Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Sivasspor - Fenerbahçe / 22.05.2011 @ 20.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

vaperon said:

Ama bu kadar da olmaz hani... Bilerek atılmayan arapaslar, pazarda yürür gibi adam geçirmeler, kalecinin iki golde de hatası falan. Millet ne dese haklı şimdi... Maçın başında savundum ama bu kadarı da garip yani biraz...

Lidere gol attı adamlar daha ne yapsınlar abi? 15. takım zaten dediğin gibi süper arapaslar maslar yapsalar oralarda olamzlardı.

Tüm takımı almaya ne gerek var? Kanattan iki kişi bir de kaleci al yeter zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

dusuncelihayvan said:

kim derdi ki şampiyonluğu selçuk getirecek diye
fsgdfg
d

Çoğu pati hatırlamaz, bu takımın bir de KEMALETTİN diye emektarı vardı. O da kimseye yaranamazdı ama Uche-Högh-Kemalettin-Rüştü ile gelmiş geçmiş en muhteşem defansı oluşturmuşlardı Fener tarihinde.

Selçuk'u da bu nedenle Kemo'ya benzetirim. Gizli kahramandır o.
gerilerden gelen kemalettin o.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

Ayıp ama yazık Trabzon'a böyle gol mü yenir

Bundan önce kazandığımız 16 maçı da(bu maçı da sayarsan tüm lig takımları)ayrı ayrı aldık de mi canım kardeşim?
Son 4 senenin 2'Sinde son maçta şampiyonluk kaçırdı bu takım, hala utanmıyor böyle şeyler yazıyorsunuz. Ayıp vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kusura bakmayın da çocuk gibisiniz. madem herşey bu kadar kolay alınıp satılıyor; bu kadar transfere para harcayacağınıza adam almaya harcayın. madem alıp satıyoruz herkesi; her sene galatasarayı beşiktaşı trabzonu da mı satın alıyoruz ?

düşünsene yai ligde 18 takım var, ikinci devrede 16'sını satın almışız, bi de hala tuttuğumuz takım bu diyosunuz. be arkadaş 5 paralık takımınız varmış satın almışız.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ya kusura bakmayın da çocuk gibisiniz. madem herşey bu kadar kolay alınıp satılıyor; bu kadar transfere para harcayacağınıza adam almaya harcayın. madem alıp satıyoruz herkesi; her sene galatasarayı beşiktaşı trabzonu da mı satın alıyoruz ?

düşünsene yai ligde 18 takım var, ikinci devrede 16'sını satın almışız, bi de hala tuttuğumuz takım bu diyosunuz. be arkadaş 5 paralık takımınız varmış satın almışız.

fizban

LÜT
FEN

Bari satın aldık maçı zaaa fln deyin yani, benim için farkmaz ts fb şampiyon olmuş, gerçi fenerli çok etrafımda diye dalga geçmek için isterim bitek ts olsun şampiyon. ama yani göz var nizam var yani bariz bazı futbolcular alınmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Yalniz maci izleyip de sivas satilmis diyenler ne ictiyse aynisindan istiyorum. Herifler hayvan gibi pres yapiyo, gol de attilar, daha ne yapicaklar? Ligden duscek heriflerin bir macta barcelona gibi oynamasini falan mi bekliosunuz? Komik duruma dusmeyin ya hahah.

arkadaşım takımı satın almazsın zaten. birkaç futbolcuyu satın alırsın diğerleri bir tarafını da yırtsa gg...
Sosyal ağlarda paylaş

korcan bu kadar da belli edilmez be olum, tamam 2-3 maaşı cebe attın da bari üzüldüm triplerin inandırıcı olsun biraz.

sivasın yenen %100lük gol pozisyonu ve satın alınmış bir kaleciyle gelen şampiyonluk. beni şaşırtan tek şey sivasın takım halinde yatmaması oldu. sevinsin fenerliler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...