Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Erzurum'u övün

Vargath

Öne çıkan mesajlar

Vargath said:

Abi övmeyin, vazgeçtim. Allah cezasını versin. 16 gündür ev arıyorum. Neymiş efendim, evi bekara vermiyoruz. Sene 2011 lan, adamlar yobazlığın ete kemiğe bürünmüş hali olmuş. Karikatür gibi tipler var. Allah İbrahim Erkal'ı da bildiği gibi yapsın.
Saygılar

anodlu halkı merttir yigittir yardımseferdir paylaşmacıdır vs vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

abi sana ciddi anlamda bir akıl vereyimmi aynısını afyonda yapmıştık,yanına bir kız arkadaşını al,beraber gitmenize de gerek yok,evliyim diyerek daireyi kirala,daha sonra eşim gelecek ayağı yaparsın,evi tuttuktan 10*15 gün sonra da kız arkadaşını çağır eve ,o arada ev sahibini de davet et çaya,yemeğe v.s:D herif iyice anlasın hani şüphesi olmasın ,sonrası partyyyyy:D denedim oldu olm:D ayrıca merak etme çoğu resmi kontrat işine girmez devlete vergi veririm diye öyleydi zamanında yani dene pişman olmazsın asdasdasdasxd
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Vargath said:

Yalnız, geçen gün markette bayanın birine bir şey sordum. Cevabına konsantre olamadım. Arkamdan seslense "buyur bilader" diye dönüp bakacağım kalınlıkta bir sese sahipti.

Baba tarafım Erzincanlı, Erzurumlular hakkında çok şey duydum ama şunu hiç duymamıştım. Duyduktan sonra da bu anekdot öldürdü beni :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...