copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 2. Bölüm de çok iyiydi Anlamıştım sarışının root olduğunu kihkih. John barı çok iyi dağıttı bir de ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ben ilk sezonnun ortalarında bırakmıştım sonradan güzelleşiyor mu dizi? Tekrar başlamaya değer mi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bence güzelleşiyor . Yavaş yavaş konu geliyor diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 root'un arada çok kalmaması iyi oldu. tipi de çok gıcık zaten. böle konu daha güzel akacaktır. diğer taraftan finch'in aşırı deşifre olmasının ne sonuçlara yol açacağını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Tipi gıcık falan değil yaa ne yaptıno_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 amy acker değil mi? tokatlık, çok bilmiş, gıcık bi kız tipi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Kendime yakın hissetmişim demek ki çok bilmişlikten sdf. Bence çok tatlı. Eva green ışığı var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 fotolardan gördüğüm kadarı ile sana benzemiyor ki tip olarak. sorri for your lots yine de. her lisede böle bi kız vardır ama. tipi aynı bunun gibi, gıcık-ezberci inek. sıkıcıdır. konuşmak istemezsin, ezberci olduğu için zekası hızlı değildir. espri falan yapsan çözemez. büyük ihtimalle eve giderken falan ne demek istediğini anlayıp, tuvalette falan gülmesi gerektiğine karar veriyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 evanın memesizi olabilir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 göğüsleri hariç, suratı biraz maskülen değil mii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 3. bolum ne zaman gelio la? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaaa said: fotolardan gördüğüm kadarı ile sana benzemiyor ki tip olarak. sorri for your lots yine de. her lisede böle bi kız vardır ama. tipi aynı bunun gibi, gıcık-ezberci inek. sıkıcıdır. konuşmak istemezsin, ezberci olduğu için zekası hızlı değildir. espri falan yapsan çözemez. büyük ihtimalle eve giderken falan ne demek istediğini anlayıp, tuvalette falan gülmesi gerektiğine karar veriyordur zaten. Tip olarak alakası yok zaten aybalam , çok bilmiş dedim kendime sadece^^ Luniz yeni bölüm 19 ekim 2012 deymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 root la öldürülen kızı yer değiştirtmeyi niye akıl edememişler ki, öldürelen daha çok benziyor rootun büyümüş haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 plot twist çünkü. onu bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 iyi de haci twist öldürüldüğünü anladıktan sonra oluyor benzeyip-benzemememisinden sonra deil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 o ana kadar kim diye izledin peki hikayeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sunu demek istiyorum 2 oyuncu yer değiştirseydi yine şaşıracaktık sadece yaş farkı problem olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi son 5dakikaya kadar çok sıradan gibi geliyor bölüm. son 5dk güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 arabayla çarpma sahnesi rezaletti. cipe burunlama vurduktan 0.8 ms sonra arabadan full ütülü inildi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 jenerik iyi olmuş, gerçi öncekine daha çok alışmıştım. 2. sezon 3. bölümün şarkısı: The Black Keys - She's Long Gone Finch Acaba Stockholm sendromu mu oluştu Finch'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ren said: arabayla çarpma sahnesi rezaletti. cipe burunlama vurduktan 0.8 ms sonra arabadan full ütülü inildi maşallah. abi bu dizi hep böyle.daha doğrusu karakter.modern rambo.ki bence dizinin güzelliği bu abi.vurdum vurdum saymadım mantaliteli karizmatik karakter aksiyon ortasında köpeğe ödül kurabiyesi falan veriyor cebinden cıkarıp.diziyi güzel yapan detaylar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ya yeterince çekişmeli kapışıyor işte, 10 kişiyi dört dk'de bitiremedi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bu bölüm kötüydü iyi gazagelmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Cok duz bolumdu gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 hayatımda gördüğüm en düz bölümdü diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar