sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bilmeyenlere bir açıklama niteliği taşır: ps2 = p3 700, 256 ram, gf2 veya 3 idi hatırlamıyorum. ps2 aynen böyle bir bilgisayara eşit arkadaşlar. ancak oyunlar bu sistemi sonuna kadar kullanıyorlar. pc'de ise p2 300'ü olanı da var p4 3.0'ı da, her iki tarafı da memnun etmeye çalışan firmalar, p4 3.0'ın tam olarak kullanılabileceği oyunlar yapmıyorlar mesela. anlatabilmişimdir umarım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 oyun abartı zor ha trainer ile zor bitirdim. ama oyun güzel olmuş[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 evet zor hehe ben daha surlu bölümü geçemiyorum sağolsun ork kardeşler nereyi boş bıraksam oraya doluşuyorlar[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Oyunu aldım ama sadece gandalf la oynayabiliyorum. Ana menüden newgame diyorum direkt oyun başlıyor ve gandalf. Diğer karakterleri nereden seçeceğim. Oyundaki movie leri nasıl geçeceğiz hiç bir tuş fayda etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 grambood şu konuyu biraz okusaydın keşke...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Witchkingi ındıremıyorum Gımlıyle!!!! Cok gereksız bı bolum olmus plaıns fullerı ındırıyorum ındırmesıe ama witchkinge zarar vermek ıcın adam gıbı ıyıce kastırıp ole atmak gerekıyo baltaları o zamana kadar eastern amcalar gelıp vuruyo onunla ugrasıyosun ha zarar versen bıle cucuk kadar verıyorsun. Legolasla 1 level ken cok rahat gectım bolumu 6 level Gımlıyle kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ya hakketen bende movieleri geçemiom bi tuşla tüm tuşlara bastıma ama illla sonuna kadar seyredecen dio bide arkımızın verdiği linkteki dosya çalışmio winrar açamio o dosyayi[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bende çalışıyor şahıs olarak.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 oyunda gimli çok zayıf kalmış bence aragornda aşırı yavaş olmuş legolasta bayağı güçlü olmuş çünkü hız önemli oyunda samde fena olmamış gandalfta ortalama adam gibi tek karakter bence şimdi nie söledim ben bunu? demeye çalıştığım karakterlere skilleri ortak verebilioruz ama adamlar bi denge yapmamışlarki biri aşırı zayıf biri aşırı güçlü olmuş[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Resmen 3. filmi izlemiş gibi oldum hehe. Son bölümde trainersız nasıl geçilir hiç aklım ermiyor çok deli eder adamı heralde. Videolar malesef geçilmiyor , ancak 1 kere izledikten sonra "Space" tuşu ile geçebiliyorsunuz. (ha ölürseniz falan tekrar izlemeyin diye). Oyunun direk başlaması olay cd içindeki bozuk crackten dolayı. Aşağıda bir arkadaşımız link verdi (ilk verilen link bozuk sanırım) Yanlız sonra bir de biri alternatif link verdi , o sayfadaki 6 linkten birisi çalışıyor. HEr bölüme göre özel karakter seçiliyor ayrıca. Witchking hangi eleman oluyor bu arada hatırlıyamadımda ? Sam'le örümceği öldürme bölümü , Aragorn ile Undead olan elemanı öldürme bölümü ve Gandalf'ın o kuşatma bölümü itibari ile dehşet zorlaşıyor. Bir bölümde Merry ve Pippin'i savunuyoruz. O bölümde hile ile zor geçtim. Ama oyun bitirilmeye değer. Gandalf ve Aragorn ile oynadım (legolası hiç denemedim) Gandalfın özellikle Fierce atağı süper. (hani önce havalandırıp sonra yere yapıştırması) *SPOILER* Gollum'u oynuyan elemanla falan röportaj var görmemiş olanlar için, ayrıca sırf yaratık kestiğiniz canlı kalmaya çalıştığınız bölüm var.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Oyun orjinalde de direk başlıyor zaten ilk videodaki başlangıçla bağdaştırabilir en moron beyin :P[hline]ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 o shelob denen o#$#$###$nun bölümünü oynucam bi ara daha önce oynadım (trainerda bi hata sonucu aragorn lvl20 olunca yine başladım:)) trainerla 30 dakka sürdü ölmü pis şey yaa:D[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 walla her gün 2 saat verip 1 bölüm geçmek suretiyle ilerliyorum azimli bi şekilde. hile yapmicam. kararlıyım :) şu aralar gandalfle minas tirith surlarında merdiven tekmeleme görevini yapıyorum. ya da yapamıyorum demek daha doğru olur :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 5 gün önce bitti oyun :) Ha gayret. Şimdi sıkıntıdan bol adam dövmeli bölümlerde oynayıp Legolas, Gandalf vs. ye level aldırıyorum. Tüm abiliytleri aldım :) Şimdi Pro Evolution Soccer'ı bekliyorum.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Grudge zaten o bölümlere gelene kadar olay yok :) Minas Tirith görevide baya zor sayılır.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 geçtim minas tirith'i de 3. denememde :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ayıptır sorması easydemı oynuyorsun cunkı ben easye gecıcemde yoksa gecılmıyor mınas tırıth. Bı soru daha Planesden sonrakı bolume gecebılmek ıcın uc yoluda tamalamakmı lazım. Kesınlıkle legolas abart olmus arkadas baya hızlı planesı lvl 1 legolasla kolayca gecerken daha lvl6 gımlıyle gecemedım. Legolasın gucunun yanı sıra cok hızlı vurdugu ıcın perfecte cok hızlı yaklasıyor hatta special ability kullnamadan bıle perfectı bulmak mumkun, bu yuzden delı gıbı exp kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Witch adlı kısılıksız kısı, hanı baska bı adlarıda Nazgul olupta orda burda yuzuk arıyan tıplerın basındakı arkadastır. Sauronun ordularının bas kumandanı, Mınas Morgulun lordu, ...... Hanı oyunda ucan bıseye bınıp Eovyne dadanan varya o ısde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Witch King of Angmar[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Banada bi cdkeyi söylerseniz bu arada sadece sam ile oynamamak için o cracki indiriyoruz dimi[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ya bide oyun yeni trainerlerini fln nerden buluyosunuz benim bildiğim siteler 1 ay sora veriyo fln site isminide yazarsanız sevinirim..[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 p3 550,320sdram,asus gf4 64 mb,440mmx nasıl çalışır kasarmı?[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 easyde oynuyorum tabii ki :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 muhtemelen 3. cd de ıstemedıgın kadar cd-key bulacaksın.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 dogy p3550 320mb ram 32 mb gforce da canavar gibi hızlı özellikle savaşlar çok akıcı[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar