copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 emmayla aşk yaşıyacaklar bariz bence o. henry sevmemekten ziyade kim olduğunu anlamaya çalşıtı bence ,şaşırdı bir de. regina sevmediğine göre de iyi tarafta muhtemelen.kilit bir karakter ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 inşallah haklısındır copry=)...ben de pek sevemedim çünkü onu şimdilik,neyse belli olur birkaç haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Castle'da ağır promosyonunu yaptıklarına göre dizi iyi gitmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yoo iyi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Reklama ihtiyaçları var ama belli ki. İyiye işaret değil bence. Ya da çok para harcadılar; ne olur ne olmaz diye yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 reklama ihtiyaci olmayan sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 dizi bence çok iyi ama reytingleri hakettiğinin altında , ortalamanın üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ya bir game of thrones kadar reyting yapmaz şimdilik elbette.ama zaman geçtikçe kulaktan kulağa misali yayılır izlenir...bence şimdiye kadar her bölümü güzel bir senaryoyla gitti...haybeye çekilmiş episode göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bu dizide hosuma gitmeyen tek sey cekimlerin yapildigi mekanlar ve kamera acilari. Background yok dizide bildigin. Öyle bi aciyla cekiyolar ki tek gördügümüz oyuncular. Regina (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 4. bölümden sonra bıraktım ya.fena dizi değil ama cocuk dizisi kız dizisine kaçıyor bi yerden sonra haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yok, o senin aptalligin. haha yazmis bi de sonuna ya hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 vay anasini serhat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Seks pompa var mı bu dizide ? Yeni moda spartacus game of thrones gibi mi yoksa daha softcore mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 normal kanal dizisi haci bu, hbo filan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Cameron ı da bi aksiyonda görseydik fena olmazdı.Neyse böyle izleyeceğiz artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Cameron kim dedim House gelmedi aklıma birden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Werewolfumuz hayırlı olsun sırada Dracula ^^ snowun psikopat halleri de çok klas olmuş çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 hikaye süper ilerliyor rumpelstiltskin snow a geleceğine yatırım yaptım diyip duruyor emma dan bahsediyor sanırım geçen hafta ki kırmızı başlıklı kız uyarlaması gerçekten muhteşemdi tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Emmadan mı bahsediyor bilemem ama snowun saç telinin dna sarmalı gibi şekillenmesi ve ' love' ın şişelenmiş hali olması çok ilginç oldu. ' oha ohaaa ' dedim izlerken .) Bir de gizemli yabancımız yazar bence yaa hala ısrarcıyım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Akıyor yahuu . 3 Bölüm biriktirmiştim dün ikisini bugün de son bölümü izledim. Gerşekten süper gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 açık ara sezonun en iyi dizisi oldu. Her bölüm çok iyi. 20+ bölümlük network dizileri ilk sezon bile olsa bukadar iyi bölümler çıkartamıyordu. Tıkanıyordu bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 o kuregin sabah orda olmica barizdi, her seferinde ayni numaralari yiyosun emma, uyan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Dizi süper ilerliyo. %15 daha fazla magic olsaydi ama keske dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 rumple için üzülüyor muyum ne??? geçen bölümde regina için üzülmüştüm...Kimse kötü doğmaz,sonradan kötü olur felsefesini dibine kadar benimsemiş bir dizi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bölüm inanılmaz güzeldi. Bi an yedim oğlu olduğuna inandım Harika gidiyor bölüm, sezon finaline ne koyacaklar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar