Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Fin said: oyun çok kötü bye. her oyun çok kötü zaten, kapat bilgisayar oyunları bölümünü gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://i.imgur.com/Yp7wxx8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bone said: Fin said: oyun çok kötü bye. her oyun çok kötü zaten, kapat bilgisayar oyunları bölümünü gidelim bölümü niye kapatalım açtığın oyun başlığı kötü overall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 lugaru zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Fin said: bölümü niye kapatalım açtığın oyun başlığı kötü overall. sırf trollemek için yazıyorsun, ben de diyorum ki işin trollemesine kaldıysak tüm bölümü kapatalım gidelim, gerek yok oyun oynamasan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 seni trollesem elime new level shit cancer geçer bonec nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bu oyun hala cıkmadı mı yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hala yok vurunca canı a ıyo, yok gözüen gelirse morarıyo falan kafasında adamlar. oyunu yapmayı unuttulart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Humble bundledan para akiyo zaten artik oyun yapmalarina gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 güzel bir şey olacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 beğenmediyseniz beğenene kişisel saldırıda bulunmanıza gerek yok, lütfen üslubunuzu bozmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oyun steame gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Flassh said: bu oyun hala cıkmadı mı yuh helal olsun adamlar 7 yıldır üşenmeden geliştiriyorlar, halen alpha sürecinde... https://www.youtube.com/watch?v=lgJDmr_rOb8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 7 yılda bloom on off videosu yapıcak hala gelmişler helal ciden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bi 10 sene de beta süreci devam eder artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=E2s077vLWgU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 jaeger spor bölümüne götünü başını gösterdiği başlık açtı diye geldim, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ben de rasgele girdim eshin yorumu gördüm haydaaa dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ahah neyini tease ediyolar lan 10 yıldır video yayınladıkları oyuna sdsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar