Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim balkondan düştü :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beslenmesine dikkat et bi arkadaşımın kedisi de düştü oda küçükmüş düşünce baya korkmuş fazla bi şeyi yoktu ama korkusundan bi hafta yerinden kımıldamadı bişide yemedi sonra açlıktan ölmüş.
Mesaj tarihi:
Dün öğlen düştü kedim.Dün bütün gece başındaydım ilk geceyi atlattık.Bugunde su içti bişeyler yemeye başladı.Bide tuvaletini yapabilse hayati tehlikeyi atlatmış olucak sanırım.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
örnek vereyim 2 tane.yıllar önce bi kedimiz kaybolmuştu.1 ay kadar sonra balkonun altında bulduk, ayağını kapana kaptırmış.ne yapmış ne etmiş te hayatta kalmış bilemem ama ayağının derisi kemikten ayrı bi şekilde gelmişti eve.1 sene içinde kendi kendine düzeldi.sadece yarılmış iz kalmış gibiydi.ayrıca veterinere de götürmemiştik.
aynı şekilde bahçede beslediğimiz kedilerden birisi 1 hafta falan yoktu ortalıkta.üstünden araba geçmiş sanırım tekerlek izi vardı kuyruğundan midesine kadar.arka ayakları tutmuyodu.hatta anneannem yaşlı başlı haliyle bahçeye inip besliyodu.1 hafta sonra kendi çıkmaya başladı balkona ama zorlanıyodu.şimdi dolanıyo orda burda.ha ayak hala sakat ama cayır cayır geziyo.o yüzden diyeceğim şudur ki iyileşir :D
Mesaj tarihi:
Bnm sapık kedi neredeyse her gün atlar balkondan 2. kat bahçeye atlıyor tabi toprak zemin ama zevk olsun diye atlıyor aksiyon adamı. Bu arada gecmiş olsun bnm bu kedinin kardeşi felç tarzı bişey gecirmişti 2 ay kadar arka ayakları tutmadı resmen surundu ama şimdi ağaçlara tırmanıyor ilğinç bir şekilde iyileşiyolar.
Mesaj tarihi:
dişi van kedimiz 5-6 sene önce 7. kattan düştü beton zemine, martıya atlarken.
düşüp bir de ivmele sekip 1 kat daha düştü.
diye tahmin ediyoruz.
zira 2 gün sonra veterinerde olduğunun haberini aldık.
kalçası kırılmıştı, vida takıldı ve iyileşti. hiç sıkıntısı yok.

bundan 1-2 sene sonra da pencere pervazında gezerken 2. kattan düştü, kafa üstü, burnunun kenarı yarıldı, dikiş vs atıldı, iz kaldı ama hiç sıkıntısı yok.
Mesaj tarihi:
Dün idrarını yaptı veteriner önemli demişti.Biraz kanlıydı sanırım zorlanıyo ama iyileşeceğini umuyorum.Bugun 3. gün oldu ayağını hafif hafif çekmeye başladı umarım düzelicek.
Uyutmak flnda düşünmüyorum şu anda sonra vicdan azabı çekmiyeyim.
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşir.

Benim büyük olan da balkon demirlerine çıkıp (en olarak baya geniş) etrafı izliyor. 4 yaşını bitiriyor nerdeyse, ona güvenmemek değil de ufaklık oyun niyetine buna bir iki hareket yapıp düşürecek diye korkuyorum. Bizim de 4. kat ve nolur nolmaz diye korkuyor insan. Tek sevindirici nokta ufaklığın sürekli benim yanımda olması, uyuması vs.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kanaması kesilmedi.Bugun veteriner bayağı kaç çekti ama iç kanaması var.Durması için müdahalede bulundu fakat bugun durmazsa yrn ameliyata girmesi gerekiyor.Bacakları hala tutmuyo.Evdekiler hayvanda acı çekiyo eziyet oluyo bizede eziyet oluyo diyolar.Uyutmak istiyolar.Ne yapıcağımı şaşırdım :(
Mesaj tarihi:
Baya düzelme var çok şükür.Kanaması durdu.Daha bi canlı hale geldi hayvan.Ayaklarında hareket ve his artıyo günden güne.Veteriner zamanla yürür dedi.İyi olcak umarım :)
  • Yeni Oluştur...