Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 daha once acilmisti, ama iki konuyu hakeden bir amca oldugu icin ses etmiyoruz. pala biyigina kurban oldugum http://www.collegehumor.com/video/6511463/the-ultimate-tennis-showman adresinde ya da youtube'da http://www.youtube.com/watch?v=UN-QpUd26nY edik: youtube videosunu ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Çok çok iyi ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ahah adamda saglam yetenek te var yalniz eskiden iyi tenisciydi heralde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi inanılmaz ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 muhteşem adam ya ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 tennis troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bu adamı canlı izleyecek kadar şanslı olamayacağız hiç bir zaman... :( Adam tenis'i bitirmiş, makaraya sarıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Muhteşemmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ehue helal be adama bi de sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Çok iyi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Muhteşem bir adamdır bu, Boris Becker'le gösteri maçında dalga geçtiği video ünlü olup paylaşılmıştı bir ara. DergiWeb'de geçen sene bu adam hakkında çok uzun bir yazı yazmıştım ben, denk gelirseniz bir okuyun. Bir de hayat hikayesi çok dramatiktir. Kendisi fakir olduğu için tenis kulübünde top toplayıcılığı yapar çocukken, arada heveslenip oynamaya çalışır sürekli dayak yer, yine de devam eder falan. O yüzden böyle oynadığını söylüyo zaten, "herkesin tenisten benim aldığım zevki almasını istiyorum" diyerek. Bi de iranda tenis bir süre yasaklandığı için adam tavlaya merak sarıp tavla milli takımına girmiş sonra da sıkılıp fransaya kaçmış tenise devam etmek için falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar