Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: Inquisition

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

ya bu keep iyi hoş da tonla irili ufaklı olay var hatırlamadığım, cidden uğraştırıyorlar gereksiz. verelim save'i okusun işte ne yapmışız. o kadar save tuttuk, hamallık yapıyoruz. ne bileyim ben şimdi hangi şehri kurtardım, oynayalı 5 yıl olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Çok çok iyi review'lar okudum, açıkçası oyundan umudum sıfırdı ve takip etmemiştim ama şimdi alayım diye düşünüyorum.
O kadar shitstorm'dan sonra DA:II oynamamıştım, kopukluk yaratır mı acaba.

DA2 çıkış fiyatina kesinlikle degmezdi ancak su anda ucuzdur muhtemelen. mevcut fiyatını hakediyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

Sorieno said:

Çok çok iyi review'lar okudum, açıkçası oyundan umudum sıfırdı ve takip etmemiştim ama şimdi alayım diye düşünüyorum.

DA2 çıkış fiyatina kesinlikle degmezdi ancak su anda ucuzdur muhtemelen. mevcut fiyatını hakediyordur.

Fiyatı değil ya sorun.
Verdiğim emeğe değecek mi, merak ettiğim o.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Namessar said:

Sorieno said:

Fiyatı değil ya sorun.
Verdiğim emeğe değecek mi, merak ettiğim o.

kotuydu, ama yarattıgı hype, istedigi para ve egosu tavan vurmus bioware in vaadlerinin yarısını bile yerine getirmedigi icin kotuydu. ustune eleştirenlere bioware cok saldırgan bir tavır gosterdi, tepki daha da buyudu.

yoksa oynanmayacak kadar kotu degildi. o kadar da degil. gayet keyifle oynarsın. 100 üzerinden 70 lik oyunu 95 lik miş gibi kakalamaya kalktıklar, degil diyenin de kafasına vurmaya calıstılar, ofke ondan.

ancak kalite biraz dusuk bir oyun. gene de eglendirir.
Sosyal ağlarda paylaş

işin kotu yanı bioware da2 fiyaskosundan yanlış dersler aldı.

ornek veriyorum, da2 de hikaye pembe dizi tadında sacma sapan ilerliyor, derinlik yok ve ilginc degil. yan karakterler ilginc degil. anime tipi karakter de var, anders gibi gerizekalılar da. ancak onca elestiriden sonra adamlar "epic scale event olmadıgı icin begenmediler" mesajı aldılar. sanki bütün dert tum kıtayı etkileyen bir hikaye yerine tek karaktere odaklanan ve tek sehri ilgilendiren bir hikaye olmasıymış gibi. dogru anlatsalardı kotu bir fikir degildi. ancak onlar işlerine gelen dersleri çıkarmakta ustadır. diger tum oyunlarında yedikleri bir halttır bu.

boyle tonla DA2 den yanlış alınmış ders çıkarabilirim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

keep için detaylı bi guide var pcgamerındı galiba, ama tam 2 saat sürüyo herşey tek tek açıklıyorlar :)

akşam oturdum, unuttuğum isimleri wiki'den baka baka yaptım ama kesin save'ime uymayan 2-3 şey karışmıştır arada. :) neyse en azından o default terribad warden ve champion finalleri olmayacak.

yalnız bu pre-loader pause ertesi başa mı dönüyor? %8'den %3'e geri kaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...