cnpp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aynı şirketten görev yapmaya devam edince sana lvl 2 lvl 3, 4, 5 tarzında görev vermeye başlıcak ve bu görevlerinde getirisi daha çok olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 destroyerle yapabilirmiyiz ki lvl 2 görevleri? bi de caldari cruiser için kötü dedi elemanın birisi bugün bana, minmatar daha iyiymiş, onu önerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Densiz said: Bencillik için söyleyebilecek bir şeyim yok. Pdf yi okuduğumda karşılıksız yapılan bir şey olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım demekki (tahminin için değil, bağlantıyı kaldırmanı istediği için söylüyorum bunu) Tek kötü huyu bencillik olsa keşke :) Destroyerla lvl 2 görevler yapılabiliyo diye aklımda kalmış. Ama %100 de emin değilim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 cnpp said: aynı şirketten görev yapmaya devam edince sana lvl 2 lvl 3, 4, 5 tarzında görev vermeye başlıcak ve bu görevlerinde getirisi daha çok olucak güzel ama, yüksek level görev yapabilmek için gemi gerekmiyor mu? onun içinde para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ya ben caldari görevlerini yaptıkça minmatar standing düşüyor sürekli, -1.50 su an, ileride sorun olur mu başıma? başka görev mi yapsam daha iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Faction görevlerini yapma çok fazla. Belli bir - standingden sonra sana - veren faction bölgesine girdiğinde oranın polisleri sana saldırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Gorevler icin Social skillerine goz atin bazilari ucuz ve standingleri fln duzeltiyor. Gorevden az para geliyor diyenler icinde lvl 3 e kadar gayet 20m lik cruiser is goruyor gorevlerde gemiden dusen itemleri satin olabildigince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 caldari olanlar bc 4 heavy missile 4 yapsin lvl 4 dahil butun missionlara yeter digerlerine allah kolaylik versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu kadar zamandır çok yanlış biliyormuşum yanlız bu oyunu iyi ki indirim olayı oldu da aldık imba ötesiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Densiz said: cnpp said: aynı şirketten görev yapmaya devam edince sana lvl 2 lvl 3, 4, 5 tarzında görev vermeye başlıcak ve bu görevlerinde getirisi daha çok olucak güzel ama, yüksek level görev yapabilmek için gemi gerekmiyor mu? onun içinde para? walla hocam ben oyuna ilk başladığımda türklerden haberim yoktu level 1 yapa yapa bi 9 milyon mu ne topladım, onun parasınada gidip bi thorax toplamıştım. Yani size mining yapın filan diyen adam olursa kaçın ondan o kadar deyim. Bir de bu oyuna zaten sizi bağlıyan böyle ventrillodaki teamspeakdeki arkadaşlarınız olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 saatte 1m civarı geliyor şu an miningle, L1 missionlardan daha hızlı gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ya yeni başladım ben öyle boş gezip pve yapmak için sonra pvp ye falan kaymak için hangi skillere gideyim var mı gayt mayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kime sorsam minmatar gemileri daha iyi pvp için diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 gemi değil ya skilleri bilmiyorum. bi de tutorial a devam etmem için rookie zonde da olmam gerekiyomuş bu solar systemlardan birine git dedi gittim hala aynı şeyi diyo =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bir ara ciddi sekilde dokuman ile yapmaya basladigim blog vardi tabi o zmn issizdim ise girince yatti ama irklar hakkinda az cok bilgi verir halen goz atin isterseniz. http://eve-evreni.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Login olmaya çalışırken saçma sapan hatalar veriyor, doğru adresi girdiğinize emin olun, soket was closed ( wtf? ) falan. nedir bunlar? Yoksa server iki saat açıksa, 3 saat kapalı mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 DareJedi said: Bir ara ciddi sekilde dokuman ile yapmaya basladigim blog vardi tabi o zmn issizdim ise girince yatti ama irklar hakkinda az cok bilgi verir halen goz atin isterseniz. http://eve-evreni.blogspot.com/ (tu) ama çok az şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Pasta said: Ya yeni başladım ben öyle boş gezip pve yapmak için sonra pvp ye falan kaymak için hangi skillere gideyim var mı gayt mayt Help'e bas, career agents var orda. Military Agent'tan başla, sırayla hepsini yap. baya sağlam öğretiyor oyunun mekaniklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ufacık gemimle xenonun destoyerla dalga geçiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şimdi bi daha gel bakim bi sen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yarın aksam cruiseri alıyorum sdfs marell miydi neydi aldım bile çoktan duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Tutorial görevlerinin hepsini bitirdim, advanced vs dahil olmak üzere. Şimdi ne yapmalı? Sisters of Eve diye bir factiona yönlendirdiler. Diğer MMOlarda olduğu gibi bunda da bölge bölge, seviye seviye ilerleme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adem61 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bir şirket bulup onun sana vermiş olduğu görevleri yapacaksın. Eğer madenci olacaksan gerekli skillere ağırlık verip o yönde ilerleyeceksin. ticaretse marketi araştıracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bu kadar uzun bi başlığı okumanın sıkıcı olduğunu biliyorum ama baştan takip edenler mission ve mining dışında yapılabilecek sürüyle şey olduğunu bilirler. bu arada xeno destroyeri salla gitsin demiştim sana oyunda bak adam dalgasını geçiyor Red, gemi ismi maller, parasını toplayıp harbingera geç bir şekilde. Tekrar söylüyorum MİSSON İLE KENDİNİZİ BAYMAYIN, kusarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Aluriel said: kime sorsam minmatar gemileri daha iyi pvp için diyor Rifter (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar