Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahah bu nasıl free mmorpg oyuncu kitlesi lan


Ren

Öne çıkan mesajlar

6 ss spoilerı

http://i.imgur.com/Rybab.jpg

http://i.imgur.com/38CCd.jpg

http://i.imgur.com/TG9AW.jpg

http://i.imgur.com/YbHnP.jpg

http://i.imgur.com/MeBQW.jpg

http://i.imgur.com/8JfrK.jpg

http://i.imgur.com/P3b1n.jpg




sonra da bankalara falan sıçradı konu ordan önemli değil zaten yarın dünyanın sonu falan dendi, şimdi 2012 süpernova tartışıyorlar

ingilterden bira mira getiriyorum zaten korsanlara yakalanmayalım diye manevra yapıyorum zırt pırt zor çektim kenara dsf

böyle bir yardımseverlik, garip elitlikik var oyunda anlatamam. biriniz alıp paralı yapsın abi şunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gözlemlediğim kadarıyla ingiltere hollandayı ezmeye başlamış. ben eskiden oynarken hamburg hollandadaydı diye hatırlıyorum, mesela ingilterede şu an. ayrıca ingiltere akdenizde pisaya falan yardırıyor arada.

akdeniz çok karışık eskiden siciylaya kadar almıştı fransızlar venedikliler italyadan çıkamıyordu. şimdi ispanya ve venedik arasında kalan fransa ezilmiş.

asıl ezen ispanya ile venedik şu an. tunusta falan venedik var, naples'ı arada ispanya alıyor. o fransa taraflarındaki şehirler sürekli yer değiştiriyor.

osmanlıya geçmiş olan oyuncuyla ise karşılaşmadım. daha doğrusu yolum düşmedi oralalara. ama school chatte islam ülkelerine geçilebiliyor late game de diye bir geyik gördüm geçen. geçmiş olan vardır belki ben de merak etttim şimdi.

bir de gelicek arkadaşlar zamanları varsa detay istiyorlarsa gelsinler grafik üzerine bir oyun değil bu. ayrıca hani ben bir süre sonra olm beni baydı bu ben ara vereyim oynamyayım desem bile kominitisi gerçekten iyi. biraz ingilzceyle yarı yolda bırakmazlar öyle yalnız kalmazsınız.

ha bir de oyunda zıplama yok sdf hayal kırıklığına uğramayın diye söylüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu ülkeler arasındaki rekabet, şehirleri ele geçirme, şehire invest edince özel ürünlere ulaşabilme falan çok çekici geliyor aslında. oyunun forumunda gönüllü olarak dünya haritasını hazırlayan bir eleman vardı. halen yapıyordur belki.

ben oynarken fransa kasım kasım kasılıyordu. iyi olmuş ezildikleri ehi ehi multiboxing olayını fark edince soğumuştum oyundan : ( değişik ve ilginç bir oyun aslında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...