Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ha? yok o yüzden orda virgül var, asd tacticale alışınca çat çat baya hızlı komutlar veriliyor sevdim gibi ama mouse scroll tuşunun değişmesi gerek kazara geçiliyor arada alakasız yerlerde. bide gereksiz parlayan yerler var gibi sanki bloom ayarını bulursam kapatıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 zipzip said: Haftalardır heyecanla bekliyorum, dün prologue bitirip Hinterlands'e gittim, bi Origins zevkini vermedi ya, çok mutsuzum dragon age 2'den sonra buna neden bu kadar heveslendiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 prologuedan sonra haven ı dolaştım biraz dağ tepe heryere çıktım, chantrynin çatısına çıkılsa orayada çıkıcaktım dfs bide search ile gözüken itemların daha bir belirgin olması lazım ağaçlar falan çok engel oluyor, shimmering yapsalar daha iyi olur gibi, http://i.imgur.com/o8DWlZh.jpg - http://i.imgur.com/ucn3y0a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 kitap buldumda bi tane, andraste'nin kızları.. bunlardan birisi önceki oyunlardan "malum başka birisi" ile biraz fazla ortak yöne sahip sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ee multiplayerı nasıl deneyebildiniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 sp güzel multiye sıra gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 multide pre-made charlar var, oynayamadım ama 12 tanenin 3'ü açıktı, geri kalanı unlock ediliyordu bir şekilde. me3'tekine benziyor sistem anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 multiyle işim yok benim pek, tek sp ile ilgiliyim lakin oyun devasa haven ne büyükmüş lan derken hinterlands a geçince mind-fuck oluyor birden, heralde me1-2-3 + da1-2 hepsi sığar bu oyuna rahat tüm zoneları açınca, yapacak 100lerce şey var ayrıca, çok eğlenceli. bide ana menude çok bekleyince kitleniyor oyun bazen lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 zorluk nasil peki ? sadece kendi char inizla ilgilenip, arada pot icip, diger 3 eleman ne hat yerse yesinler, diye takiliyo musunuz ? oyun eglenceli olabilir ama bu challenging anlamina gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ben hard da oynuyorum, boss fight a girmedim prologue hariç, 4v4 max giriştim, şimdiye kadar zorlamadı. Nightmare de oynamak gerekebilir, iila kanser olucam deniyorsa sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 downloadu kanser etti ya, akk bitti zaten aheste aheste iniyor üstüne bir de resetleniyor mu download ne ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 son tahlilde ne diyorsunuz şimdi, oyunu alalım mı? ben epey kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ben beklemeyi düşünüyorum şahsen, hem buglar falan fixlenir hem ucuzlar az. Wod var nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 brienne'i iyi yapamamışım, baştan başka bir char yaptım. :) yalnız yarım saatte bir directx crash, memory leak mi var nedir anlamadım gitti. aynı sorundan muzdarip bayağı insan varmış, hatta biri 4gb vram var, o bile çöküyor demiş. oyun çöktü, windows bozuldu ya. Teşekkürler ea ve amd. ssd mi bozuldu nedir cidden bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 evet oyun oyunun koruması ssd bozuyor. çıktığından beri uyarıyor insanlar 4chanda http://i.4cdn.org/v/1416495574936.jpg direk gidin refundınızı alın. yazıktır şu oyuna para vermeyin http://i.4cdn.org/v/1416498500296.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 oyun sabahtan beri açık, alt-tab yapa yapa iş yapıyorum, arkada çalışırken cs dm, comp attım, hs attım 7-8 el, hala açık, bir kere mouse u algılamadı, onu da tekrar alt-tab yaparak çözdüm, gık demedi daha. true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ssd bozan oyun top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Allah belasını versin, şaka mı bu? Cidden 3 yıllık ssd gitti mi ya. Windows açılıyor, 3dk sonra ssd usage % 100, rebootta bios görmüyor sonra. püh tüküreyim böyle işe. ama oyun ssd'de değil, sadece origin. Neyse okuyayım ne yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 illa zor istiyorsanız friendly fire var ehe trash mob zor değil zaten olması gerekmiyor ama kendi levelin 3-4 üstünde gelirse ama bam güm kesiyorlar 1 shot oluyor ranklı armorlu elemanlarda öle herkesi seç hadi saldır olamıyor pek, ölmüyor tipler öle 2 vuruşta hp kendi dolmadığı için 2 grupla arada kalırsanız gg olabiliyor arada ayı falan çıkıyor başka şeyle savaşırken vs. surekli potion spam yaparsanızda 5dkda bir kampa geri gitmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 valla o denuvo mudur nedir drm sini kırmaya çalışan rus hackerlardan biri söylemişti "denuva aşırı okuma yapıyor o yüzden ssdye sakın kurmayın" falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ssd'ye oyun mu kurulur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yeni patch ile anakart yakacaklarmış. üreticiler kan ağlıyor. ciddi ciddi nasıl yapıyormuş bu olayı.. edit: şurada yazmışlar ama ciddi ssd leri gümleyen varsa davalık falan olurlar mı? http://www.cheathappens.com/show_board2.asp?headID=124446&titleID=19120 Lords of the Fallen da kullanıyormuş. korsanı bitirecez diye öyle bir abanmışlar ki artık donanımı kemirmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 fifada falan da var. samsung ssd monitoru kurucam şimdi yok yere sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 nasil ya, ne demek ssd ye zarar vermek oha, nerdeyse yakinda normal hdd kalmiycak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bu sadece DENUVO kullananlarda geçerli sanırım. Bu oyunların listesini bulamadım gog dan. Bilelimde yüklemeyelim. Zaten DRM de oyunları %5 %10 yavaşlattığı söyleniyordu. Konsolcu olacaz artık. edit: The game's readwrite operations per 40 minutes resulted in 30 GB of data processed. Yani 60 - 70 saat bu tarz bir oyun oynadığında aşağıdaki tablo çıkıyor. 3-4 yıllık veri transferi yapmış gibi miladı doluyor. Emiyor resmen. http://i9.pixs.ru/storage/5/1/2/855315e479_7456270_14771512.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar