Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahım nasıl genellemedir bu sdsdsfds


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=hi%C3%A7+sigaraya+ba%C5%9Flamam%C4%B1%C5%9F+ki%C5%9Filerin+ortak+yanlar%C4%B1

Artık niye hiç ekşiye girmediğimi tekrar hatırladım. Eskiden burası daha mı sağlam bir yerdi, bana mı öyle geliyor?

Buda konunun bonusu olsun: http://www.jayssite.com/stuff/l33t/l33t_translator.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi bitik bir yer oldu artık ya. eskiden yazarlar ya komik olmaya çalışırlardı ya da ne bileyim deneyimleri varsa onları yazarlardı. okuyunca güldürürdü ya da milletin interrail anılarını falan okurduk. güzeldi be. şimdi koftiden tipler doldu.

bi de altı sene sigara içtim ve sonrasında bıraktım. yaklaşık üç aydır sigarayı bırakmış vaziyetteyim ne yanımda sigara içenden şikayetçiyim ne bişey. bana mı içiyor sanki?

başlığı açan attention whoreluk yapmaya çalışmış onu bile başaramamış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ama bu kadarda abartılmamalı pasif içicilik. Geçen bizim bölümün mühendislik forumunda birisi başlık açmıştı bu konu hakkında, iddaa ettiği şey ;
( bilenler için Yıldız Teknik Üni. Beşiktaş Kam. B Blok girişi )
binanın girişinde ki 2-3m uzunluğunda yağmurluğun altında ( ki havaların yağmurlu olduğu zamandı ) sigara içenler yüzünden bütün binanın sigara koktuğuymuş, rüzgarla beraber binaya doluyormuş.

Başka bir yerde içmemiz lazımmış falan filan...

( burdan sonra benim düşüncelerim )

lan dana mısın ! yağmur yağıyor nerde içicez, zaten yasaklandı okul içinde içmiyoruz, içilebilcek 2 müsait nokta var dersten çıkınca ya a ve t blokların arası yada b blok altı. bende biliyorum sağlığa zararlı ama iyi ki bi yasak geldi, milletin azına düştünüz pasif içici olarak, lan ben bu zıkkımı içime çekiyorum 7 yıldır, neyin pasifliğinden bahsediyorsun.

Yine diyorum kapalı alanda sigara içenler anguttur, gidin sayın sövün. Ama bizde insanız unutmayın ve abartmayın, tutupta yok oluşan rüzgar akımıyla dışarıda ki sigara dumanı içeriye doluyor, gitsinler başka yerde içsinler, yok akışkanlar yok mekanikler, komik duruma düşmeyin, reynold sayısından türbülanslı mı sigara dumanı hesaplayın öyle gelin.

( Bütün yazı bizim okul forumunda o başlığı açan çoçuğa ithaf edilmiştir. İçimde kaldı, unutmuştum, hatırladım başlıkla beraber )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...