Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakaryaspor - Beşiktaş

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

abı harbıya bu ıbrahım akın ıyı cıktı cok para eder gelecektı ))
we de mıllı takımda da bı topu dırekten donmustu dımı ?[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

kıytırık takım çıksa hep karşımıza bizde aman çok iiiz çok güzel oynuyoruz deriz.allahtan haftaya gs maçıvarda 2. galibiyetimizi alcaz. bi kaç hafta sorada fener ve gsnin karşısına şöle ii bi takım çıksada tokatlasa şu 2sinide görsün ler yenilgi serileri nası başlıo[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh beşiktaşlılar yine "çocuğu koymaya" ve "önüne geleni tokatlamaya" başlamış ne güzel ;)

buraların tadı kaçmıştı iyi oldu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 12 Eylül 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
oh be dandik takım varmış. haftaya da gsyi yeneriz güzel güzel öbür hafta trabzona yeniliriz :P

Şu sözü ben şölece bi alıp quotelayayım da. Dursun şu köşede, 1 hafta sonra bi tekrar ortaya çıkartırız tekrar.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

nerde bu haftalardir hakem hakem dien bjkli arkadaslar hakem hakkinda yorum yapmamis? yoneticilere de baktim, kivanc oktay a felan sormak lazim kim hakemlerle mucadele edicek?

taraftar olmak var
dürüst olmak var

ikisi ayri sey degil arkadaslar ikisini beraber olabilirsiniz, taraftar olmazsan bisi kaybetmezsin, ama dürüst olmazsan bi degerin yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Tatilden geldim tatilde macı izleyemedim :( sadece ozetleri izledim ilk penaltı bariz bir penaltı ve elle kasti dokunana sarı kart en azından cıkması lazım cunku kasti elle oynamak sarı karttır. 2.si sergen "ben pozisyona girerken kalecinin ilk anda bir mudahalesi war onun için dustum" dedi ama ben 3-4 kere izledim pozisyonu bariz atmıs kendini...
samsunun da 1 atagı haksız ofsaytla kesilmis... Takım 3 puanla tanıstı cok mutluyum unutmamak lazımki carew cok yorgundu milli maclardan dolayı umarım daha da ii olacak bu adam... İbrahim akın gelecegin giggsi adam super depar yapıyo ve cok hırslı umarım nazar deymez... Ne guzelki turk futbolu nihat, tuncay, emre , gibi genc yıldızların yanına yenisini yetistiriyor...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.

[Bu mesaj _Tora_ tarafından 14 Eylül 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...