Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ünlüler Çiftliği

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

said:
SilphatosIce_, 12 Eylül 2004 09:17 tarihinde demiş ki:
LOL, peki çiftliğin asıl amacı olan çiftleşme olacak mı bu güzide yapımda?

Bwahahahahha LOL
Yarıldım bitti buna :lol:

Ayrıca Seda Üren rulz diyorum ve Sırf onun için izlemeye devam ediyorum çifligi :-P[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

en çok da su daha fazla aksın diye anten ayarı yapar gibi ellerinde boru sağa sola giderlerken güldüm

hidrolik hocam görse intihar ederdi ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 13 Eylül 2004 11:23 tarihinde demiş ki:
Direk yaksınlar hepsini. Onlarda acı çekmesin günlerce biz de. Hem 1 seferde ratingin dibine vuran TVde kazanır.

yakmasınlar abi, petek dinçöz yok çünkü aralarında, yani boşuna israf etmiş olurlar o kadar yangını..

yunus günçe iyidir bence en çok o dayanır orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ercan Akışık varyaa çok bomba
çiftlik ağasıda seçildi.

Harun Kolçak ve Ercan Akışık keşke olamsaydı =) ama kalite getirdiler.

Yunus da ölücek hala centilmenlik peşinde kızlara yazıyor ibiş.

Bu arada ne biçim çiftlik hayatı?
Tuvalet normal
alaturka olmalıydı. görürdük o zaman =)[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman yayınlanıyor bu? Şöyle 2, 3 dk izlesem bayılmam değil mi? Korkuyorum tv'yi açmaya. Demin açtım atv'de Ankaralı Turgut vardı, 5 sn daha izleseydim beynim patlayabilirdi. Fan bozulmuş zaten, çok sıcak kafa.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Oha be Neyini tecih ediyısun, ha ben işimi zor yapmayı severim onu mu dıyosun :P
Tabi zevk meselesi neyse konu sapmasın.

Bence 1 hafta sora Hepsi SAPIR SAPIr dökülmeye başlıycaklar isyan çıkartıcaklar görürsünüsüz :)[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...