Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcane Mage 4.1


Bulls

Öne çıkan mesajlar

Slm herkese. Şöyle bi sorumum var. Fire mage iken arkadaşların gazına gelip Arcane'e geçtim. Single target ta gerçekten DPS çok farkediyor 4.1 de. Fakat 25 kişilik Nefarian denedim ve 2 mage vardı guildden (ikisi de arcane), adamlar 20k-22k DPS yaparlarken ben 14k-15k arası DPS yaptım.

Rotasyonlarını okudum, sordum onlara da aynı şekilde uyguladım. Ilvl' ım 360 (pve). Mastery e ağırlık verdim şu an 18.04%. Crit 16% da. Enchantlı bütün itemlarım ve de reforged lu elbette.

Ne denediysem 15k yı aşamadım. Bilen biri varsa eğer çok makbule geçer.

Teşekkürler iyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul said:

ab spamla %30 lara cekion manayi sonra evo acion fulluon.
4 ab 1 missile atiosun evo cd si 1 dakka kalana kadar.
sonra gene ab ile manayi %30 a cekion, evo basion.

bu kadar


low gearda hele ki shard of woe yoksa 4 ab sakıncalı nitekim 4. ab 6k mana yiyor woe suz.3 ab 1 missle daha karlı,missle proclamazsa atarsın anca 4. ab.gerisi de cooldown management işte 4 stack blast yapıp başta trinketler de banko açılır zaten mana gem+AP basıp abanabilirsin filan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki bir de şöyle sorayım: quest için mob keserken yada farm vs. yaparken fire ve arcane rotasyonları ne şekilde oluyor (low gear için konuşmak gerekirse özellikle).

Eskiden fire gitmiştim, fire elemental farm etmek haricinde gayet güzel dps yapıyordum (tabi o zaman fire yanında arcane de bayağı bir skill kullanabiliyorduk) ama şimdi gördüğüm kadarıyla herşey değişmiş. :)

bir de solo pve için bidiğiniz güzel build varsa linkleyebilir misiniz? çünkü ilk başta quest vs. yaparak level 85 e ulaşmam gerekiyor. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bulls said:

2 tuşla bi alakası yok sanırım. 3x-4x AB ondan sonra missilies veya barrage. Fakat farketmiyor. Burn phase vs. olmuyor yani.


Sen arcane 2 tuş diyenlere çok kulak asma. Tartışman bile gereksiz. Yıllardır yan yana oynayan, hemen hemen aynı yetenek ve gearda olan birbirinin aynısı 2 mage arasında 5k yı geçen farklar olabiliyorsa bunun sebebi alışman gereken çok şey olduğu içindir. Ben en zor olduğunu iddea ettikleri hiçbir specte bu derece ağır farkları hiç görmedim. Adam yeteneksizdir anlarım, item yoktur ona da oke. Ama fire oynarken kafa kafaya oynadığın adam arcane'e geçince %20 arkana düşünce anlıyor 2 tuş'u.

İnsanlar alışmış sabit bir cycle ile dps yapmaya, gözleri sürekli mana barda oynamayı sevmiyorlar.

Sen şu altta verdiğim linki güzelcene bir oku, orda baya güzel trickler var. Mesela hep sana haste'in nasıl güzel olduğınu anlatırlar ama 4xT11'i olan bir mage için en salak şeydir haste kasmak. Soft cap sana özeldir, öğren ve ona göre haste topla, yoksa bir anda AB'ler 1 sn altına düşüverir. Sonra ağlarsın neden dps çıkmıyor diye.

http://www.icy-veins.com/arcane-mage-pve-guide


Not: Arcane ile ne olursa olsun ya int veren ya da int proclayan bir trinket kullan. Mesela arcane mage için bu heroic epik trinket bu mavi trinket'ten daha az dps katkısı yapar sana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
Arcane mage ile anca random bg'de şu tad yakalanır. Hiç bir mobilitysi olmayan, hiç bir defansif cooldowna sahip olmayan, oturaklı dmg için 6-7 saniye tek noktada durup cast yapmak zorunda olan bir spec. Eğlenceli değil pvp'de, ki pve'de de eğlenceli bulmuyorum.

Neyse ki 4.3'te fire'a ciddi bir buff geliyor ama bunu bilahare tartışmak gerekecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...