monoscope Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 hiçbir bölümü kaçırmadım ama elias'ın hangi bölümde hapse girdiğini de hatırlayamadım direkt ulan acaba arada bölüm mü kaçırdım kafası yaşadım bir aara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 işte mafya babalarıyla olan bölümde ilk sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ohoo ta ordan mı kalma ben de yakın zamanda birşeyler mi oldu acaba dedim afalladım sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 2x20 güzeldi. fusco daha iyi bir yan karakter olabilir önümüzdeki sezon. bu arada sezon finali geldi çattı valla, makine cidden bozuldu. 2x22'nin adı God Mode imiş, iyi bir sezon finali bekliyorum :) bu da 2x21'in promo'su, her tarafı spoiler: 2x21 Promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 shit just got real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 2x21 Sanırım harika bir sezon finali yapacaklar. Bu bölüm de gayet başarılıydı. Yine de makinenin organik bir canlı gibi davranması.. garip. Kendi kodunu duygusal nedenlerle değiştiriyor falan. Aşık da olur yakında. Skynet'e bağlayacaklar olayı galiba. Neyse böyle kabul ettik diziyi :p Finch telefonu paralelledi galiba? Şu an iki tane god-mode admin olabilir yani. Carter'ın durumu da kötü ama esas hikayeye nasıl bağlarlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 OMGOMGOGMGOMGOMGOGMGOMGOGMGOMGOMGOMOMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 God Mode ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Coldwind said: 2x21 Sanırım harika bir sezon finali yapacaklar. Bu bölüm de gayet başarılıydı. Yine de makinenin organik bir canlı gibi davranması.. garip. Kendi kodunu duygusal nedenlerle değiştiriyor falan. Aşık da olur yakında. Skynet'e bağlayacaklar olayı galiba. Neyse böyle kabul ettik diziyi :p Finch telefonu paralelledi galiba? Şu an iki tane god-mode admin olabilir yani. Carter'ın durumu da kötü ama esas hikayeye nasıl bağlarlar bilmiyorum. 21 Finch orda telefonu paralelledi ama Root'a machine'in söyleyeceklerini kayıttan dinletti o yüzden root kendini admin zannediyor ancak gerçek admin şuan, cevap verirse telefona eğer, John. Çok iyi bir oyun oynadı orda Finch eğer doğru anladıysam o sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Fortuna said: 21 Finch orda telefonu paralelledi ama Root'a machine'in söyleyeceklerini kayıttan dinletti o yüzden root kendini admin zannediyor ancak gerçek admin şuan, cevap verirse telefona eğer, John. Çok iyi bir oyun oynadı orda Finch eğer doğru anladıysam o sahneleri. 21 ancak root da konuştu makineyle, makine karşılık vermiş olmalı. sadece kayıttan dinletme olamaz sanırım. bence paralleme (veya aramayı klonlama?) mantığı doğru, ancak iki god mode admin olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 şahane bağlıyorlar sezon finalini. 20 yazık oldu doktora ya. yalnız bu sefer kurtaramadıkları biriyle beraber çalışmaları güzel bir twist oldu. 21 makinenin hergün silinen bilgilerini yeniden kendine yükletmesi cidden süperdi, hepsini tuş edip kendi skynet moduna geçip 3 üçüncü karakter de olabilir aslında kit-styla. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 BAYA iyiydi ya. bu dizi niye bu kadar underrated anlamıyorum, şu an açık ara en birinci dizi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 zeawee said: BAYA iyiydi ya. bu dizi niye bu kadar underrated anlamıyorum, şu an açık ara en birinci dizi bence.. +1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 underrated falan değil nereden uyduruyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 BEYLER GOD MODE AÇILDI!!!! sezon finali miydi bu haftaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Son 2 bölüm cok cok iyiydi ya. Nerde dizinin dandik ilk bölümleri nerde son halleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 dizinin ilk bölümleri de iyi idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 BiTcH_oFBaT said: BEYLER GOD MODE AÇILDI!!!! sezon finali miydi bu haftaki? hayır. "god mode" diye ayrı bir bölüm gelecek ayın onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ses sürücüsünü yükleyebilmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 uuuu beybi çok iyi sezon finaliydi. root harbiden sıyırdı mı yoksa sonda harbiden telefon çaldı mı ? AI o infaz emirlerini verdi sanırım. Herkesin ipi AI'nin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 birinci sezon finali daha iyiydi, daha doğrusu beklenmedikti ama bu da gayet başarılı. 2x22 (sezon finali) paranoyanın kralı: makineyi günün birinde elbet ele geçirmeye çalışırlar diye makineyi ele geçirecek kendi virüsünü yazıp, o virüsün içine virüs yerleştirerek tekrar kontrolü ele almak... bu yüzden finch laptopu çinlilere satmış. ordos hikayesi de bu şekilde çözümleniyor, boş yere kurban gidenler reese ve stanton olmuş. gg. çift başlı god-mode admin: makinenin 24 saatliğine iki admini oldu. ardından ise kendini özgür kıldı ve sanırım yine iki admin seçti: reese/finch ve root. makinenin duyguları olsa da neutral alignment'lı olduğunu düşündürtüyor. reese lawful, root chaotic karakterler olduğundan dolayı her ikisine eşit yetkiler vererek üçüncü sezonda bir anlamda dengeyi kurmaya çalışabilir. moar drama. hükümetin feribot katliamını nathan'ı öldürmek amaçlı yapması finch'in güvenini baştan aşağı sarsmış ve hata yaptığını anlayarak daha paranoyak hale gelmiş. carter ise iyice gizli operasyon yapmaya başladı. hr'a karşı elias'ın üçüncü sezonda da yeri olacağını bilmek güzel. finalde fusco ve zoe olsaydı daha da güzel olurdu. ayrıca, acaba shaw şimdi ne yapacak? güzel uyum sağladı reese ile, fazla soğukkanlı mükemmel bir backup. üçüncü sezon yeni karakterlerle daha da güzel olabilir. hala düşman olan MI6 ajanı kimdir necidir bilmiyoruz. bir de mistress çıktı. son söz olarak, adamlar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 22 e makine kendini taşıtmayı onaylattıysa parça parça taşınmanın belgeleri ve şahitleri olması gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 çok iyiydi ya. hakkaten süperdi. kim bekleyecek bir sonraki sezonu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 abow final mi yapıyor POI izleyeyim birazdan geçen hafta çok bomba yerde bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hanfendi olacak o kadında fincin kızıl cıkcacak aha buraya yazıorm cünküm bu adam hangi diziye girse dizinin sonu bok cıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar