Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ooleey ılk kex uc puana bu kadar yakınız )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 4 1[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 abı harbıya bu ıbrahım akın ıyı cıktı cok para eder gelecektı )) we de mıllı takımda da bı topu dırekten donmustu dımı ?[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 helal olsun beşiktaş ilk defa kazanıo bari iyi oynuyarak kazansın dedik oda olmadı nese :D[signature][hline]Ya İstiklal,Ya Ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 4-1 koduk cocugu :) John Carew John Carew İ love u John Carew ibo akın böle devam et süpersin abi..[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kıytırık takım çıksa hep karşımıza bizde aman çok iiiz çok güzel oynuyoruz deriz.allahtan haftaya gs maçıvarda 2. galibiyetimizi alcaz. bi kaç hafta sorada fener ve gsnin karşısına şöle ii bi takım çıksada tokatlasa şu 2sinide görsün ler yenilgi serileri nası başlıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 eheh beşiktaşlılar yine "çocuğu koymaya" ve "önüne geleni tokatlamaya" başlamış ne güzel ;) buraların tadı kaçmıştı iyi oldu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Şampiyon olur bu takım :p Sakarya zayıftı allahtan bence çok kötü oynadı beşiktaş carew top alamadı orta gelmedi. 2. yarı pozisyon bulduk hadi geçmiş olsun ama bu taktikle gitmez bu beşiktaş.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 oh be dandik takım varmış. haftaya da gsyi yeneriz güzel güzel öbür hafta trabzona yeniliriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: cemad, 12 Eylül 2004 20:43 tarihinde demiş ki: oh be dandik takım varmış. haftaya da gsyi yeneriz güzel güzel öbür hafta trabzona yeniliriz :P öyle kolay değil.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: cemad, 12 Eylül 2004 20:43 tarihinde demiş ki: oh be dandik takım varmış. haftaya da gsyi yeneriz güzel güzel öbür hafta trabzona yeniliriz :P Şu sözü ben şölece bi alıp quotelayayım da. Dursun şu köşede, 1 hafta sonra bi tekrar ortaya çıkartırız tekrar.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 5 çakıcaz yeni İnönüde 45 bin kişi olur zaten stad =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 5 kere 9 45 zaten...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 koyduk çocuğu :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Aslan hakem kaplan hakem :=P Böle hakem her takıma lazım Yılın en güzel transferi olmuş walla :=))))))[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 nerde bu haftalardir hakem hakem dien bjkli arkadaslar hakem hakkinda yorum yapmamis? yoneticilere de baktim, kivanc oktay a felan sormak lazim kim hakemlerle mucadele edicek? taraftar olmak var dürüst olmak var ikisi ayri sey degil arkadaslar ikisini beraber olabilirsiniz, taraftar olmazsan bisi kaybetmezsin, ama dürüst olmazsan bi degerin yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: blackchaos, 12 Eylül 2004 23:42 tarihinde demiş ki: 5 çakıcaz yeni İnönüde 45 bin kişi olur zaten stad =) zoahha biraz yavaş çakında.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ohh be dünya varmış en sonunda 3 puan aldık. 4 büyüklerin ve Gençlerin galibiyeti 150 dolar kazandırdı heheh. Haftalardır BJK yatırıyordu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 2 penaltı olunca maçta böyle oluyor işte. bir takıma haklı penaltı bile çok 2 penaltıda doğru ayrıca diallo ya Kırmızı lazımdı ama atmadı.Sarı verdi. Dürüstlüğü , taraftarlığı öğreten taraftara bak =) ...?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sergen bariz atladi abi tv de gösterdi kabak gibi yani öle böle diil :) kimse kıvırmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: -Mandrake-, 13 Eylül 2004 17:22 tarihinde demiş ki: sergen bariz atladi abi tv de gösterdi kabak gibi yani öle böle diil :) kimse kıvırmasın :p harbiden,bide utanmadan penaltı dedi maç sonunda sdgnfdsgjkls[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 haddeee laaannn penaltı onlar bariz belli =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sergen super atladı ya ordan hakemlerın anlaması cok zor zaten adam yılların tecrubesıyle atladı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yok sergen kesin atlamış artık bu belli yani :p ama diğer penaltıyı görmedim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Tatilden geldim tatilde macı izleyemedim :( sadece ozetleri izledim ilk penaltı bariz bir penaltı ve elle kasti dokunana sarı kart en azından cıkması lazım cunku kasti elle oynamak sarı karttır. 2.si sergen "ben pozisyona girerken kalecinin ilk anda bir mudahalesi war onun için dustum" dedi ama ben 3-4 kere izledim pozisyonu bariz atmıs kendini... samsunun da 1 atagı haksız ofsaytla kesilmis... Takım 3 puanla tanıstı cok mutluyum unutmamak lazımki carew cok yorgundu milli maclardan dolayı umarım daha da ii olacak bu adam... İbrahim akın gelecegin giggsi adam super depar yapıyo ve cok hırslı umarım nazar deymez... Ne guzelki turk futbolu nihat, tuncay, emre , gibi genc yıldızların yanına yenisini yetistiriyor...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. [Bu mesaj _Tora_ tarafından 14 Eylül 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar