fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben 2. sezonu toptan unutmuşum ya, keşke 3x0 ı önce izleseymişim eehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben hic izlemediydim 2. sezonu, biraz garip oldu asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ikinizi de gözüm görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 8 ay peak dizi sezonunda evsiz kalinca koptum herseyden, cok fazla sey birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 daha revenge izliyorum arkeyn basgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 prensle pamuk cok bayik, ozellikle prens uber lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 lel pamik excaliburu aldiginda bi cus dedim. sonra gecti pan i tam tokatlamalik secmisler umarim tum sezona yaymamislardir veleti bulma macerasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 pani oynayan cocuk da cok meh, karakter iyi gibi ama cocuk butun olaya siciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 3x8 çok iyi bölümdü olayların bu şekilde bağlanacağını hiç tahmin etmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 TWIST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 beklemediğim yerden vurdu son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ow şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 10. bölümü bitirdim şimdi. Pan bu dizinin başına gelen en iyi şey ya. Hook'dan bile iyi ahaha (tu)(tu) Pan ne trolledi hadi neverland kendi sahası, deplasmanda da çaktı ya ahah. gerçi kesin 1-2 bölüme öldürürler :( Hook'un Tink'e yazmasına yarıldım. Adamımsın Hook. Bu Charming de ne çekti Snow'dan ahah. değmez bence bro, storybrook'da sana kız mı yok sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 vay anasini, twistten twiste kosuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 4x01Bi anda Elsa, Frozen falan hos olmus. Bu sezon basi bolumu de sahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 şimdi izlediğim diziyi bitireyimde buna başlıyım bende arkasından bide revenge bitireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Actress overload ama yeter ya dssfdssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Pamuk prenses resmen fil olmuş yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 nasıl bu dizi izliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 masa said: nasıl bu dizi izliyim mi çok güzel izle... 4. sezon 3. bölümdeyim diziyi izleyenler kaybolmuş=) muhteşem gidiyorr. spo 4. sezondan hem Fringe'den ETTA geldi hem LOST'tan Julliet...çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aynen ya=) gerçektne çocuk mu doğurdu acaba...storybrooke'taki Mary Margaret'ı hiç sevmedim zaten...snow white iken güzel Absolut said: Pamuk prenses resmen fil olmuş yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Bu hafta cift bolum uv yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 çok çok iyiydi ya...Once upon a time bu sezon efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 2 hafta oluyo başlayalı, 3x13'e kadar geldim, baya kaliteli dizi. sezonu 3 bölüm olan dizilere sayfalarca girişiyonuz, adamlar 20+ bölümü kaliteli yapıyo, hakkını verin dizinin hakkınıı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 zeper said: aynen ya=) gerçektne çocuk mu doğurdu acaba...storybrooke'taki Mary Margaret'ı hiç sevmedim zaten...snow white iken güzel Absolut said: Pamuk prenses resmen fil olmuş yav. irl charming ile evli. geçen sezon falan zaten gerçekten hamileydi. şimdi balon olmuş iyice çok rahatsız etti show white dedik anadolu kezbanı çıktı evil queen elma yerine ekmek basmış snow a herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar