Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Once Upon a Time (2011) - ABC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

emmayla aşk yaşıyacaklar bariz bence o. henry sevmemekten ziyade kim olduğunu anlamaya çalşıtı bence ,şaşırdı bir de. regina sevmediğine göre de iyi tarafta muhtemelen.kilit bir karakter ama hadi bakalım.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Reklama ihtiyaçları var ama belli ki. İyiye işaret değil bence. Ya da çok para harcadılar; ne olur ne olmaz diye yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
ya bir game of thrones kadar reyting yapmaz şimdilik elbette.ama zaman geçtikçe kulaktan kulağa misali yayılır izlenir...bence şimdiye kadar her bölümü güzel bir senaryoyla gitti...haybeye çekilmiş episode göremedim ben.
Mesaj tarihi:
Bu dizide hosuma gitmeyen tek sey cekimlerin yapildigi mekanlar ve kamera acilari. Background yok dizide bildigin. Öyle bi aciyla cekiyolar ki tek gördügümüz oyuncular.

Regina (:D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hikaye süper ilerliyor

rumpelstiltskin snow a geleceğine yatırım yaptım diyip duruyor emma dan bahsediyor sanırım

geçen hafta ki kırmızı başlıklı kız uyarlaması gerçekten muhteşemdi tebrik ettim

Mesaj tarihi:

Emmadan mı bahsediyor bilemem ama snowun saç telinin dna sarmalı gibi şekillenmesi ve ' love' ın şişelenmiş hali olması çok ilginç oldu. ' oha ohaaa ' dedim izlerken .)

Bir de gizemli yabancımız yazar bence yaa hala ısrarcıyım bu konuda.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
açık ara sezonun en iyi dizisi oldu. Her bölüm çok iyi. 20+ bölümlük network dizileri ilk sezon bile olsa bukadar iyi bölümler çıkartamıyordu. Tıkanıyordu bi yerden sonra.
Mesaj tarihi:
rumple için üzülüyor muyum ne??? geçen bölümde regina için üzülmüştüm...Kimse kötü doğmaz,sonradan kötü olur felsefesini dibine kadar benimsemiş bir dizi bu.
  • Yeni Oluştur...