dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Vargath said: Abi övmeyin, vazgeçtim. Allah cezasını versin. 16 gündür ev arıyorum. Neymiş efendim, evi bekara vermiyoruz. Sene 2011 lan, adamlar yobazlığın ete kemiğe bürünmüş hali olmuş. Karikatür gibi tipler var. Allah İbrahim Erkal'ı da bildiği gibi yapsın. Saygılar anodlu halkı merttir yigittir yardımseferdir paylaşmacıdır vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi sana ciddi anlamda bir akıl vereyimmi aynısını afyonda yapmıştık,yanına bir kız arkadaşını al,beraber gitmenize de gerek yok,evliyim diyerek daireyi kirala,daha sonra eşim gelecek ayağı yaparsın,evi tuttuktan 10*15 gün sonra da kız arkadaşını çağır eve ,o arada ev sahibini de davet et çaya,yemeğe v.s:D herif iyice anlasın hani şüphesi olmasın ,sonrası partyyyyy:D denedim oldu olm:D ayrıca merak etme çoğu resmi kontrat işine girmez devlete vergi veririm diye öyleydi zamanında yani dene pişman olmazsın asdasdasdasxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Dostum spoiler veriyorsun, ama benim senaryom daha kaliteli alır akademi ödülünü. Hele bi çekilebilir hale getireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bu ikisi dısında ovebilecegim bi yanı aklıma gelmiyor. http://img03.blogcu.com/images/s/a/l/salkiturizmtanitim/e04bc3332b599d14f515620ee9c3cfc1_1263918598.jpg http://img406.imageshack.us/img406/8879/56f0af283d024e90b236530.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 patide devlet memuru bilem varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Vargath said: Dostum spoiler veriyorsun, ama benim senaryom daha kaliteli alır akademi ödülünü. Hele bi çekilebilir hale getireyim. Yoksa mesai arkadaşlarından birini çarşafa sokup "aha benim karı bu" diye ev sahibine mi yutturucan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ya olom spoiler verdirmeyin. Bu arada Joker, patiye üye olduğumda ortada devlet mevlet yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/22025626.asp said: Çalışmalar sürdürülürken duvardaki, "Bilim ve sanat takdir edilmediği yerden göç eder" sözü dikkat çekti. sdfsdfa aklıma bu konu geldi direk. memleket rage'e girenler falan hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yahşi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 haberi okudum da yobazlıkta çağ atlıyoruz ya AHAHAH haberde gözlerim "eserler yeni yapılacak olan müze binasına geri getirilecek" gibi bir şey aradım ama bildiğin sanata siktiri çekmiş erzurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konunun ayısına yakışır bir hareket olmuş Erzurum'dan. Delikanlılar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Vargath said: Yalnız, geçen gün markette bayanın birine bir şey sordum. Cevabına konsantre olamadım. Arkamdan seslense "buyur bilader" diye dönüp bakacağım kalınlıkta bir sese sahipti. Baba tarafım Erzincanlı, Erzurumlular hakkında çok şey duydum ama şunu hiç duymamıştım. Duyduktan sonra da bu anekdot öldürdü beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bir tarafım erzurum'lu. sanırım hayatta başka hiçbir şeyden bu kadar nefret etmedim. ya benim tanıdığım insanlar çok yobazdılar, ya da erzurum'un havasında falan bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Vargath said: Ya olom spoiler verdirmeyin. Bu arada Joker, patiye üye olduğumda ortada devlet mevlet yoktu. Ev isi noldu ki? Merak ettim odul adayi senaryonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 erzurumun neyini övecem la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://www.google.com.tr/trends/explore#q=am&geo=TR çok yobazlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 valla tek övebileceğim yanı: annem ve babam orada tanışmış. belki sen de hayatının aşkını bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 erzuruuuuum erzuruuuuuum bir güzel ilimiz erzuruuuuum erzuruuuuuum oraya hep gideriz palandöken var, bol bol gezicek yer vaaaar erzurumu severiiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Allure- said: http://www.google.com.tr/trends/explore#q=am&geo=TR çok yobazlar gerçekten. bu nedir be yay! (neden tüm iller yok?) İnterneti kullanmayı bilen abazalar arasında erzurum 1 numara oldugunumu gösteriyor bu. Şunu merak ettim istanbul'dan nasıl daha yüksek cıkıyor türkiyenin 3 te 1'i istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 hepsi ummmmmm diyen amerikalılar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ABİ HAHAAH o nası query kelimeler ya hahaha. diyarbakır da ipi göğüsleyenler arasında, türkçe bildikleri ender kelimelerden demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 mecbur bilecekler... kürtçe tag yoktur fazla asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kürtçesi ne ki? ponjik falan gibi bişiydir ksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kuz demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bi de erzurum'da o kadar kürt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar