Bella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 lan ben de sabah 5 te geldim eve. biraz alkolde vardı tabi haliyle. yollar boş gün de yeni ağarıyoken biraz sürsem mi diye düşünmüştüm. iyi ki uygulamamışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geçmiş olsun, bisiklet kazaları da sakat olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Geçmiş olsun. Umarım estetik dikiş atmışlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 dasaaa said: adam içkiden x,y,z yi karıştırmış. mühendis esprisi böle olur, hem güldürür hem düşündürür, ssdfds :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Geçmiş olsun. Kameranın falan başına bir şey gelmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Kamera iyi ya. 3:20'de çıkmışız dışarı geze geze bir yerlere gider gün ağarmaya başlarken de 3-5 bişi çekeriz güzel olur dedik. 2 kişiyiz işte. Aslında gayet mantıklı ve keyifli bir sarhoştum ki sarhoş bile değildim belki hani iyidim yani fakat ben yıllardır bisiklete binmemiştim. Çocukluğum aklıma geldi. Çok özlemişim. Binince kendimi alamadım baya hızlandım galba sonra kaldırım kenarında önce ağaç kenarna ağacı tutsun diye dikilen sopa var onu yıkıp akabinde elektrik trafosunda durmuşum. Sabah olay mahalinde ufak bir gözlem sonucu anladım yani böyle olduğunu sdf sonra çok değişik şeyler hatırlıyorum hiç hoş değil ya insanlar geliyor seni iyileştirmeye bir sürü kişiye zahmet çıkarıyosun falan hiç tanımadığım sakallı bir amca teselli veriyodu sanki savaşta vurulmuşum gibi böyle bir sakinleştirmece ve yüreklendirme arası tondan. Ha sonra karşıyaka devlet hastaneine gittik götürdüler. Aklım hafif başıma gelince lan dedim iz kalmasın!! mikro cerrahiden adam gibi bi doktor diksin falan diye bir düşünceye kapılınca o hastanedekiler bizi postaladı bizde yok mikrocerrahi falan eü'ye gidin o zaman diye. Üstüne taksiye bi dolu para bayılım ege üniversitesine gittik. sonra orda da bulamadık mikrocerrahi, acildeki adamlar da yaaa başlarından salmışlar bişi yok bunda bişi kalmaz rahad ol falan deyince gene aynı dikişi yemek için o kadar yolu boşuna gitmiş olduk neticede :( bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ehuhe insanlar bisikletten dusuyo buyuk bi olay gibi anlatoyolar ya. Ergen kafasi bu olsa gerek. Keske kameran kirilsaydida o igrenc fotolarini bidaha gormeseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 sakin ol sampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Izmir avukatlik borusundanmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yav said: 2 kişiyiz işte. yav said: bu çektiğim son kare olmalı http://i.imgur.com/xTw1w.jpg o çok sexy süren şahıs benim. bu arada yav'ın önerisi üzerine güzel bi forum olduğunu düşündüğü için yeni üye oldum. herkese selam ederim.. bu arada tekrar geçmiş olsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hadi bakalım hoşgeldin. bak kazanın bir faydası da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 o da bişey mi ben sırf adrenalin+frensizbisiklet ile bunu yaptım dikiş attırmadım ama iz kalıyo ya http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/7027_159013595459_524820459_4115332_6126087_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 gecmis olsun. ben alkolsüzken bisletten düsmeyi becerebilen bi insanim gerci. bozuk frenleri olan bislete binersen öle olur tabi. http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/ll.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Holy said: hadi bakalım hoşgeldin. bak kazanın bir faydası da oldu. her işte bi hayır vardır derler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yavuz nasi onerdi sana siteyi merak ettim? haci gelsene bak paticik diye bi site var, bol bol ergeg meeendis var, sitenin ismi de PATICIK! etkili olmusa benziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 senko said: yavuz nasi onerdi sana siteyi merak ettim? haci gelsene bak paticik diye bi site var, bol bol ergeg meeendis var, sitenin ismi de PATICIK! etkili olmusa benziyor... :D senin gibi kafa tipler var dedi.. bide minecraft oynuyoduk kafamız yüksek.. ikna oldum direk. düşünmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 senko said: yavuz nasi onerdi sana siteyi merak ettim? haci gelsene bak paticik diye bi site var, bol bol ergeg meeendis var, sitenin ismi de PATICIK! etkili olmusa benziyor... harbi lan. sitenin adından ve bir de yeni gelene karşı olan tutumumuzdan da biraz ama en çok adından kimseye önermiyorum. cepten falan bile gireceksem çaktırmadan giriyorum böle bi. önerilmez olm bu site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar