kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kütahyada ölenler patidenmiymiş ? bana bu mutlu haberi verecek kim var ? patiden öldü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben öldüm kütahyada, sonra geri geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 depremlerde yine yüreğim, yangınlar çaresiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Laorx said: said: depremi fırsat bilerek facebook'da "kuzey anadolu fay hattı" ismiyle hesap açıp insanları dürten kişiler türemiş. bu nasıl kafadır arkadaş.. olaya gel ashdha asdafasdas mukemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Laorx said: said: depremi fırsat bilerek facebook'da "kuzey anadolu fay hattı" ismiyle hesap açıp insanları dürten kişiler türemiş. bu nasıl kafadır arkadaş.. olaya gel ashdha abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ahahahah troll lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 tinu said: ohoo bu ufoculara dkos.org a bakarsak harbiden hepimis ölecez heralde, birinin bi kedisi vardı sabit bu noktaya kitlenip kaskatı kesilen bi zahmet bakıversin arada takılma varmı yokmu ona göre kaçalım. şu an yok abi olursa hemen yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://www.dkos.org/ update 21.05.2011 SAAT 00:00 - 24:00 ARASINDA 1. KARINCALARLA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ GÖZLEM VE DENEYLERİN SONUCUNDA KARINCA KOLONİLERİMİZDE YUVA TERKİ BÜYÜK KÜMELEŞME VE ÖLÜM MEYDANA GELMEDİ. DİĞER 11 PARAMETRELERDE DE SIRA DIŞI DAVRANIŞ GÖRÜLMEDİ. 2. DEPREMİN METEOROLOJİDEKİ İŞARETLERİNE (E-DALGAYA) GÖRE YOĞUN PARTİKÜL ÇIKIŞI YOK. 3. ŞOK SİSTEME GÖRE DE ANİ SICAKLIK DÜŞÜŞÜ OLMADI. ÜÇ MADDEYE GÖRE: YIKICI DEPREM İŞARETİ YOK. ergğdğfğerdfüg adam e-dalga geçiyo milletle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 01:39 da marmara denizinde deprem olmuş şiddeti 3 , hisseden oldumu, öncü felan olmasın, http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst7.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Yahu marmara denizinde sürekli böyle minik depremler olur zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 3 şiddetindeki deprem yatakta soldan sağa eşin-sevgilin-partnerin dönerken hissettiğin sarsıntıdan daha azdır tinu kardeşim. O yüzden hissedilmez o şiddette deprem. Aletler ölçer sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 valla ne biliyim malum bina yüksek çok sallanıyor , birde gölcük depreminide hiç hoş yaşamadım tırsıyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 aa depremmiş ya tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 SuSaNoO said: http://www.dkos.org/ update 21.05.2011 SAAT 00:00 - 24:00 ARASINDA 1. KARINCALARLA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ GÖZLEM VE DENEYLERİN SONUCUNDA KARINCA KOLONİLERİMİZDE YUVA TERKİ BÜYÜK KÜMELEŞME VE ÖLÜM MEYDANA GELMEDİ. DİĞER 11 PARAMETRELERDE DE SIRA DIŞI DAVRANIŞ GÖRÜLMEDİ. 2. DEPREMİN METEOROLOJİDEKİ İŞARETLERİNE (E-DALGAYA) GÖRE YOĞUN PARTİKÜL ÇIKIŞI YOK. 3. ŞOK SİSTEME GÖRE DE ANİ SICAKLIK DÜŞÜŞÜ OLMADI. ÜÇ MADDEYE GÖRE: YIKICI DEPREM İŞARETİ YOK. ergğdğfğerdfüg adam e-dalga geçiyo milletle ya Dkos gayet mantıklı tahminler yapıyor. bu ayki natgeo dergisini okumanı tavsiye ederim. Karıncalar muhteşem hayvanlar inanamazsın yaptıklarını deprem içinde en iyi haberci olarak görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 eve alsakmı ne yapsak su karınca evlerinden :) aslında deprem felan değilde gerçekten bu karınca evlerinden almak isterdim hep, sanırım tablo gibi bir şey vardı ordan izleyebiliyordum yollarını yaşayışlarını felan varmı acaba aha böyle bi şey varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 cetintas said: 3 şiddetindeki deprem yatakta soldan sağa eşin-sevgilin-partnerin dönerken hissettiğin sarsıntıdan daha azdır tinu kardeşim. O yüzden hissedilmez o şiddette deprem. Aletler ölçer sadece. zuhauha benzetmeye bak. abi öncü deprem dedikleri nane parçalı faylarda daha belirgindir. yanal atımlıda belirlemek güç olması lazım diye hatırlıyorum. şöle de bişi var. millet tv'ye çıkma hastası olduğu için millet "deprem olacak mı abü!!" diye düşünür duruma geldi. kimse de çıkıp "lan salak deprem olacaksa sana ne, olmayacaksa sana ne? büyüklüğü max 6,3 olacaksa sana ne, 7,5 olacaksa sana ne? önemli olan oturduğun binanın sağlam olması yahu" demedi. Ratingi keser çünkü. geçen bi tanesi çıkmış, burada "6,5ten fazla olmaz. yani daha üstüne dayanacak bina yapmaya gerek yok" diye saçmalıyor. tam komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 dusuncelihayvan said: Dkos gayet mantıklı tahminler yapıyor. bu ayki natgeo dergisini okumanı tavsiye ederim. Karıncalar muhteşem hayvanlar inanamazsın yaptıklarını deprem içinde en iyi haberci olarak görülüyor. doğrudur. bakarım dergiye. ama öyle bi site yapmış ki adamlar. hakikaten çok ciddiyetsiz duruyor ilk bakışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Dkos nasıl bir şeydir yahu.Depremleri maç spikeri gibi anlatmış dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Yalnız artçılar hiç ara vermeden devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 İzmirdeyim burası gayet sakin.Depremi herkes hissetti bi ben hissedemedim.Baş dönmesidir diyebilecek kadar hissetmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://haber.gazetevatan.com/simavda-yardim-skandali/379637/1/Haber seref yoksunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Olm up oldu biraz ama az önce dışarıda biriler deprem oldu falan muhabbeti yapınca bi girdim baktım kandillinin sitesine olm kütahya bildiğin beşik lan dakika başı deprem olmuş nasıl iş abi o resmen kütahya spamlamış sayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 welcome to kandilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Salladı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dımı hıssettım bursadan abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar