roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Cystein said: ya saçma bir konu tartışılıyor şurda. güzellik nolursa olsun göreceli bir şeydir. benim ayar olduğum BUNU BEĞENMEYEN GAYDİR. KARIDAN ANLAMIYODUR ÇÜNKÜ BEN ANLARIM. tripleri. ya bi uzayın. herkesin kendine göre zevki var. kimse kimseye caka satmasın. bi de mal mı beğendiriyoruz birbirimize. karpuz mu lan bu? beğeniyosan beğendim dersin olur biter. birisi niye beğendin derse sorunludur bu kadarOOO ATARLI LAFLAR YAKIŞIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Cystein said: ya saçma bir konu tartışılıyor şurda. güzellik nolursa olsun göreceli bir şeydir. benim ayar olduğum BUNU BEĞENMEYEN GAYDİR. KARIDAN ANLAMIYODUR ÇÜNKÜ BEN ANLARIM. tripleri. ya bi uzayın. herkesin kendine göre zevki var. kimse kimseye caka satmasın. bi de mal mı beğendiriyoruz birbirimize. karpuz mu lan bu? beğeniyosan beğendim dersin olur biter. birisi niye beğendin derse sorunludur bu kadar abi eğleniyoruz biz. red inek memesi diyor. ben gay diyorum sonra o inek gibi diyor ben tahta seviyorsun sen diyorum çok eğlenceli değil ama eğlenceli. laurel hardy bile tekrarla 20sene falan gitti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Cystein şişko rage ine girdi abi. bırak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ahahahah şişko rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 şişko ise sinir şekerdendir abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Cystein said: ya saçma bir konu tartışılıyor şurda. güzellik nolursa olsun göreceli bir şeydir. benim ayar olduğum BUNU BEĞENMEYEN GAYDİR. KARIDAN ANLAMIYODUR ÇÜNKÜ BEN ANLARIM. tripleri. ya bi uzayın. herkesin kendine göre zevki var. kimse kimseye caka satmasın. bi de mal mı beğendiriyoruz birbirimize. karpuz mu lan bu? beğeniyosan beğendim dersin olur biter. birisi niye beğendin derse sorunludur bu kadar Ya sen çok büyük adamsın. Ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir, şu şekil giyinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 of ben de yetemedim ya edite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: güzellik nereye göreceli ya biri ya güzeldir ya çirkindir biri cıkıp cansever güzel hatun bana göre diyebilir mi ?ya bak belirli bir eşik var. "eli yüzü düzgün" eşiği. o eşiği aşan kişilerden sonrası görecelidir. sen mavi göz seversin ben kahve severim. o koca göt sever bu ufak. şu kısa boylu sever bu uzun o o şekil giyinir şu şu şekil çok iyi oldu çok da güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 HAHAHAA ŞİŞKO RAGE NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 çok iyi oldu çokta güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Thumbs up if you agree - youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Pasta said: HAHAHAA ŞİŞKO RAGE NE LAN http://www.youtube.com/watch?v=bNAoZWKl_uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu kari cok cirkin, bundan 5 kat guzel karilari elimin tersiyle tokatlayip geldigi copluge geri yolluyorum kari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Pasta said: overrated bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Saeros said: bu kari cok cirkin, bundan 5 kat guzel karilari elimin tersiyle tokatlayip geldigi copluge geri yolluyorum kari barbu post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi sizin kız arkadaşınız daha mı güzel scarletti susanı beğenmiosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 arkadaşınızla tanışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 biri sizin bacınızın resmini koyup 5 sayfa tartışsa puan verse iyi mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aga kadın ekmeğini güzelliğiyle kazanıyor öyle bir fark var hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 susan sincapa benziyor scarlett kadına benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: abi sizin kız arkadaşınız daha mı güzel scarletti susanı beğenmiosunuz ? kiz arkadasim bundan 6 kat guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 forçen said: http://www.youtube.com/watch?v=bNAoZWKl_uo abi epicmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar