Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5kOSjntEytQ&feature=related benim haberim yoktu şimdi gördüm, elim ayağım oynamaya başladı izlerken :D edit: Kayalarda tek başına dans eden adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi yanlış mı düşünüyorum heralde insalık filan kardeşlik hep beraber yaşamak filan onu anlattı bu video bana :) çok mu gayce oldu acaba dediklerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Lan çok hoşuma gitti gözlerim filan doldu noluyo bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 güzelmiş de litvanyada erkek mi yok lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kalkın litvanya'ya gidiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 2. seferde baktım ciddi ciddi yok erkek litv o.O hadi gidioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yalnız eurovision her sene böyle barış kardeşlik come on europeee yueeeeee diye başlıyor ondan sonra pislikler hile var hep tanıdıklara oy veriyor QQQQ diye bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben gecen sene izledim eurovisionu ama nie böle bisi hatirlamiyom alala. http://www.youtube.com/watch?v=zvt3chGuU8I bu da cok güzel ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 başarılı olmuş baya, ama niye bu kadar geç gördük bu video'yu onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 heheh çogzelmiş lan benim de elim ayağım oynamaya başladı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 türkiyede o sokak dansı olmaz dayı onca genç kız toplaşıp dans edicek falan ? ertesi günün manşeti: TAKSİMDE TACİZ!! gözaltına alınanların sayısı 1000i aştı... öff baya soğumuşum bu ülkeden ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 -Deno- said: başarılı olmuş baya, ama niye bu kadar geç gördük bu video'yu onu anlayamadım. ben de şaşırdım ona, trt sansürlemiştir belki ne bu böyle kızlı erkekli, kızlı kızlı dansediyorlar falan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 nie ya her yerde canli yayinlaniodu sonucta, nasi sansürlesinler? kaldi ki ben almanya'da izledim, ben de göremedim =) belki eurovision bittikten sonra afterparty falan olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 litvanyada 2 tane erkek var :( bu arada yayın sırasında bu tip şeylerde kanallar kendi istediklerini de gösterebiliyordu. bazısı stüdyo bağlantısı, bazısı reklam, bazısı ülke tanıtımı falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hmm dogrudur. ama atlicaklarini sanmiorum ya böle bi showu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben slovenyadaydım 2010'u izlerken, hırvat kanalıyla sloven kanalından dönüşümlü izlerken fark ettik öyle olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Eurovision İstanbulda yapılırken TRT reklam verirken BBC bizim dansözlerin şovunu veriyordu. Baya da güzel dansözlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar