nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Eldarduil said: Herkes yaşadığı şehirde oluyor sandı ve atladı ya... sadasdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 izmir bornova'da hissettik baya. yataktaydım family guy izliyodum. sallandıgımızı hissettim bitsin diye bekledim baktım bitecegi yok kalktım giyindim cıktım dısarı. 2 sigara ictim geri girdim. izmitli oldugumdan alısıgım sallanmaya da, insanlara ulasamamak cok kotu ya. dısarda kimse net bisey soyleyemiyo. arıyorum telefonlar calısmıyo falan. gerci oturdukları yerde baslarına bisey gelmeyeceginden eminim ama yine de ulasamamak cok kotu harbiden. biraz once konustum hissetmemisler bile izmit'te zaten. gecmis olsun herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 normal ki zaten, 1 sene sonra dünya bitcek. bunlar da antrenman olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 NolaxThensbane said: O değilde 99yılında deprem olduğunda 1gün boyunca şebekeler kitlenmişti şimdi absürd bir depremde gene şebekeler kilitleniyor.Ne anladım ben bu 2011den. Ayrıca 2011demişken aklıma geldi maya takvimi yaklaşıyo olm!! maya takviminden önce seçimler bitirecek bizi gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Şebekenin değil de halkın suçu aslında. Bok var gibi telefona sarılıyoruz -biz dahil- Bant genişliği gibi düşünürsek, normalde yetecek bi sayının kat kat üstüne çıkılıyor bi anda, e haliyle kaldırmıyor hatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 SON DURUM; Merkez Kütahya 5.9 ya da 6.1 şiddetinde. Merkezde durum iyi, köylerde göçük olabilir, artçılar devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 DEPREM OLDU HİSSETTİNİZ Mİ -yok allah bize kıyak geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie said: izmir bornova'da hissettik baya. yataktaydım family guy izliyodum. sallandıgımızı hissettim bitsin diye bekledim baktım bitecegi yok kalktım giyindim cıktım dısarı. 2 sigara ictim geri girdim. izmitli oldugumdan alısıgım sallanmaya da, insanlara ulasamamak cok kotu ya. dısarda kimse net bisey soyleyemiyo. arıyorum telefonlar calısmıyo falan. gerci oturdukları yerde baslarına bisey gelmeyeceginden eminim ama yine de ulasamamak cok kotu harbiden. biraz once konustum hissetmemisler bile izmit'te zaten. gecmis olsun herkese. hadi ya degirmendere sallanmis yine golcuk fln ben deprem aninda aradim zaten benimkileri sdffsd konusurken hala deprem devam ediyordu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ya işte belli bi kapasite var, şimdi aslında sıkıntı şu Kendi hattımla, düşürebilirsem eğer konuşabiliodum az önce rahat rahat, şimdi iki tip kanal var konuşmayla alakalı biri SD biri TCH, SD dediğimiz işte ilk başta o bağlanmayı sağlayan, sms lerin falan taşındığı kanal. Sonra tch e atlayıp konuşma yapılıyor. Tabi haliyle sd kanal sayısı tch e gore azdır, e bu kadar insan aynı anda arayınca kanal yetmiyor işte, tch ler yetiyor ama sd ler yetmiyor. ya sürekli arayacaksınız ve şansınızı deniceksiniz ya da bekliceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie said: izmir bornova'da neresinde oturuyon sen tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 3.9 olmuş yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 @seagle: istesen atom meendizi bile olabilirsin @senko: baba fayların yönlerine göre doğrultu, ters, yanal atımlı fay vs diye ayırıyorsun. doğrultu atımlı faylarda bi nane işte düz atımlı fay. bıçakla kesilmiş gibi iki tabaka kayıveriyor. p primer, s sekonder dalgalar. her depremde var zaten bu dalgalar. lan var ya bunların türkçelerini hiç bilmiyorum yalnız. doğrudan strike slip olarak düşündüm ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ya bizimkiler zaten yazlıga gectiler kartepe'nin eteklerinde mustakil ev. hani baslarına bisey gelmeyeceginden emindim yine ama ulasamamak kotu. annem, babam, kardesim hicbirini arayamadım 10dk. bi yere gitmis olabilecekleri falan geliyo aklına direk kan beynime sıcradı. izmir'de hissettigim ikinci deprem bu. ilki cok kısa surmustu. bu da oyledir herelde diye bekledim biraz. baktım bitmiyo kalktım toparlandım. dısarda 15dk hava alıp girdim. sallanarak yasamaya alıstık. bizim ulkemizin durumu bu yapacak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 evlerini boşaltanlara falan gülüyoruz da gece internet başında ölürsek ya, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bornova kparkta arkadaşlar bayaa hissetmiş ben içkiden başım dönüyo sandım deprem oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Llama said: toggie said: izmir bornova'da neresinde oturuyon sen tam olarak özkanlar polis karakolunun yanı. tt'nin karsısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Değirmendere gölcüklülerin durumu nasıldır acaba.Yakın akrabalarımızdan biliyorum beşinci kattan atlıyacak psikolojideler deprem olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Kütahyadaki tanıdıklarımızın üniteleri devrilmiş camlar falan kırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 annemi aradim iste hemen hissettik ama cok fazla sallamadi didi. degirmenderedeler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 valla bende dün akşam gelmiştim konser için izmit'ten, şimdi orada insanlar nasıldır çok merak ediyorum. İzmit'in yerlileriyle bile konuşurken bir çoğu deprem lafından bile irkiliyor, kim bilir nasıl olmuştur millet orada, Gerçi konuştuğum ve büyük depremi yaşamış arkadaşlardan bir tanesi gayet geyik yapıyordu ama, geneli değil tabii öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 NolaxThensbane said: Değirmendere gölcüklülerin durumu nasıldır acaba.Yakın akrabalarımızdan biliyorum beşinci kattan atlıyacak psikolojideler deprem olduğunda. izmit merkez ve derbent'te hissetmemisler. golcuk ve degirmendere'de de cok siddetli bir hissedilme olmamıstır diye tahmin ediyorum. izmir de kutahya'ya cok yakın bir yer olmamasına ragmen baya sallandı ama. sarsıntı siddetli degildi fakat uzun surmesi korkutuyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie said: özkanlar polis karakolunun yanı. tt'nin karsısı. 10dklık yürüyüş mesafesiymiş yakınlığımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bugün napolyon'a allahsızlık gösterilerine bulundunuz diye oldu bunlar pis laikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hürriyet falan "Tüm dünya bu depremi konuşuyor" diye başlık atabilir artık. Twitter'da WESTERN TURKEY ve Kütahya trende koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 lan topiğe yetişemiyorum 1 sayfa okuyorum 2 sayfa eklenmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar