arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bu sezon bayık. halbuki geçen sezon gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 beyler başlanır mı bu diziye? yeni izlemelik birşeyler arıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Bu sezonu gayet begendim ben. Baslanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 3. sezonu yeni bitirdim galiba frozen'a bağladılar. kaldı 12 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 frozen çok bayık. dünyalar tatlısı snow white da little john oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 JrStorMesT said: 3. sezonu yeni bitirdim galiba frozen'a bağladılar. kaldı 12 bölüm gibi gibi...ama ordan da başka bir yere bağlıyorlar..çok güze senaryosu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 4x12 Uv yis Rumple All-Stars. Frozen'i cikarmazlar ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 snow white`i atarlarsa diziden kalite fırlıycak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ben bu maleficent'i bi yerden çıkarcam diyodum da, true blood dan Pam ablamızmış, ve daha bolbol görücekmişiz, aww yis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Spoiler'a al ayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 3.3 du sanırım orda bıraktım devammı izlemeye degermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ben bunu uyumak icin izliyorum artik. cok guzel uyutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Taa başlamadan önce ilk fragmanından beri aklımdaydı da bugüne kısmetmiş, 4 sene sonra bugün başladım ben de, 6. bölümdeyim şimdi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 uff 'Once Upon a Time' ve sonunda bir şey de yok, direk 'Once Upon a Time' kaçmaz bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Diziyi genel olarak beğendim ben. Şaheser değil ama kendini izlettiriyor, böyle fantastik öğeleri severim zaten, boşlukta gidiyor. Yalnız şu pamuk prenses rolündeki kızın tavırları, konuşması falan o kadar itici ki sırf bu yüzden diziyi bırakacam ama genel itibariyle beğendim diye bırakmak da istemiyorum. Böyle heyecanlı heyecanlı nefes alarak her ağzını açtığında ömrümden ömür gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 snow white 'a ben de uyuz oluyorum...yanlız mary margaret daha da leş bir karakter... o yüzden o masaldaki tavırlarını falan özlüyordum 2. 3. sezondayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 s04e13 Pamuk Prenses'in racon kestiği an sdgfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 zeper said: snow white 'a ben de uyuz oluyorum...yanlız mary margaret daha da leş bir karakter... o yüzden o masaldaki tavırlarını falan özlüyordum 2. 3. sezondayken e aynı şey zaten ikisi, oynayan aktriste sıkıntı var. konuşması, mimikleri, odunluğu vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Kötüler all-star kadro topladı ufgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar