Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 rpgleri diablo gibi hicbirsey okumadan bam bam gecip sirf yaratik kesmece seklinde oynayanlar cikiyor bir bir iste asdaf o degilde, simdilik descent dlcden baya memnunum hakkondan daha iyi gibi, ana hikaye gene bi 5-6 saat civari + diger yapacak seyler vs heralde gene bi 20+ sati gecer hersey, gerci moblar pek kolay degil bazi yerlerde hakkon gibi 1 boss 3 normal gruplar yerine 1-2 boss + 4-5 ranged + 10+ normal mob geliyor aralarda dahada uzun surebilir o acidan, full tier 4 gear ve yanimda 2 extra dwarf karakter var benle beraber savasan ustelik. onun disina moria/underdark arasi kocaman acik ortamlar var kat kat allta yada ustte vs gozuken yerlere de gidiliyor cogunlukla sus degil ortamlar. bitek bazi noktalar asiri dar 1-2 yerde tactical oynarken problem oluyor kamera. http://i.imgur.com/SosI1WH.png bide gearlari takmadan kapilarin kolunu cekmeyin onceden, sonra acilmiyor bazilari lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Norak said: rpgleri diablo gibi hicbirsey okumadan bam bam gecip sirf yaratik kesmece seklinde oynayanlar cikiyor bir bir iste asdaf tam tersine. ben bir oldschool hardcore rpg fan iyim. her texti okuyan, her kose basi tasi kaldiran, yan hikayeleri ilerleten turden. EA mainstream rpg yapacagim, triple A larin parasini cikaracagim diye zaten geri zekali otesi isler yapmaya baslamisti. Ama offline mmo moblarinin offline mmo landscape de offline mmo packler halinde kafaniza respawn olmasi ve questlerin yarisinin offline mmo fetching questi olmasi benim icin direk blasphemy. Ture direk hakaret. tabi 10 koca sene hardcore (2003 te everquestle baslayip 2013 te swtor la sonlandirdim sanirim) mmo oynayip, turden iyice tiksindikten sonra bioware in koridor icinde koridor matruska bebegi dizaynlarini daha large scale bir halde , offline-mmo formulu olarak bir rpg serisi icinde gorunce insan direk kusasi geliyor. hayir eglenceli olsa neyse. karakterler sig, ana hikaye idare eder, yan gorevler gereksiz, companion gorevleri idare eder, wartable zaten gereksiz otesi (tesekkurler sistem saati ileri alabilmemizi saglayan tanrilar), mmo tipi grinding... su zone bitse de stronghold a bir gitsem, karakterlerle bir seyler konussam, dialog ilerlese diye zone grinde baslamistim. oyun bildigin npc interaction simulasyonu haline geldi, kalani bunun icin oynar oldum zaten. hayir, neresinden tutsam dokuluyor. ciktiginda abdurrahman celebi olmasaydi, ortada guzel oyun olsaydi yuzune bakmazdim. 88 saat gomdum su copluge ona uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 o zaman yanlis communitydesin :D cunku onun aynisini 4chan yapiyor tum oyunlara, 5 dolar verdikleri rpgyi 2222 saat oynayip sonra ayy cok kotuymus diyorlar ordaki garipler asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 2-3 haftaya pax 2015 de yeni dlc bisiler duyurlcakmis ayrica, http://i.imgur.com/v1tgREs.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Namessarın yorumlarını ilgiyle takip ediyoruz, hikayeyi merak edip lan acaba diyip bi hatayla bu dandini oyunu almamıza engel olduğun için teşekkürler namessar. Kendisi doğru communityde (tu) Ha saçma sapan cut contentleri dlc olarak ısıtıp ısıtıp süren ya da eski sağlam ipleri fpsye çevirip iç eden firmaların oyunlarını canla başla savunanlar communitylerini gözden geçirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 oyun kötü değil, kendi kendinizi gereksiz gazlamayın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 yarin pax prime da duyuru var tr saati ile gece 01:30 gibi, beklenen story dlcsi olur heralde, buyuk ihtimal morrigan veya Malum diger beklenen kisi cikacak bi yerden Eluvian olduguna gore. https://pbs.twimg.com/media/CNhIWAgVAAAGuu6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ::o http://youtu.be/UDQTZa4ZmBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ahah qunari invasion ve Fen'Harel, aylar once bi leak vardi qunari dlcis diyordu dogruymus demekki ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Teori Hacı ben Qunari lerle alliance yaptım, onların saldırması bana saçma geldi. Oyunda bir iki war table mission da geçen "those from across the seas" eğer Qunari lerin de kopup geldiği Kossith denilen ırksa (Qunari ye benzemiyor diyor Iron Bull ama genetik birader bu nasıl benzemez) - onlar saldırıyor olabilir belki. Ha öte yandan, Bioware bu, yapar retcon u saldırtır Qunari yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2015/08/29/dragon-age-inquisition-pax-2015.aspx eylulde cikacakmis, daha 2 hafta olmadi yeni dlc cikali bu ne hiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 farkli farkli ekipler yapiyor dlcleri, bu sonuncu son bi kac aydir yapiliyordu digerlerinin yaninda benim anladigim. 2 yil birden ileri atladigi icin yarim kalan tum questlerinizi bitirin demisler ayrica, dlc questleri dahil. onceden yapilan secimlere gore bazi companionlarin buraya dahil olup olmayacagi sistemde guzel olmus. ben Descent den gelen craft malzemeleri vs ile iron bull u donattim ekledim gruba, hazirim. bu arada trailerda ya mind control altinda yada egitimli dragonlar var gibi qunari tarafinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 son dlc (epilogue) oncesi patch gelmis, dlc de sali gunu geliyordu galiba. skyhold da wardrobe eklemisler sonunda pijamayi degistirebiliyoruz. bide golden nug heykeli var, topladiginiz collectible itemlari ( herb seeds, crafting schematics, mounts, Skyhold decorations, and potion recipes) baska karakteriniz varsa onlara da veriyor sizde ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 yeni dlc cikti tum platformlarda, klasik 5-6 saat ana quest + onun disinda yapilabilecek ek zimbirtilar yan questler vs gene 15-20 saati bulur onceki dlcler gibi heralde. bol hikaye ve elf lore, onceki bir takim soru isaretlerine cevaplar falan filan baya guzel demisler hikaye icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Diyorum bunda birseyler rahatsiz ediyor beni fov mus. Herhalde 40-50 arasi birsey 90-100 e cekince rahatladi ortalik. http://www.bfcinematictools.com/dai/ Su programla oluyor fyi.. Baska kamera ozellikleride ekliyor ss vs icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 fov field of view mu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 http://oi57.tinypic.com/11joi84.jpg http://oi62.tinypic.com/2z4lis0.jpg ilk resim default fov neyse o digeri 90.. ilkinde ben cok darlanmis hissediyorum ornegin hic bir sey gorunmuyor gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 90 biraz fazla olmuş sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 console crap. ilk resimdeki muhtemelen 75 ya da 60 dir. sebebi konsollar. konsollarda fov fixtir. olmadigi oyun varsa da istisna. hemen hepsinde yok. sebebi de performans. fov buyudukce cizilmesi ve kaplanmasi gereken sey artar. dolayisi ile oyunu en genis fov icin optimize etmen gerekecektir. konsol dedigin zayif bir donanim oldugu icin ve ortak resource kullanan isler bol oldugu icin oyun yapimcilari konsolda belli bir fov da performans/detay optimum bir seviye elde edip herseyi kilitlerler. eger yukseltilebilen bir fov ayari koyarlarsa bu performansin bir kismini oyuncu cogunlugunun ozellikle single playerda kullanmayacagi fov gibi bir seye yatirarak resourcelarin bir kismindan vazgecmek demek. atil resource yaratmak istemezler. o yuzden fov u sabitlerler. pc nin bu dertleri yoktur. zira pc ler cogu durumda ayni detay seviyesinde performansli calisabildikleri ayarlarda fov artisinin yaratacagi ek yuku rahat rahat kaldirirlar. o yuzden cogu pc oyununda fov ayari olur. yani medium ayari rahat calistiran bir makina fov artinca ayni ayarda cakilmaz. konsolda sinegin yagi cikarildigi icin yapimci shitstorm riski almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 İstedigine cekebiliyorsun sen yaziyorsun rakami. 80-85 de iyi olabilir ornek icin yaptiydim. Bu arada aci kamera vs ayni yerde hic bir degisiklik yok onlarda. Alt tab yapip tik tik degistiriyorsun aninda gorunuyor etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 estetik kaygilar da var. fov bazi grafik motorlarinda fisheye lens gibi davranarak distorte ediyor. adam artstyle inin bozulmasini istemediginde de fov u kilitler. ama asil sebep konsollarin dandirik donanimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Biliyoruz abi bunlari bunda da oluyor hafif fish eye 90 ve ustunde. Ama ornegin bunda zoom out hack vardi bir ara simdi calismiyor patchlerden sonra onda kamerayi geri cekiyordun infinite.. Konsol olayindan dolayi fov sabitleme bunda. Dungeonda vs sorun olabiliyordur simdi tum oyunu konsol fov una gore ayarladiklari icin. Oynarsam gorursem yazarim oralari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 verimli degil bu fov olayi cut scene lerde falan bozuluyor hafif ortalik vs. zoom out hack iyiydi oda gitti. neyse uninstalled again! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 metacriticde son durum 4chan bunlari bombaladi mi? oyle gibi durmuyor gerci yorumlar. oyun launchunda yuksek olan user review lar zamanla dibe vurmus. oyundan en mutlu olanlar ps4 tayfasi, en mutsuz olanlar pc ciler gibi duruyor. baya bir yorum okudum hepsinden. pc cilerin dusuk not verme sebebi rpg derinligi yok, side questler kotu, interaction az vs gibi seyler. xbox cilar agirlikli olarak neden bizde oyun guzel gozukmuyor, neden lagli, neden takiliyor vs gibi sebeplerden not kirmis. ps4 te notlar daha yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar