xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 pilavım var, yanına etli bir şey yapcam da ne yapsam karar veremedim. pirzola, kıyma, tavuk göğüs, piliç but falan var buzlukta. şöyle 30-45dk'da ne yapsam güzel olur pilavla birlikte
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 salçalı falan nasıl yapılır peki?
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 salca dokecrkain ustune salcali oluyo
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kermit said: salca dokecrkain ustune salcali oluyo altına döksem? pirzolalı salça mı olur o zaman?
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 direk tavada mı yapıyım yoksa önce pişiriyimmi?
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bütün etleri miksere at karıştır sonra tavaya atıp pişir.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 pirzola varken başka hiçbirşey yenmez ki. dünyanın en güzel şeyi. yemeği değil bak şeyi. yaşam amacı.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kulak memesi kivamina gelene kadar yogurmaya devam edin
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 pirzolaları az yağda kızart. ondan sonra kapaklı bir tavaya diz. salça domates ve az ılık suyu karıştırıp üzerine dök. baharat olarakta kekik ve karabiber güzel olur. kapağı kapa kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 aras gökalp eve online aldım siz d ealın lan 5 dolar steam de oynayalım beraber
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 evde sarımsak yok ya :( şimdi fark ettim onu.. neyse onsuz yapcez artık, acı sosun içindeki sarımsakla idare ederim. neyse bi tarif buldum, bakıyım nasıl olcak..
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Soganlar pembelesinceye kadar bekleyin
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 at yağa kızart tuz dök ye şuraya yazana kadar
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bosphorus said: pirzolaları az yağda kızart. ondan sonra kapaklı bir tavaya diz. salça domates ve az ılık suyu karıştırıp üzerine dök. baharat olarakta kekik ve karabiber güzel olur. kapağı kapa kısık ateşte suyunu çekene kadar pişir. benim bulduğum tarifte bunun gibiydi ama önce kızartmak yerine suda pişirme/haşlama arası bişi yapıp yumuşattırıodu. sonra da az ılık su dediğin yere o ilk baştaki sudan koydurtuodu
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Tavuk göğüsten salçalı sote yap. Domatesli biberli soğanlı.
Öne çıkan mesajlar