Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hereos 3 seven kingdoms 1-2[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 red alert 2 civilization 3 age of empires Medieval Total War[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 medieval total war da alternatif starteji yok ama oynanabilirliği en yüksek olarak cok kişilik savalar veriyor elimize[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ayrı ayrı ele alırsak rts: :Age of kings tactic strategy: Commandos turn based: Bi aralar hannibal diye bi oyun vardı(adını yanlış hatırlıyo olabilirim) işte o.Ama civilization da güzel işte bide tür olarak ayrılamayan stratejiler var: patrician 3 eu2 hoi tycoon tarzı stratejilerden: railroad tycoon 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Ardeth, 11 Eylül 2004 23:54 tarihinde demiş ki: hereos 3 seven kingdoms 1-2 +1 heroes u unutmuşum ;)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Dungeon Keeper 2[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 starcraft medieval total war rise of nations[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 total war rulzz.[signature][hline]Buyuyunce ne olcan? Yalama olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Total War serisi Master Of Orion II Civ serisi Starcraft + Warcraft[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 RTS: Starcraft TBS: Civ3[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 sc bw homm 3 armageddon's blade shadow of death red alert 1 dune 2000 preatorians ( fena değil ya işte roma olunca +_+ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Starcraft, Shogun: Total War, Civ3.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 myth: the fallen lords myth 2: soulblighter ilk beşe girecek diğer oyunları da sayardım ama soru tek oyun demiş, millet onar onar yazmış.. ben bu ikisini tek oyunmuş gibi varsayıyorum.. huun kardeş blizzard'ın elinden çıkan bütün oyunları toplasan myth'in 25 chapter'ından biri eder ancak, öyle diyeyim.. :) oynanacak değil yaşanacak oyun.. hayatımın sonuna dek anabileceğim bir deneyimdi..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Starcraft RA 2 Medieval Total War... bu üç oyunda beni yenen sayılı kişiler oldu ha bi de unutmadan Fifa 2004:)[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 12 Eylül 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Battle Bugs :)[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 çok düşündüm birde Dungeon Keeper II ve Warcraft 2 eklemeye karar verdim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 starcraft , heroes 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Multisinde Sudden strike 1 Singleda sc broad war... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 SC:BW üstüne tanımam, belki bir de Age Of Kings[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 starcraft tabi. warcraft 2-3. ne bileyim işte age of empires çok oynamışlıım vardır (bunu çok diyorum ama starcraftta saatler saniye gibi geçtiği için çoğu kez mousu tutmaktan elim kansızlıktan buz kesiodu uyuşuodu) saymışsınız zaten de birşey eksik. hearts of iron. sacrifice(qwe) tavsiye etti. IIWW.36 48 arası,hangi ülkeyi isterseniz.riskin advanced versionu gibi bişey. çok teferruatlı ama. 3d grafik yok oyunda, yine de çok güzel.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anatolian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ya simdi size Reunion dersem bana fosil demezsiniz dimi? :)[signature][hline]WWP Ayyaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Asıl fosil denecek birisi vrsa oda benim.Ben hala TOBRUK taki tadı hıcbır oyundan alamıyorum.Gunlerim gecerdi basinda gunlerim.Saatler deil..C-64 Oyunu.. 87 filandı oynadımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 myth I i oynadım, zamanına göre 97 sanırım beni çoşturan bir oyundu. Ama strateji olarak düşünülemez farklı birşey, hele ara geçiş filimleri ve karizmatik hikaye anlatıcısı sesiyle resmen olanları dinlerken kapılıyordunuz olaya. Civilization - amiga da oynadım ve delirdim, ne bu oyun böyle diye. Amma detay, düşünce, taktik. Ama kaydedemediğimden hep yalan olurdu oyunlarım. Settlers - Amiga da al sen bunu 40 bölüm ve koca haritalarla taparsın tabii.... Settlers II ile altın çağını yaşadı devamını kabul etmiyorum. Warcraft II - bilgisayarımı alelacele aldıran oyundur. Tanıtımını pc world'ün türkiye'de ilk defa dağıttığı euro 96 içerikli cdsinde görüp oynamıştım. 2-3 bölüm oynamama rağmen tapmış ve koşarak oyunu edinmiştim. O zamanlar kopyalarda kitapçıkta olurdu, kitapçığında hikayesini bile okumuştum. Red Alert - Command & Conquer İlk çok oyunculu strateji tecrübelerimden biri, diğerini nba 96 ile yaşamıştım. Telefon ile modem arama döneminde tey tey tey o zamanda gs li eski futbolcu ümitle oynamıştım galiba =) yenmiştim eheh Simcity - 91 den beri severek oynadım herhalde North & South - ilk tecrübelerimden , arkadaşım amiga da x copy ile kopyaladığında shift tuşu ile diğer birimleri yöneteceğimi akşama çözüp sonra delirdiğim oyun... Bu eğlence ve strateji içerikli harmanı bir daha zor tadarım herhalde...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 benden baska amiga da civilization oynamis biri daha oldugnu bilmek ne hos :) Ben ilk cektirdigim de 4 disketti, ilk demo da takiliyordu, hani bilen bilir amiga da ilk demosu saatler sürerdi (mecazi tabii ) norths & south da mexica linin gelip dinamit atma olayini dahala hatirlarim :) hatta amiga mi ilk satin aldigimda, birlikte aldigimoyunlar dan biriydi. Bir baskasi yanilmiyorumsam Mortal Kombat 2 idi. hani max i secince 4 üncü disketi isterdi :) Sonra Settlers i amiga da, split screen + 2 mouse ile abime karsi günlerce oynadigimizibilirim. Allahim sen gel settlers gibi mükemmel bir oyuna bide split screen + 2 mouse özelliği koy. ah ah ne günlerdi :)[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 evet golge civ bendede deli gibiydi, 10 dk o girişi gösterirdi, bende çare olarak bir oyunun başında kayıt almıştım. Oradan başlardım =) ama malesef geniş bir kayıt şansı yoktu. Settlers'a gelince, abudik gubidik prenses resimlerinin altından ülkeseçerdik hehehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar