Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 her şampiyonluk başlığında eski defterler ortaya çıkarılır. bu çok doğaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Esh said: yetersiz olsaydık herifleri istanbulda yenemezdik öyle değil mi? o maç yetersizdiniz, genel olarak demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 o maçı linklesem buraya, dünyanın en cenabet takımı ünvanına layık olduğunu anlarsın. kaleci 4 top kurtarıyo, 4ü de adamların önüne düşüyosa, defans topu uzaklaştırmaya çalışırken rakibe çarpıp 25 metreden gol oluyorsa, bu cenabetliktir. orda yetenek ve oyunla yenilen 4 gol var, o da olsun bi zahmet, it gibi oynadı o maç adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 tarih sekiz sıfırı yazıyor ama yaa o gollerin nasıl yendiğini yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 diyosunuz yani http://www.youtube.com/watch?v=Q7C-4PEu7qQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 uefa kopaa'sini koysaydin yanls video :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 çok zor değil, açın izleyin abi golleri. maç sonunu değil golleri izlesen anlıyosun zaten. 1 hafta önce yendik lan adamları inönüde daha ne uzatıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 izledim yine. babel'e carpip giren disinda tertemiz atmislar. 7 yerine 8 olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 göruyorum ve arttiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi 8-0'ı 2-1'le mi arttırmayı düşünüyorsun ? bi de fenerbahçenin şampiyonluğu başlığını niye gs vs. bjk haline getirdiniz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 koydugm video'da gol fln yoktu izleseydin keske ?? onun koydgnda da olmadgi gibi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Çünkü ağladılar edit: hmm desibel rekoru kırmalarıyla arttırmış 8-0'ı. Bunun arkasındaki mantığı çözene dürüm ısmarlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ben cözdüm 8 atınca pool bjk da desibel rekoru kırmış işte. öyle sesli bağırmışlar yani. çok kolay. neyse aziz yıldırım gibi hijack yapmayalım, gündem değişmesin. önce tebrikler tekrar fenere sonra da sonuna kadar kasan ts ye /quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 en azindan baskasinin pipisiyle gerdege girerek arttırmıyoruz ;) neyse söylendgi gibi konu cok sapti fener'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bu sene FB veya GS oynar pool seviyesi bi takımla ondan sonra konuşursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Masquerade said: ben cözdüm 8 atınca pool bjk da desibel rekoru kırmış işte. öyle sesli bağırmışlar yani. çok kolay. saldir cimbom okey lets go ??? aheeeeyyy aheeeyyyy ilk mac inönudeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Absolut said: Bu sene FB veya GS oynar pool seviyesi bi takımla ondan sonra konuşursunuz. ben cok mutluyum şahsen fener şampiyon olduğu için. 2. bir young boys faciasını kaldıramayacak insanlar tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bu gökanin dedigi turkiyenin 4te birine hediye ediyorum geyigi ne?turkiyenin 4te birini fenerli mi kabul etmis yoksa baska bisey mi var altinda da herkes gereksiz paylasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Türkiye'nin 4'te 3'ü onların ampiyon olmasını istemiyor diye öyle dedi muhtemelen, bazı mallar da bunu laf sokmuş gibi paylaşıyor. Ulan Türkiye'nin 4'te 3'ü Fenerli mi ki istesin şampiyon olmanızı? Tabi istemezler dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ampiyon sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 averaj ile sampiyon olunca oluyormus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Zep said: Bu gökanin dedigi turkiyenin 4te birine hediye ediyorum geyigi ne?turkiyenin 4te birini fenerli mi kabul etmis yoksa baska bisey mi var altinda da herkes gereksiz paylasiyor sadri şener türkiyenin dörtte üçü bizim şampiyon olmamızı istiyor demişti, ondan dolayı öyle bir şey diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Yahu ben fener tüm maçları hakemle kazandı çok başarısızdı normalde demedimki. Ama Trabzonda Fenerde iyi kollandı, hele fenerin son 5 maçta en az 3 kırmızı kartı var hemde daha 1. devrede ki bunu fenerli arkadaşlar kendileride postladılar =P Sonuçta bu kollanmalarda olmasaydı muhtemelen yine bu 2si yarışırdı ama puan 82 felan olmazdı birde şampiyonlukda son maçada kalmazdı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Masquerade said: ben cözdüm 8 atınca pool bjk da desibel rekoru kırmış işte. öyle sesli bağırmışlar yani. çok kolay. arkadaşlar birisi şu adamı futbol bölümünden kovabilirmi ? ben senelerdir yazmaması gerektiğini, çok cahil bi adam futboldan anlamayan bi adam olduğunu söylememe rağmen hala buralarda. 1. si beşiktaş 2-1 yendiği maçta o ses olayını yaptı 2. si fenerlilerin sizin rekor denemesi yaptığınız maçta ve rekoru kırdığınız maçta "fener gsyi iyi bağırtmışki ses rekorunu kırdırtmış" lafını önce çalıp, sonra pişirip başka takımlara sunmaktan vazgeç. yaratıcı ol =) ama önce futbol öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar