ve hiç servise gitmediler, gan temizleme dışında herhangi bir uğraş istemediler. Servisi hakkında yorum yapamayacağım o yüzden. En iyi ekrana ya da an performanslı ana karta sahip değiller ama tanklar. Eğer kötü kullanacağını, iyi bakmayacağını bildiğin biri varsa Acer öner. Teknik servisleri 15-16 ay kadar önce değişti ama, yorumları ona göre değerlendir. Yeni firma iyi diye duydum ama tecrübem yok.
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Sony Asus Toshiba Bunlardan sasma derim eger laptop alicaksan
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 acerler bozulmuyor ama performansları pert oluyor bi süre sonra o kadar laptop kullandım ilk defa acerim sıcaktan kapanıyordu ahha
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Abi benim de şu an ki laptop um acer ve teknik servisi son 1 senedir yapmadığı çirkefliği bırakmadı.Seri hatalı ama kabul etmiyorlar.4 defa teknik servise gitti ama 1 inde kullanıcı hatası dendi, diğerinde sorun yok dendi, diğer ikisinde de sorunu çözemeden geri gönderdiler.Her seferinde fanlar temizlendi yazıyorlar birde sanki sorun fanlardaymış gibi. Şimdi siz acer a iyi diyince çok ironik geldi bana.Şanssızım galiba.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 benim acer 4. senesini dolduruyor, taş gibi alet. biraz fazla ısınıyor ama genel performası iyi. ekranı tutan sağ menteşe çatlamaya başladı, 1, 1.5 sene ömrü kaldı gibi. ama marka olarak en iyisi apple sonra sony kesinlikle. dell laptoplar da güzel.
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Toshiba'nın servis evlere şenlik, Allah düşürmesin.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Toshiba 5 sene öncesinde gayet başarılıydı. Şu an için Sony'den şaşmayınız derim ben de.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 acer ın servisinin değiştiğini bilmiyordum eski servisi çok iyiydi dell kullandım 5 sene geçtiğimi gözü kapalı dell derim hani istediğin fiyast aralığında en iyi performans onda diyebilirim, 2000 tl gibi bir bütçem olsaydı kesin dell alırdım
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Dell'de yerinde garanti diye bişi var. bişi olduğunda direk eve gelip tamir ediyorlarmış.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 iyi de dell'in çok servis ihtiyacı oluyo da ondan
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 birader nerden duyuyosunuz böyle şeyleri =) gayet düzgün dell. servisi de baya iyi. o eve gelen servis olayında, alırken sormanız lazım. kazara toptancıdan falan alırsanız bildiğim kadarıyla onlarda olmuyo yerinde servis.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 "Cin Ruhi" said: iyi de dell'in çok servis ihtiyacı oluyo da ondan adamlarin cok servis ihtiyaci olsa dedigin gibi, kapina gelip yapacak vakitleri olmaz, nasil vardin bu fikre anlamadim dell iyidir her markanin iyi veya kötü bilgisayarlari var serileri önemli eger seri sorunlu olursa serviste sana sorunlu davranir adamlarin elinde degil napsin herkesten geri mi alsin sattigi bilgisayarlari yavas yavas ilgilenecekler arastirin güzelce, alin sorunsuz bir seriden
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 monster>sony>msi>dell>toshiba>asus>acer>samsung>lenovo>casper>exper>hp
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 o nası akıllara zarar bi sıralama öyle dsafgdsfgsd
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 adı canavar olm! yalan mı söyleyecek adı!!
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 KHaRoN said: monster> kazim > all > hp +1 HP ve Dell servisine işiniz düşmesin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 "Cin Ruhi" said: iyi de dell'in çok servis ihtiyacı oluyo da ondan 2006 da aldığım makine daha servis yüzü görmedi her seri iyi oalcak diye bir şey yok o yüzden bo lbol inceleme okumak gerekiyor
Öne çıkan mesajlar