Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 varric cok meh engizisyonda, dorian ise FABULOUS :*( hayir tebritke edemiyorum adamlari karakter geneli icin, isleyis, diyalog filan on numara ama dizayn direk klisenin dibi -faggot olmayan bir gay karakter yapiyoruz, awesome olucak bize birseyler cizin! -faggot olmayan gay karakter hmmmmmm BULDUK! http://pre13.deviantart.net/22be/th/pre/i/2015/007/4/2/it_s_a_kind_of_magic_by_mediasylum-d8d17d7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Cullen i seslendiren adam kaybolmus. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9b/c6/3f/9bc63fcd9f05cd8ef8caffc6426847da.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Laurelin said: http://pre13.deviantart.net/22be/th/pre/i/2015/007/4/2/it_s_a_kind_of_magic_by_mediasylum-d8d17d7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ahah redditte biri "bole unlu kisiler intihar eder veya kendine bisi yaparsa baskalarida motive olabilir" diye suicide hotline linki vermis iste butun ulkeler var bulun arayin diye http://i.imgur.com/lsuTrdV.png http://i.imgur.com/DH7m9YF.png gidin randevu alin doktor size lustral yazip yollasin, ugrastirmayin adami en iyi ulke turkiye http://i.imgur.com/b7hjMqj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 ekran kartı upgrade'imden sonra sonunda oynayabiliyorum ben bu oyunu yalnız bu enemy respawn sistemi çok kötü abi, niye böyle bişey koymuşlar ki? hani az önce bi grubu kestim daha cesetleri lootlarken yeni grup spawn oldu üstüme yuh, biraz bokunu çıkarmışlar. bi de oyun genel olarak çok clunky geldi bana, pek akıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 O grubun bölgedeki stronghold unu indirene kadar MMO sistemi respawn var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Şu oyunun tek kayda değer tarafı tarot art'larıydı. Gerçekten onda çıkartılan iş fevkalade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 quixef said: O grubun bölgedeki stronghold unu indirene kadar MMO sistemi respawn var oyunda öyleymiş ya biraz temizledim bugün ortalığı yalnız hala ilk başladığım grupla oynuyorum hiç ekstra adam gelmedi, baya da saatlerce oynadım yani. bu oyun galiba çok uzun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Uzun. Bașta pek beğenmeden mmo gibi olmuș deyip oynadım. Sonra biraz biraz sardı. Uzun oyun ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 DLClerle beraber oyunu bitirmem 85 saat falan sürdü. war tabledaki bütün herşeyi yapmadım tabi. Aktif görevler hariç. Coop çok yalan olmuş. Tam bir hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Ben War Table ları sistem saatini ileri alarak yaptım, Facebook oyunu gibi onunla mı uğraşıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ya oyun iyi güzel de, rpg ile uzaktan yakından alakası yok abi baya followerlı hack and slash olmuş haven'daki war table görevleri de tam wowdaki garrison lel breach kapatma görevi son görev değil di mi bu arada? yanlışlıkla oyunu bitirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Dağdakini diyorsan o son görev değil. Oyunda pek taktik manasında bir şey yok evet. Zor seviyede açmama rağmen oyunun tamamını sadece ana karakteri yönlendirerek oynadım yani. Hiç şuna şunu yaptırayım gibi bir ihtiyacım olmadı. Takım AI'yı fena sayılmaz zaten, ayarlayabiliyorsun da. Ama savaş manasında takım odaklı değil evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 hah iyi ehu ya yok sadece o anlamda değil yani gideyim onunla konuşayım bununla konuşayım söylediğim şeylerin bi anlamı olsun falan, o manada dedim şu anda gayet mmo kıvamında quest al git adam döv şeklinde ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 erken konuşmuşum ya, skyhold, inquisition falan iyiymiş ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Saeros said: erken konuşmuşum ya, skyhold, inquisition falan iyiymiş ehu. erken konusmadin. oyun kotu. bildigin offline mmo. main story iyi, ama kalan rpg kismina ugrasmamislar bile. skyhold, inquisition building vs oyunun ortasindaki o hype in gectikten sonra oyunun basindaki suruncemeye dondugunu farkedeceksin zaten. o agzina calinan bal cok surmeyecek. bazi regionlari canin hic explore etmek bile istemeyecek. gokten mob drop eden, loot yaparken kafana spawn olan single player rpg mi olur lan? bu arada party AI ilk origins in aksine istedigin gibi scriptlenmiyor. neden oyle bir dangalaklik yapmislar bilen de yok. bu arada, wartable da fixlemedilerse sistem saati ile oynamak is yapiyordu. ileri alabiliyordun. saatlerce o missionlar beklenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bazen baysa da çoğu zaman eğlendiriyor ya 131 saati geçmişim hala bitmedi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 oh 137 saat sürdü main story + dlc güzeldi ya, devamı ne zaman gelicek ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Ne yaptın abi ben main story'i 27 saatte mi ne bitirmiştim sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Aylak aylak dolasmis iste ya. Quest verende kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 eauh valla her yeri dolaştım işte, her mağaraya girintiye girdim uncharted abyss favorim, özellikle ilk dakikalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 ben bunu baştan bi daha oyniyim dedim archer karakterle ama sıkıldım ya :( halbuki güzel oyun. belki bikaç ay sonra filan oynarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 önceki oyunları oynamadan buna daldım da konu olarak çok ilişkisi var mı? prologue bitirdim daha 2 saat fln oldu. yol yakınken bi sorayım dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 yani önceki oyunlara göndermeler var ama öyle çok da "kaldığı yerden devam ediyor" gibi bi durum yok. ama tabi evreni ve genel hatlarıyla konuyu anlamak için en güzeli ilk oyundan başlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 çabuk sıkılan biriyim ya baştan başlarsam sonunu getiremem büyük ihtimal =) sadece bi oyunu oynayacaksam da daha güncel olanı oynayayım dedim. atmosfer fln daha güzel görünüyor. çok devamı gibi olsa zorlardım da dediğin gibiyse buradan devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar