Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 iyide 85 tl ye rus almak varken. ki bölge kısıtlamasıda yok oyunun edit(tahminimce) . neden 40-50 tl fazla veriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Winter palaceda asscreed referansı var, dinleyin anonsları ahah. Şarkıların fransızca versiyonları da çalınıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://www.gamekeys4all.com/405-dragon-age-inquisition-dlc-cd-key-origin.html?a_aid=cdkp aldım 3 dk da key geldi $46.37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 arcane said: oyunun hedef kitlesine çok bile zaaa http://i.imgur.com/54rjhMx.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://www.gamekeystore.net/store/dragon-age-inquistion-origin-key.html Gayet turklerin kendi sitesinde 118TL niye gavura para veriyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Yazan adam hergün dört hotkeyli oyun oynamasaydı keşke ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Hinterlands da dragon ne arıyor kardeşim, nerede bu belediye, zehirlesinler bunları, birilerini ısıracak daha lvl 4 partiye ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 senin lvl 4 de orda ne işin var, herşeyi devletten beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 o değilde, potionları update etmeyi unutmayın masadan, onlar bile upgrade oluyor :o etkisini süresini vb arttırabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Yalnız merdivenden inme animasyonunun tek olması (vıjjjt) komik olaylara sebep olabiliyor, şu Hinterlands daki kuledeydim, beyaz saçlı ninem ikinci kattan birinci kata merdivenden kayarak iniverdi sdfsd EDIT: Bir de 2560x1440 ultra da baya akıcı oynanması da hoşuma gitti hanny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Karag8z said: iyide 85 tl ye rus almak varken. ki bölge kısıtlamasıda yok oyunun edit(tahminimce) . neden 40-50 tl fazla veriyorsunuz? international edition in english dlc opsiyonu var. international bir cd key regional bir origin uzerinden yuklenirse eger, ornegin almanca oldu diyelim oyun regiondan dolayi, bu dlc kullanilarak oyun ingilizce oluyor. russian ve poland gibi region only cd key lerin bu opsiyonu yok. g2a gibi yerlerde eng ve rus versiyonlar arasinda 10 dolar fark var. degmez iskence cekmeye, workaround aramaya. http://www.reddit.com/r/Games/comments/2n0akh/beware_buying_dragon_age_inquisition_in_official/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ağzımın suları aka aka oynuyorum ya. yorum olarak sadece bunu yapabiliyorum yani. resmen 'sonunda be bioware' dedirtti seneler süren rezil oyunlardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 sen beğenme nolur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Namessar said: Karag8z said: iyide 85 tl ye rus almak varken. ki bölge kısıtlamasıda yok oyunun edit(tahminimce) . neden 40-50 tl fazla veriyorsunuz? international edition in english dlc opsiyonu var. international bir cd key regional bir origin uzerinden yuklenirse eger, ornegin almanca oldu diyelim oyun regiondan dolayi, bu dlc kullanilarak oyun ingilizce oluyor. russian ve poland gibi region only cd key lerin bu opsiyonu yok. g2a gibi yerlerde eng ve rus versiyonlar arasinda 10 dolar fark var. degmez iskence cekmeye, workaround aramaya. http://www.reddit.com/r/Games/comments/2n0akh/beware_buying_dragon_age_inquisition_in_official/ şu olay kanser etti beni lan bütün origin lehçe ingilizce yapamıyorum öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Level 15 oldum, tüm karakterlerin ability tree lerine reset atıp düzgün build yaptım hepsine, buildlerine uygun itemleri craftladım ve hinterland deki level 12 dragon frostback i öldürmek için yola çıktım ilk attığı fireball da grubun yarısı ölme eşiğindeydi, ardından gelen aoe pull ile maceram son buldu ne umutlarla gittim, toplamda 10 saniye sürdü fight sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 fire res setleriyle gitmek lazım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 şu an oyun 44.83 usd 90 tl civarı. Gene 125 liradan ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 44.83 dolar 99.5 TL gibi yapıyor, Nuuvem'de 96 TL hala, daha da ucuzu yok zaten. Pusudayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 oyun ilerledikçe güzelleşiyor lan, skyhold falan süper olmuş oyun goty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paging Kaede Norak said: oyun goty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 katılmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ahah evet kesin oyledir skyrimi kac saat oynamisti norak 300 mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 dedi umutsuzca crack bekleyenler :D neyse o değilde, templar behemoth... :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 twitchten baktım 12 tane hede topla questi yapıyordu adam. GOTY confirmed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ahahaha ilaçlara bakim dedim paso lamer adresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar