Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sezon finali değil miydi ya o.ara mıydı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 evet :D bilmeyen vardır diye upladım aslında konuyu çıktı yeni bölüm ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Milamber said: çok iyi yeni bölüm senenin en iyi dizisi sanırım koptu adamlar Finch'in pi üzerine yaptığı konuşma, yetti bana. Diğerleri bonus oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 2 Pi R'mış yeni bölümün adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 yine ezdi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 n(n+1)/2 ve 3,14 bunlara mı tav oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sözelci misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 forgiver said: n(n+1)/2 ve 3,14 bunlara mı tav oldunuz abi ben de buna takıldım. adam kağıda 100(100+1)'i 5 işlem basamağında çözmüş hemen vada cinyıs dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 usbye 235 terabayt nası sığdırmış ya. yalan. finch yine sonunda artizliği koydu ama hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yıllar önce sadettin teksoya mı bir yere çıkmıştı bir adam ben yaptım bizi kazıklıyor hdd firmalaır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 abiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Bakalım nolcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 konu yavandı abi. pi konuşması da yavandı, elemanın kıçı kırık rakamsal yaklaşımı da. lan adam kod kasıcak, matematiği yutmuş olmalı zaten. kalkıp da bana bunu 1den 100e kadar olan sayıların toplamı ile anlatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 She is back! http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120428214908/pediaofinterest/images/2/20/KaraStanton.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 off ne kadar iyi bölümdü ya 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 @12 http://i.imgur.com/OiE6G.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 karolina kurkova 0 bedene doğru yol almaya başlamış. çirkinleşmiş iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 2x12 gayet iyi düşünülmüş bir bölümdü, genel olarak zaten ikinci sezon birinci sezona oranla çok başarılı. sanırım istenilen düzeyde ilgi gördü dizi, gerekli özeni göstermeye başlamışlar. 2x12 donnelly'nin inatçılığını, dramatik yapı içerisine çok iyi yedirmişler kesinlikle. carter'ın sorgulamasını ve hapishane sürecini bir bölüm içine çok iyi sığdırmışlar resmen. bir de finch son iki bölümdür gayet başarılı. fusco'ya da diyecek laf yok :p yine de donnelly'ye üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 finçin elinde gl ile giyinmiş kuşanmış tribe girmesi çok iyiydi sdfs onun harici kadını nerden biliyorum diyorum karolnaymış.bu kadar çirkin suratlı değildi sanki o ya at gibiymiş meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 güzeldi son iki bölüm gene: 12 yazık oldu donnelii-san'a. kafayı bozmuştu ama kötü adam değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Bir dirhem bal için bir çeki keçiboynuzu çiğnetiyorlar ya, gıdım gıdım ilerliyoz alakasız tonla şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 dasaaa said: konu yavandı abi. pi konuşması da yavandı, elemanın kıçı kırık rakamsal yaklaşımı da. lan adam kod kasıcak, matematiği yutmuş olmalı zaten. kalkıp da bana bunu 1den 100e kadar olan sayıların toplamı ile anlatma şifreli o.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Muhteşem bir bölümle geri döndü. Çıta yükselmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 muhteşemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kalite ivmesi giderek yükseliyor poi'de, üçüncü-dördüncü sezon olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar