Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 1 2 hafta starcraft oynadım ama sayılır mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ya iade ederim ya atarım, eski anıları hatırlamak istemem doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geri veririm yok almam ayağı yaparsa ihtiyacı olana go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi sana alınan birşeyi çöpe at ama ayrıldık al senin olsun diye geri vermek salakça birşey araba falan değilse hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tüm resimlerimizi bastırırım. sonra yırtarım. sonra tekrar yapıştırırım. sonra ona gönderirim. hediye elektronikse ilk bozarım sonra tamir ederim ona gönderirim. kıyafetse yırtarım sonra dikerim gene ona geri veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://www.earthtimes.org/articles/news/347379,broken-hearts-opens-in%C2%A0zagreb.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 montaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 apartmanın çatısında teneke varil içine atar hepsini yakarım. küçük bi tüpüm olur çayım demlenir. gençler benden ögüt almaya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 işe yarayanları saklarım fakirsem.değilsem fakire veririm pis fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 kuzenlere kız kardeşime falan veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Daesu said: apartmanın çatısında teneke varil içine atar hepsini yakarım. küçük bi tüpüm olur çayım demlenir. gençler benden ögüt almaya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 talisman mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 icindeki resimlerle beraber sahibindene koyarim fotograf mkinesiyse viral yaparim sahibinden icin paranin hamuga boing 703 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tasteinwoman said: tüm resimlerimizi bastırırım. sonra yırtarım. sonra tekrar yapıştırırım. sonra ona gönderirim. hediye elektronikse ilk bozarım sonra tamir ederim ona gönderirim. kıyafetse yırtarım sonra dikerim gene ona geri veririm. yeni gelen repi verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 güzel bişey olursa saklardım filmlerde 6346512121 yıl sonra eline verince etkili oluyor ağlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 BonePART said: icindeki resimlerle beraber sahibindene koyarim fotograf mkinesiyse viral yaparim sahibinden icin paranin hamuga boing 703 şu vardı di mi eki eki http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=eski%20sevgilisinin%20e%C5%9Fyalar%C4%B1n%C4%B1%20satan%20k%C4%B1z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 devlet memuru olduğum için hediye almam yasak. bugüne kadar hiç bir sevgilimden hediye kabul etmedim başım ağrımasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 gömlek giyisi türü şeyleri yaktım, cüzdanı falan çöpe attım. bi tane yastık vardı onu bıçakladım, parfümlerini de kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ayrıldım yeni, bir kitabı vardı. Nerde bilmiyorum. Kitabım da kalsın demişti bi yerde, eskiden kitabını da verim bi ara triplerinde olmuştum. Kitabım da sende kalsın dedi sonunda, imalı bir triple. Bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 en mantıklı seçenek yok. koyarsın kenara durur. hatta bir tanesinin çeşitli parçaları işime yaracağı için parçaladım geçenlerde. atmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ardeth said: en mantıklı seçenek yok. koyarsın kenara durur. hatta bir tanesinin çeşitli parçaları işime yaracağı için parçaladım geçenlerde. atmamak lazım aki kapasitoru mu almisti abi hediye olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hediye olarak flux capacitor almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Gönye falan almış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 o kadar basit bisi almamistir en basit crookes tupu fln almistir hediye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 eve almis bence http://www.gunaxin.com/wp-content/uploads/2010/09/Wall-E-Eve.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar