Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEPREM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ohoo bu ufoculara dkos.org a bakarsak harbiden hepimis ölecez heralde,

birinin bi kedisi vardı sabit bu noktaya kitlenip kaskatı kesilen bi zahmet bakıversin arada takılma varmı yokmu ona göre kaçalım.
Mesaj tarihi:
euh önceki gece uyumadıydım, böyle yattım dün akşam tam ohşş diye kafayı yastığa koydum sallanmaya başladık

lan diyorum kafam mı iyi noluyo, ama sonra lahoylahoy diye sağa sola gitmeye başlayınca jeton düştü
Mesaj tarihi:
said:

ayriyetten bisey gozume takildi kuranca adli uyenin siteye uye oldugu anki toplam sira rakami 14102
bilirsiniz tevettin iddia ettgi deprem yilin 141 gunu 21mayis 2011 ve bu gune 2 gun kala yani 19 mayis 2011 tarihte

said:
sanirim ilahi bir matematiksel rakamsal zincirin icerisindeyiz..bu olayi kendisi daha bilimsel olarak bir aciklama getirrse seviniriz..
Mesaj tarihi:
şuna bir baksanıza.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2VelI5nktW0J:www.facebook.com/permalink.php%3Fstory_fbid%3D207401192610251%26id%3D123427764340928+Japonya+depremi+g%C3%BCndemdeyken,do%C4%9Fal+olarak+sayfay%C4%B1+ziyaret+eden+%C3%A7ok.Habert%C3%BCrk+teki+haberimde+r%C3%BCyalar%C4%B1mdan+ve+verilen+tarihlerden+bahsetmi%C5%9Ftim....En+az%C4%B1ndan+verece%C4%9Fim+tarihleri+not+al%C4%B1rs%C4%B1n%C4
Mesaj tarihi:
Harbi bu nasil oluyor :)

Birincisi 20.mayıs.2011 ikinci Tarih...7.7.2011
March 11 at 4:14am"">
"EARTHQUAKE FORECAST(DEPREM TAHMİNİ)
Birincisi 20.mayıs.2011 ikinci Tarih...7.7.2011
March 11 at 4:14am" said:

Mesaj tarihi:
Kur'an ın bi şifre kitabı olmadığını anlayamayan dingillerin şu yaptıkları komedi ya.

Ayetlerin numaralarıyla uğraşacaklarına ayetleri okusalar anlayacaklar ilahi dinlere göre kıyamet saatinin allahtan başka kimse tarafından bilinmediğini ama.
Mesaj tarihi:
20 mayıs saat 6 da izmir de 4-5 şiddetinde deprem

21 mayıs ta ise gece 3.43 te istanbulda deprem

bakalım artık

ama şu kesinki fenerbahçe o akşamda sorun yaşarsa dünyada görülmemiş kadıköy depremi olur :D
Mesaj tarihi:
ne çok kütahyalı varmış forumda

bu deprem izmirde olsa yetmedi mi 6 olurdu.

akp li bir yer yetmedi mi 6 demeyeceğim

ama başlamıştır açıklamalar şimdi Allah bu müslümanları sınav yapıyor ondan dolayı oldu
Mesaj tarihi:
said:
depremi fırsat bilerek facebook'da "kuzey anadolu fay hattı" ismiyle hesap açıp insanları dürten kişiler türemiş. bu nasıl kafadır arkadaş..

olaya gel ashdha
  • Yeni Oluştur...