zeper Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 lemuria said: Bölüm inanılmaz güzeldi. Bi an yedim oğlu olduğuna inandım haha belliydi ya olmadığı... spo henry ona "aradığını buldun mu "dediğinde "hayır ama bana gelecek aradığım" dedi...oradan biraz çakalus oldğunu çakmıştım....gene de güzel kurgulamışlar tabi orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Dün ilk 2 bölümünü izledim ama pek bişi vermedi. İleride güzelleşiyor mu yoksa zaman kaybı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 beni ilk bölümden sarmıştı...ve daha da güzelleşti. Ama ilk 2 bölümü sevmediysen bence devam etme, tarzı çok değişmiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bildiğin masal gibi gidiyor dizi oyunculuk, karakterler çok güzel masallardan alıntılar içeren bir konusu var ama b dünyada geçen bir temel olayda var. Gayet başarılı bir dizi ama neyi beğenmediğini söylersen ona göre net bir cevap verebiliriz. Ben izlediğim için gayet mutluyum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bende diziye 4-5 bölüm şans verdim ama o ufak velet acaip bayınca bıraktım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Absolut said: Dün ilk 2 bölümünü izledim ama pek bişi vermedi. İleride güzelleşiyor mu yoksa zaman kaybı mı? Kesinlikle gittikçe güzelleşiyor , bütün masallar harmanlanıp birbirine bağlanmış bir şekilde . Şahsen ben izledikçe daha da bağlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 izleniyor özgün bir yapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 tabi sıkıldığın yerde ileri alcan yoksa baydığı yerler de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ilk 10 bölümü atlatınca gerisi çok iyi bence. her bölüm güzelleşiyor. ben de ilk 4-5 bölüm çok baydım ama iyiki şans vermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 copry said: Absolut said: Dün ilk 2 bölümünü izledim ama pek bişi vermedi. İleride güzelleşiyor mu yoksa zaman kaybı mı? Kesinlikle gittikçe güzelleşiyor , bütün masallar harmanlanıp birbirine bağlanmış bir şekilde . Şahsen ben izledikçe daha da bağlandım. ilk iki bölüm sarmadıysa hiç sarmaz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 20. bölüm Ya inanılmaz güzel bir bölümdü,sonunda biraz daha şekillendi dizi.Emma'da amma naz yaptı ya...yok inanmıyormuş da,yok seçilmiş olmaz istemiyormuş da...stroybrook'u terk edicekmiş de...pehh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 pinokyonun hikaye süperdi. Ayrıca CGI'a bayıldım bu bölüm. Fırtınalı deniz sahnesi iyi kotarılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 o mavi periyi var ya ufff, ucarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 izlesem mi bilemedim ya huehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 orda tahta bacagi cikarip emmanin azina azina vursaydi keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 peri Game of Thrones'a yatay geçiş yapabilir ya. Memeyse meme, dekolteyse dekolte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 21 Henry, naptın kuzum sen? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 haftaya sezon finali çok epik olacak çokkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 21 henry yapılabilecek en mantıklı şeyi yaptı , helal çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 çok heyecanlıydı yahuuu:(... bakalım emma napcek şimdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 herny kadar akli yok lan karinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 2. sezon onayını almış ^__- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yeppa=)sevindim.devam etmeli bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 sezon finali Kuyudan Baelfire gelecek sandım. 2. sezonun villianı olur diye düşündüm. Büyü geldi bakalım. Bütün sezon karakterlerin hikayeleri çok çok iyi anlatılmıştı. Çok güzel eklemeler yapılmıştı. Büyü girince işin içine daha karışacak işler. Emma artık inandığına göre artık "aa yok artık, daha neler" gibi saçmalamaz umarım 2. sezon. Belle konuk oyuncu olmaktan çıksın kalıcı olsun. canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 final Efsaneydi bölüm yine. kadro çok başarılı, konu, oyunculuk.. kesinlikle ters köşe yaptı once upon a time . Büyünün gelmesi diziye renk katıcak, daha fantastik bir 2. sezon bizi bekler. Reginanın surat ifadesi mükemmeldi ahaha ' güç bende artık ' bakışı attı resmen hatun. En son pinokyo abimizi de görseydik ne oldu ne bitti iyi olurdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar