Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahım nasıl genellemedir bu sdsdsfds

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=hi%C3%A7+sigaraya+ba%C5%9Flamam%C4%B1%C5%9F+ki%C5%9Filerin+ortak+yanlar%C4%B1

Artık niye hiç ekşiye girmediğimi tekrar hatırladım. Eskiden burası daha mı sağlam bir yerdi, bana mı öyle geliyor?

Buda konunun bonusu olsun: http://www.jayssite.com/stuff/l33t/l33t_translator.html
Mesaj tarihi:
Birisi yemeklerin tadını daha iyi alırlar demişte.

Yok öyle bir olay, 3 tane sigarayı peşpeşe iç ondan sonra düz makarna ye, o tad sana öyle bir güzel geliyor ki anlatamam.

Bu yüzden sigara için ve mahallenizin gurmesi olun. vedat milor bu taktikle şöhreti yakaladı.
Mesaj tarihi:
tanıdıklarım arasında sigara içmeyen 3 kişi filan var, ki bir sürü insan tanırım.

http://media.screened.com/uploads/0/891/291863-180px_comeau_film_01_super.png
Mesaj tarihi:
ekşi bitik bir yer oldu artık ya. eskiden yazarlar ya komik olmaya çalışırlardı ya da ne bileyim deneyimleri varsa onları yazarlardı. okuyunca güldürürdü ya da milletin interrail anılarını falan okurduk. güzeldi be. şimdi koftiden tipler doldu.

bi de altı sene sigara içtim ve sonrasında bıraktım. yaklaşık üç aydır sigarayı bırakmış vaziyetteyim ne yanımda sigara içenden şikayetçiyim ne bişey. bana mı içiyor sanki?

başlığı açan attention whoreluk yapmaya çalışmış onu bile başaramamış.
Mesaj tarihi:
bana mı içiyor ne demek ya. zamanında içen biri olarak ne rahat konuşmuşun. dumanı falan içmeyen adama üflesin pasif içici yapsın kapalı mekanda orda burda. bana mı içiyor mu diyelim sonra içmeyenler olarak? nası olsa o zehirleniyo aga ben solusam bişey olmaz hehe
Mesaj tarihi:
Ama bu kadarda abartılmamalı pasif içicilik. Geçen bizim bölümün mühendislik forumunda birisi başlık açmıştı bu konu hakkında, iddaa ettiği şey ;
( bilenler için Yıldız Teknik Üni. Beşiktaş Kam. B Blok girişi )
binanın girişinde ki 2-3m uzunluğunda yağmurluğun altında ( ki havaların yağmurlu olduğu zamandı ) sigara içenler yüzünden bütün binanın sigara koktuğuymuş, rüzgarla beraber binaya doluyormuş.

Başka bir yerde içmemiz lazımmış falan filan...

( burdan sonra benim düşüncelerim )

lan dana mısın ! yağmur yağıyor nerde içicez, zaten yasaklandı okul içinde içmiyoruz, içilebilcek 2 müsait nokta var dersten çıkınca ya a ve t blokların arası yada b blok altı. bende biliyorum sağlığa zararlı ama iyi ki bi yasak geldi, milletin azına düştünüz pasif içici olarak, lan ben bu zıkkımı içime çekiyorum 7 yıldır, neyin pasifliğinden bahsediyorsun.

Yine diyorum kapalı alanda sigara içenler anguttur, gidin sayın sövün. Ama bizde insanız unutmayın ve abartmayın, tutupta yok oluşan rüzgar akımıyla dışarıda ki sigara dumanı içeriye doluyor, gitsinler başka yerde içsinler, yok akışkanlar yok mekanikler, komik duruma düşmeyin, reynold sayısından türbülanslı mı sigara dumanı hesaplayın öyle gelin.

( Bütün yazı bizim okul forumunda o başlığı açan çoçuğa ithaf edilmiştir. İçimde kaldı, unutmuştum, hatırladım başlıkla beraber )
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben eve gelen rastgele misafire içirtmem, arkadaşımsa içsin. Böyle de iki yüzlüyüm; tanımadığım, sevmediğim insanın sıgarasını hiç çekemem.
Mesaj tarihi:
şuna da hastayım nasıl kokar ya açık havadaytız rüzgardayız o var bu var. abicim içmeyen ve yanında içen bulunmayan adam 5 km öteden alıyo kokusunu. he yağmurda da çıkıp içn demem o garip olmuş biraz ama öküz gibi kokuyo her halükarda.
  • Yeni Oluştur...