cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/genelkurmay-tatbikatlar-iptal-edildi/gundem/gundemdetay/24.05.2011/1394278/default.htm Türkiye'nin planlı tatbikatlarından olan; Türkiye'nin ve dünyanın sayılı tatbikatlarından Denizkurdu ve Efes tatbikatlarının iptal edildiği TSK tarafından açıklandı.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yunanistan iflas ediyor diyedir yazık.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 türklerin hepsi hapiste diye de olabilir
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hamsilipilav, üstüne bastın. 47 amiralin 11 tanesi içeride. Hepsi de harekat ve planlamadan sorumlu olan amiraller...
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 /napolyonn mode on çetecilik yapmasalarmış /napolyonn mode off
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 47 amiralin 11 tanesi gidince işler sarkıyosa savaşta direk 11 ini alırlar rage quit yaparız savaşmadan.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya o değil de linkte, yanda şu haber var. içim bi hoş oldu, kötü oldum ya http://gundem.milliyet.com.tr/lise-ogrencisi-intihar-etti/gundem/gundemdetay/24.05.2011/1394057/default.htm
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Napolyonn said: 47 amiralin 11 tanesi gidince işler sarkıyosa savaşta direk 11 ini alırlar rage quit yaparız savaşmadan. O amiraller bostanda yetişmiyor, bunu bilmek lazım. Tabii ki asıl mevzu işlerin sarkması değil. Mevzu bir tavır.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Polyushka said: ya o değil de linkte, yanda şu haber var. içim bi hoş oldu, kötü oldum ya http://gundem.milliyet.com.tr/lise-ogrencisi-intihar-etti/gundem/gundemdetay/24.05.2011/1394057/default.htm Işık olsun. Yazık etmiş canına.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi o değilde şu konulardan bir tek ben mi sıkıldım.cunku aynı bokun yeşilini tartışıyoruz her seferinde.hani biraz ara vermek iyidir ahaha tamam laikiz alkoliğiz keşiz chpliyiz ama haber spamlıyosun çetintaş ahah
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Red takma isimli kardeşim. Ben bir konu başlığı açtığım zaman bu konu başlığının altona gelip düşüncelerini yazan arkadaşlara saygı duyuyorum. Hiç kimseyi de zorla buraya çağırmıyorum. Eğer sen ve senin gibi sıkılan arkadaşlarım, kardeşlerim varsa şu an o ellerinin altında duran klavye var ya, bildiğin tvnun uzaktan kumandası gibidir, başka bir konu başlığına girersin ya da konu başlığını beğenmediğin konulara girmezsin. Böylece ne senin gibi değerli kardeşlerimin kıymetli canlarını sıkmış olurum, hem de konudan sıkılmayan arkadaşlarla görüş alışverişinde bulunmuş olurum. İyi geceler.
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 başlıktaki "ki" eki bitişik klavyeyle konuya girmek priceless...
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cetintas said: Red takma isimli kardeşim. Ben bir konu başlığı açtığım zaman bu konu başlığının altona gelip düşüncelerini yazan arkadaşlara saygı duyuyorum. Hiç kimseyi de zorla buraya çağırmıyorum. Eğer sen ve senin gibi sıkılan arkadaşlarım, kardeşlerim varsa şu an o ellerinin altında duran klavye var ya, bildiğin tvnun uzaktan kumandası gibidir, başka bir konu başlığına girersin ya da konu başlığını beğenmediğin konulara girmezsin. Böylece ne senin gibi değerli kardeşlerimin kıymetli canlarını sıkmış olurum, hem de konudan sıkılmayan arkadaşlarla görüş alışverişinde bulunmuş olurum. İyi geceler. e benimde yaptıgım bu zaten fikir belirtiyoruz her açılan başlık beğenilmek zorunda mı.sadece beğendiklerimize mi yorum yapıcaz ayrıca ben beğeni belirtmedim pek konuyla alakalı.sürekli bi propaganda içindesin ve ben sıkıldım belki başka sıkılanda vardır. kendinle ilgili açtıgın ankete evet demiştim bu arada.hani sana kişisel olarakta bir takıntım yok.da sürekli atatürk chp ve antiakp propagandan bunuda sürekli haberleri buraya spamlayarak yapmandan rahatsız oluyorum haklılık yada haksızlıkta değil.doğru düşünce ama dozu aşırı.
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Propaganda değilde adamın gündemi bu şekilde. Onuda sizlerle paylaşmak istiyor ne var ki bunda? Dediği gibi ilgini çekmiyorsa bakmazsın. Bence gereksiz bir çıkış olmuş :)
akinci Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Gayet düzgün bir cikis. Herseyin asirisi zarar. Bu tatbikat haberi misal. Istemiyorsan okuma olmuyor. Konu ile icerik sapitiyor. Tatbikat haberi altinda akepelisine kürdüne vs ayar verme yarisini okumak baydiriyor bir zaman sonra. Yani amacin 1-2 kisinin aklini basina getirsem o da kârdir veya ben 38 vs yasindayim benim dediklerim her zaman dogrudur diretmelerine girince Pati'nin tartisma formatina uymuyor iste. Yasa girersek 35 olmusum ben de Cetin Bey, yani ayar cekmek veya ögüt vermek yasla olmuyor ;)
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 AKP Hukumeti hemen her turlu yolsuzlugun suyunu cikarmis, bildigin ulkeyi birbirine katmis, hemen her turlu gelirini ozellestirip satmis, PKK'yi - Kurt'ler =! PKK- meclise sokmus durumda zaten. Daha neyin asirisi bu asiri dediginiz anlamadim gitti.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 düşman yoksa savaşmanın ne anlamı var demişler yunanistan'a bakıp. amerika gibi uzaylılara savaş açalım artık biz de.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: tamam laikiz alkoliğiz keşiz chpliyiz ama haber spamlıyosun çetintaş ahah sg-2.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 boşa masraf oluyordu zaten düşman Yunanistan'ın yiyecek ekmeği yokken, bi sene de olmayıversin. Hem bu darbe planları falan da o kadar fos değil, e-muhtıralar falan gayet taze zihinlerde, o yüzden bırakın ayıklansın darbeciler, Afrika ülkesi olacaz yoksa 10 senede bir periodik darbelerle.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Al sana yiyecek ekmeği olmayan Yunanistan. Lozan'da dahi Türk adaları olduğu tescil edilen adalara asker de çıkarmışlar, kilise de yapmışlar... http://www.an-ha.com/haberdetay.php?haber=1494 Askere sallamaya devam anasını satayım. Yarın savaş çıksa askerlik yapmamak için 72 takla atacak adamlar, çoluğuna-çocuğuna sahte raporlar aldırıp askerlik yaptırmayan adamlar salladıkça sallıyor. Yurdum insanı da ne kadar çabuk fikir sahibi oluyor... İlave: Heee: O e-muhtıraları yazanlar da "bakın,gördünüz mü,asker bize höt dedi" edebiyatı neticesinde kazanılan seçimlerden sonra ZIRHLI ARABALAR ile ödüllendirildi. Bütün kuvvet komutanları içeride, ne hikmetse BAŞKOMUTAN-muhtıra sahibi dışarıda...
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 O gün emuhtıraya sahip çıkanlar utansın o zaman çetin abi. Çok iyi hatırlıyorum milletin bi davul zurna ile sokağa çıkmadığı kalmıştı.
Öne çıkan mesajlar