screamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bence toplu iş görürler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: SilphatosIce_, 12 Eylül 2004 09:17 tarihinde demiş ki: LOL, peki çiftliğin asıl amacı olan çiftleşme olacak mı bu güzide yapımda? Bwahahahahha LOL Yarıldım bitti buna :lol: Ayrıca Seda Üren rulz diyorum ve Sırf onun için izlemeye devam ediyorum çifligi :-P[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 muahah seren serengılın köpeklerini kurt kapar orda yada inek teper[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 suan tvde ehe gidiyolar çiftlik evine seren serengil bi dünya bavulla fln bune be :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 seren serengil tam arıza ya "ayna yokmu bu evde?" "e biz ne giydigimizi nerden görücez" "ben bi bavulumu düzenliyorum" "ne koydugumu hatırlamak istiyorum" ulan bütün evi getirmişsin kaç bavul var zaten yunus günce öldü taşıyıp yardım edim diye[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 en çok da su daha fazla aksın diye anten ayarı yapar gibi ellerinde boru sağa sola giderlerken güldüm hidrolik hocam görse intihar ederdi ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 armağan ın bolca "erjaaan bey" diyeceğini duyar gibi oluyorum...ağa oldu ya hep muhattapı o olacak.. bu arada zeynep özal günün birinde seren serengilin köpekçiğini ezecek gibime geliyor..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Beter olsunlar.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Güzel fikir yaw - sinir olmakla beraber saygı duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Direk yaksınlar hepsini. Onlarda acı çekmesin günlerce biz de. Hem 1 seferde ratingin dibine vuran TVde kazanır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Inquisition yapalım :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 nezaman, hangi kanalda yayinlaniyor bu :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: orc_lord, 12 Eylül 2004 06:12 tarihinde demiş ki: atv de 2 gün önce tanıtıldı.[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ablamda dun azcık baktı yanımda koptu gulmekten walla ben ızlemedım gercı bıdahakını ızlıyım de yunus gunce herkese yardım etmıs oyle dıyordu dıgerlerı gıtmıs hemen yayılmıs :) bunlar anca 3 4 gun dayanırlar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Absolut, 13 Eylül 2004 11:23 tarihinde demiş ki: Direk yaksınlar hepsini. Onlarda acı çekmesin günlerce biz de. Hem 1 seferde ratingin dibine vuran TVde kazanır. yakmasınlar abi, petek dinçöz yok çünkü aralarında, yani boşuna israf etmiş olurlar o kadar yangını.. yunus günçe iyidir bence en çok o dayanır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ercan Akışık varyaa çok bomba çiftlik ağasıda seçildi. Harun Kolçak ve Ercan Akışık keşke olamsaydı =) ama kalite getirdiler. Yunus da ölücek hala centilmenlik peşinde kızlara yazıyor ibiş. Bu arada ne biçim çiftlik hayatı? Tuvalet normal alaturka olmalıydı. görürdük o zaman =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ne zaman yayınlanıyor bu? Şöyle 2, 3 dk izlesem bayılmam değil mi? Korkuyorum tv'yi açmaya. Demin açtım atv'de Ankaralı Turgut vardı, 5 sn daha izleseydim beynim patlayabilirdi. Fan bozulmuş zaten, çok sıcak kafa.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 İyrenç...[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ya bölümleri haftaiçi şahane günlermi ne var onda yayınlanıcakmış dünde 22:30 da başlamıştı[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: blackchaos, 13 Eylül 2004 13:11 tarihinde demiş ki: Tuvalet normal alaturka olmalıydı. görürdük o zaman =) Alaturkayı klozete tercih ederim :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Oha be Neyini tecih ediyısun, ha ben işimi zor yapmayı severim onu mu dıyosun :P Tabi zevk meselesi neyse konu sapmasın. Bence 1 hafta sora Hepsi SAPIR SAPIr dökülmeye başlıycaklar isyan çıkartıcaklar görürsünüsüz :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Alaturka WC iyidir. Adamın ağzındaki sakızı bile çeker çıkarır. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hemde çok daha hijyeniktir.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Kesinlikle.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bel Fıtıgı olanlar ıcınde İyimidir? Yada bi süre sora özellikle işiniz uzarsa ayak kaslarınızın artık sizi taşıyamacak hale geldıgınde bile iyimdir? yapmayın yahu :) Neresi iyi..[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar