dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 oha ne biçimde sesleri var eskişehir de hep böyleler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bak eskisehir dedin eskisehiri ozlettirdin bana... su finaller cabucak bitse de gitsem biraz eskisehire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ankara deseydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ankarayı kim niye özlesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://i56.tinypic.com/2z9lfmq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ankara nebiçim şehir lan. Neyse bugünden sonra ankara olmayacak çok şanslıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hayalimdeki kadını çizmişsin eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bende rc helicopter aldıydım cabuk sarjı bittiği için sıkıldım 3 saat sarj 8 dk uçuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 mazotlusundan alicaktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 dusuncelihayvan said: Ankara nebiçim şehir lan. Neyse bugünden sonra ankara olmayacak çok şanslıyız. şu kafayı anlamak istiyorum bugünden sonra neden ankara olmayacak 21 mayıs nükleer bomba günü mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hayır global unutma günü. hiçbişi hatırlamayacağız! ankara'nın adını heftöklü falan gibi bişi ile değiştiririz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ankara ova olacak böyle dümdüz zaten öyle de daha da düzleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bunlara roket tak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ucuna torpil baglayacaksin bunun ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Tanıdık sayesinde f16 ve kkara şahine binmişliğim var(yerdeyken tabiki :D) Ama tek isteğim helikoptere binmek.Mükemmel bir alet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=J5-mjglse5E&feature=fvwrel beni favorim buydu fsx oynadığım zaman bende bunlara sarmıştım bir ara. Bu büyük modelleri herhalde adamalr kendileri yapıyor. http://www.youtube.com/watch?v=c5FjTcctkC4&feature=related Pırpırlı modeller daha keyifli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Popeye said: ucuna torpil baglayacaksin bunun ufff kanatlara torpil ucuna iğne bağlıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben ortaokuldaydım.. türkler insansız hava aracı yapmaya çalışıyordu. lan adamlar kendi kendilerine yapmış sayılır olm. altına koy kamerayı, ver az daha parayı, enerji bakımından uygun, uzun sürece uçabileceği bir motor, yatık sistemi kullansınlar al sana insansız havaaracı. tamam yerden full time kontrol gerektirir ama adamlar ne yapmışlar olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yuh yeni fark ettim iniş takımları bile indirilip kaldırılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 NolaxThensbane said: yuh yeni fark ettim iniş takımları bile indirilip kaldırılabiliyor. televizyonun düğmesine ışık koymuşlar gibi oldu dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genelde iniş takımları sabit hep açık oluyor rclerde. İlk defa açılıp kapananını gördümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 sorry bitches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben şuna bile fitim abi http://www.youtube.com/watch?v=PyAPWPQe-kE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sUDuPWRiRug&feature=related dsf bundan istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar