Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Onbirinizi çıkarın bakalım. En kasap 11'i kim kuracak !!! Kurallar: -Max 6 yabancı -Şu anda aktif olarak oynaması gerekmiyor. Futbol tarihinin herhangi bir zamanında kasaplık yapmış olması yeterli. -Çirkef olması yeterli değil, kontrolsuz hayvanlar gibi girip ayağı eline verecek kasaplar arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Vinnie Jones benim takım tek kişilik, vinnie tek başına yeter zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Alpay koy onun yanına bir de tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Kalede tartışmasız Mondragon Defans hattında Ramos-Giray-Bülent-Baki Axel-Gattuso-Pepe-Emre B.- Cantona Necati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Vinnie Jones tek başına yeter hakkaten. yıllar önce bu adamın konusunu açmıştım da database taşınması sırasında silindi... 4. saniyede kırmızı kart görmesi, takım otobüsünü kulüp binasına çarpması falan gibi enstanteneler de mevcut. ama en güzel hareketi sanırım steve gascoigne'a yaptığı hareket. Bu hareketin ardından maç sonunda rakip soyunma odasına steve gascoigne'a bir adet gül yollayarak özür dilemiş, steve de kendisine soyunma odasının tuvaletinden çıkardığı tuvalet pompasını geri yollamıştır hatta http://1.bp.blogspot.com/_4xaUi7cQkNo/S0m3g_7aiYI/AAAAAAAADuc/xEm3umFoINA/s400/vinnie+jones+and+goscoigne.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sahaya giren küçük çocuğu tekmelemişti bu onun videosunu bulamadım ya ahaha anti fair ödülü almıştı sanırım ahah=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Kaleci kesin toni schumaer olurdu adam götüyle rakip futbolcunun (Battiston ) kafatasını parçalıyordu dişleri falan dökülmüş komaya girmiş adam sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 beşiktaşlı recep.. zamanında kırmadığı bacak kalmadı adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 tandem materazzi lugano kaleye volkan orta sahada emre reisligi ustlenir seve seve kanat da axel witsel iyidir. güzel ayak kırar. emreye kasaplık yonunden de jong eslik eder volkan ?? lugano materazzi ?? ?? emre dejong witsel http://www.youtube.com/watch?v=cBsNm-S98yY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 cavanagh said: Vinnie Jones benim takım tek kişilik, vinnie tek başına yeter zaten sdf/thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_9vleBtKrn2Q/SRthzIk0ihI/AAAAAAAAARo/yYuxxEpWkTs/s400/vinnie-jones-vallarta-charity.jpg http://www.sabotagetimes.com/wp-content/uploads/1017065664_2bb9840c33.jpg ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hah 2. resmi diyodum işte bulamamıştım onu, videosu da vardı adam efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Rewendor said: http://1.bp.blogspot.com/_4xaUi7cQkNo/S0m3g_7aiYI/AAAAAAAADuc/xEm3umFoINA/s400/vinnie+jones+and+goscoigne.jpg bu gascoigne değil mi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 evet yanlış hatırladım pardon, mcmanaman nerden çıktı ya, gascoigne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 nigel de jong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 de jong da sadece tek bi hareketle kasap oldu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kasap değildi pek ama gs li zenci bi savunmacı vardı bi fener maçında aykutu'a omuz atıp öldürmüştü de bi kaç hafta konuşmuşlardı.. harikadır ayılık konusunda o darbesi de.. van gobbelmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 batista mı ne GSde brezilyalı bi ön libero vardı, zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 vardı da batista kasap değildi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 van gobbel ve batista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Silphatos said: kasaplara koyacaktım ama banlı olduğumu anımsadım boşa gitmesin ctrl+c öküz oğlu öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Rewendor said: vardı da batista kasap değildi ki? Abi bayağı kasaptı diye hatırlıyorum ben onu. Bir de Ayhan Beşiktaş'taykeni forvet oynarken, iki bacağıyla gurtlağından çekip indiren biri vardı onu, o görüntü de çok komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bremner'i unutmuşuz, leeds'in manyak kaptanı.. dönemin kasap toplayıcısı don revie'nin oğlum dediği ayı. damned united'ı izlediyseniz gerisi gelir, izlemediyseniz izleyin derims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bi de recep çetin kardeşimiz vardı, ama ilk aklıma gelen sahnesi voleyle kendi kalesine attığı gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar