xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 pilavım var, yanına etli bir şey yapcam da ne yapsam karar veremedim. pirzola, kıyma, tavuk göğüs, piliç but falan var buzlukta. şöyle 30-45dk'da ne yapsam güzel olur pilavla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 pirzola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 salçalı falan nasıl yapılır peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 salca dokecrkain ustune salcali oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hazır salcaysa domates kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 salataya tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kermit said: salca dokecrkain ustune salcali oluyo altına döksem? pirzolalı salça mı olur o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Yada salcanIn uzerine pirzola dok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 salcanIn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 direk tavada mı yapıyım yoksa önce pişiriyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bütün etleri miksere at karıştır sonra tavaya atıp pişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kemik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 pirzola varken başka hiçbirşey yenmez ki. dünyanın en güzel şeyi. yemeği değil bak şeyi. yaşam amacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 vitamini orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kisik ateste 10 dk karistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kulak memesi kivamina gelene kadar yogurmaya devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 pirzolaları az yağda kızart. ondan sonra kapaklı bir tavaya diz. salça domates ve az ılık suyu karıştırıp üzerine dök. baharat olarakta kekik ve karabiber güzel olur. kapağı kapa kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 aras gökalp eve online aldım siz d ealın lan 5 dolar steam de oynayalım beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 evde sarımsak yok ya :( şimdi fark ettim onu.. neyse onsuz yapcez artık, acı sosun içindeki sarımsakla idare ederim. neyse bi tarif buldum, bakıyım nasıl olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 buzlukta epey stok çalışmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Soganlar pembelesinceye kadar bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 at yağa kızart tuz dök ye şuraya yazana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bosphorus said: pirzolaları az yağda kızart. ondan sonra kapaklı bir tavaya diz. salça domates ve az ılık suyu karıştırıp üzerine dök. baharat olarakta kekik ve karabiber güzel olur. kapağı kapa kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir. benim bulduğum tarifte bunun gibiydi ama önce kızartmak yerine suda pişirme/haşlama arası bişi yapıp yumuşattırıodu. sonra da az ılık su dediğin yere o ilk baştaki sudan koydurtuodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Tavuk göğüsten salçalı sote yap. Domatesli biberli soğanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sonra ananı da koyup karıştırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar