destur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 o/ bu gun yeni uye olmuş bir kardeşe yanında takılmak için gittik ee yardım da ettik.ilk odadaki tum npc leri kestik ona ,,sen buranın lotlarını topla ,ben oteki odaya girem ordakileri kesem ,, dedik kesim işi bitince arkadaş ,,gorev bitti ,,dedi. biz salvage de yapam dedim ve aynı sistemdeki istasyondan salvage aldım geldim. tum wrekler beyaz kilitlendik .. ama salvage yerine ateşe bastık konkord geldi bizi patlattı :( . bu patlatma normal mi ? yoksa oyundan kaynaklanan bug mu ? biri cevap versin 600m zararım var,evlât acısı gibi :( 2011.05.23 13:23:00 Victim: destur Corp: AY YILDIZ Alliance: TORTUGA CARTEL Faction: Unknown Destroyed: Tengu System: Ichinumi Security: 0.9 Damage Taken: 8861 Involved parties: Name: CONCORD Police Commander / CONCORD (laid the final blow) Damage Done: 8861 Name: Sagacious Path Fighter / Unknown Damage Done: 0 Destroyed items: Heavy Missile Launcher II, Qty: 4 Medium Capacitor Control Circuit I, Qty: 2 Heat Dissipation Amplifier II (Cargo) Widowmaker Fury Heavy Missile, Qty: 195 Tengu Defensive - Adaptive Shielding Tengu Engineering - Augmented Capacitor Reservoir Tengu Electronics - Dissolution Sequencer Salvager I Tengu Propulsion - Fuel Catalyst Tengu Offensive - Accelerated Ejection Bay Caldari Navy Ballistic Control System Heat Dissipation Field II, Qty: 2 Medium Bay Loading Accelerator I Dropped items: Heavy Missile Launcher II, Qty: 2 Medium Shield Booster II Widowmaker Fury Heavy Missile, Qty: 39 Widowmaker Fury Heavy Missile, Qty: 5499 (Cargo) Dread Guristas Explosion Dampening Amplifier Heat Dissipation Amplifier II Caldari Navy Ballistic Control System, Qty: 3
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Ayni corpta olmadiginiz icin malesef bug degil... Normal agro sayiyor onuda.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi ya çok üzüldüm buna ben. hep bana yardım ederken oldu bu. saol ama gene de yardımların için.
destur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kermit said: iyi olmuş beter ol :) sağ olasın
destur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Aluriel said: abi ya çok üzüldüm buna ben. hep bana yardım ederken oldu bu. saol ama gene de yardımların için. senin canın sağ olsun çalışır gene kazanırız :) /ama boynunun borcu eve onlina devam,ilerde anlatacak anın olur,daha ilk gün biri yardıma geldi ve t3 gemisini konkorda verdi gözümün önünde dersin :)/
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 destur said: kermit said: iyi olmuş beter ol :) sağ olasınSaka yaptim be kiyamam gecmis olsun :)
loop Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bende dün başladım , ve dün bir ark etrafı gezdirirken ateş edeyim lo dedim, et bakam dedi, ettim ve konkord amcalar patlattı oracıkta. O arkadaş nasıl arkadaşmış ki 2 yıldır oynadığı oyunu bilmiyor !!
loop Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Valla paramı o veriyor zaten, sorun yok :) Bu arada madencilik yapayım mı dedim boşver dedi.. Zevkli olacağını düşünüyorum. Madencilik para kazandırır mı bana?
cnpp Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 @loop hayır. bu arada bi destur çekmeden ateş edersen böyle olur:P geçmiş olsun öööö
loop Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yani para için yüksek lvl mission yapmak lazım. Peki gördüğüm kadarıyla mission sayısı sınırlı. Tekrar tekrar yapılıyormu? Yoksa daily mi oluyor questler ?
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 allah aşkına mission mission kusarsınız bi süre sonra, değişik şeyler yapın
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dün başladık daha yahu, ne yapalım değişik? bi öğrenelim oyunu 2-3 gün.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: konkord ne lan gard gibi bşi mi evet gard gibi bişey,empire space'de birine dalarsan CONCORD gelir senin işini bitirir anında.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 sıkıysa gelsin ya punisherımla cezalandırırım onu
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: sıkıysa gelsin ya punisherımla cezalandırırım onu CONCORD gemileri ölümsüzdür, üzgünüm.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ölümsüz diiller zamanında patlatılabiliodu onlarda şimdi baya sağlamlar,aslında denenebilir, concordlar ortamdayken 1 shot atılmaya calısılarbılır. hmmm.
destur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kermit said: destur said: kermit said: iyi olmuş beter ol :) sağ olasınSaka yaptim be kiyamam gecmis olsun :) abi diyorlar ki senin için çoook zenginmiş diye ,at bir tengu parası /bide fitli olsa /
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 destur said: kermit said: destur said: kermit said: iyi olmuş beter ol :) sağ olasınSaka yaptim be kiyamam gecmis olsun :) abi diyorlar ki senin için çoook zenginmiş diye ,at bir tengu parası /bide fitli olsa / senin için de diolar, sende bana bi bs parası atıver :)
destur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yafeshan said: destur said: kermit said: destur said: kermit said: iyi olmuş beter ol :) sağ olasın Saka yaptim be kiyamam gecmis olsun :) abi diyorlar ki senin için çoook zenginmiş diye ,at bir tengu parası /bide fitli olsa / senin için de diolar, sende bana bi bs parası atıver :) meteliğe kursun atıyoz biz de yalan yohtur,hilaf ta yoktur
Öne çıkan mesajlar